Vielä ainakin kerran..

elikkäs 2 km takana, molemmat viime vuonna. Kauhee vauvakuume, vaikka viime km oli 12/2011 niin nyt on yhden menkat olleet välissä ja yritys on taas, josko tää kolmas kerta toden sanoo. mulla siis kaks lasta, molemmat raskaudet sujuneet norm. km:t olleet mulle siis erittäin raskaita.  mulla pitäis siis alkaa menkat viim. 6pv päästä, oon ihan tohkeissani ja peloissanikin, että olenko raskaana. jos olen, niin pelko varmasti kasvaa vielä. mutta mä vaan haluan vielä vauvan!!  haluaisin mennä varmistuttamaan mahd. raskauteni, että on alkanut.. onkohan se mahd.? siis jos nyt ees olen raskaana. tietää siis että onko tää alkanut ollenkaan vai onko taas haaveunta? kyllä kai ne neuvolassa tietää. ja onkohan mahd. käydä neuvolassa useammin.. pelottaa niin kovasti, että jos nyt olen raskaana, että tää menee taas kesken.

25.1.2012
Mirkku85
Mirkku85

joo. kyllä mä täällä sitten ilmoittelen jos tulee plussaa.. en vaan liian aikaisin halua juhlia koska se km on niin lähellä ja koettu. tänään olen ollu tosi kipeä, siis alamaha sairaan kipee ihan kuin menkat ois alkamassa. pientä kipua rinnoissa. toivon tosiaan että tää ois sitä, eli olisin raskaana! en tiedä, saattaa olla että kuvittelen nuo oireet kun niin kovasti haluan tulla raskaaksi. mutta tuo alamahakipu on ihan järkkyä.. ei mulla yleensä ole noi kipee vaikka menkat tulossa.. vähän ihme homma..

26.1.2012
Mirkku85
Mirkku85

Meillä kerrottiin ensimmäisessä ultrassa ettei sikiö vastaa viikkoja vaan on jäänyt kuudennelle viikolle kehitys (viikkoja oli tosiaan 9+3). Ymmärrän täysin, että haluat varmuuden. Ite ottaisin tosiaan yksityiseen yhteyttä ja selittäisin tilanteen. Eihän se ilmaista ole, mutta saisi mielenrauhan.

Plussatuulia sinne päin :). Ja paljon jaksamisia. Kerrothan sitten miten kävi?

25.1.2012
elhutu
elhutu

osanottoni :( 

se on kova paikka, sen tietää vaan se joka sen on kokenut. itse ajattelin, etteihän mulle voi käydä niin, ja vielä kaksi kertaa. :( suuri suru ja tyhjyys vaan jää. mulla meni rv6 kesken kummassaki tapauksessa. ja neuvolassa sanoivat että kolmannen km jälkeen aletaan tutkia syytä. 

juu, varmaan ei neuvolan kautta aleta tekemään mtn. mutta haluaisin ainaki itse varmuuden siitä, että raskaus on alkanut, kaiken kokemani jälkeen.

todellaki stressi on pahasta, mutta hankalaa olla stressaamatta.

25.1.2012
Mirkku85
Mirkku85

Osanotot, itsellekin oli viime kuussa km ja ymmärrän miten vaikea paikka on päästä sen yli (jos siitä voi ikinä päästä).

Voiskohan sitä käydä yksityisen gynen kautta tarkistuttamassa? Joillakin paikkakunnilla neuvolat on joskus nihkeitä niin siks ajattelin..

Ei kannata stressata :) (helpommin sanottu kuin tehty).

25.1.2012
elhutu
elhutu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...