Kertokaa tietämättömälle jotain kätilön opinnoista =)!

Voi voi onkohan kellään mulle vastauksia :D? Millä keskiarvoilla olette päässeet kätilöksi opiskelemaan ja minne ja koska? itse siis olen tamkkiin hakemassa mahdollisesti mutta muuallekin hakeneet saavat toki kertoa jos tietoa on jostain :) en tiedä paljoakaan mutta älkää siitä tuomitko :D millaisissa pääsykokeissa olette olleet? onko ollut millaisia ennakkotehtäviä/kokeessa jaettua aineistoa? millä pisteillä olette päässeet ja onko opiskelu vastannut odotuksia? oliko mistä aiheesta tehtäviä pääsykokeissa (biologia,matikka yms) ja oliko vaikeita verrattuna aiempaan opiskeluun? olen kuullut ihmeellisen paljon siitä että kätilöksi on muka helppo päästä, mitähän tällä tarkoitetaan :D? ja onko totta että jos kerran todetaan kelvottomaksi ko. alalle esim psykologisten haastattelujen mukaan tai muutenkin ,niin ei voi päästä pääsykokeisiin enää ikinä? ja onko niin että jos ei ota paikkaa vastaan niin ei voi hakea uudestaan enää? (älkää kysykö mistä näin olen kuullut x) kiitos vastauksista ja kertokaa ihmeessä jos vielä jotain oleellista opiskelusta/pääsykokeista tulee mieleen mitä en kysynyt. =) tai jotain hyviä linkkejä kun ei tuolta tamkin sivuilta mitään löydä :D

26.1.2012
AMP91
AMP91

Mut pitääkö se paikkansa, et kätilöks ei voi opiskella muuta ku yliopistollisten sairaaloiden yhteydessä? Vai onks se sit vaan sillee, et harjottelut suoritetaan niissä?

Ite kans ammatia itselleni tuosta miettinyt, mut se kaatus siihen, kun ois muutettava. Ehkäpä muutaman vuoden päästä, ku lapset on isompia..

26.1.2012
zili
zili
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...