Hyvä meikkivoide?

Mulla on näin talvella punakat posket (couperosan alkua) ja vaalea ohut, läpikuultava iho muutenkin. vähän epäpuhtautta mutta väri on epätasainen. mikä ois hyvä meikkivoide arkeen joka tasoittaa hyvin ihon väriä, ja piilottaa punakkuutta ja kuitenkin on kevyt ja helposti levittyvä? ja mielellään matta.

25.1.2012
Boco
Boco

Noniiiin :) kävin tilaan ittelleni sit ajan kosmetologille meikkausneuvontaan. aika on kolmen ttunnin aika jossa käydään kaikki mahdollinen ihon hoidosta meikkaukseen ja kokeillaan erilaisia meikkejä tälle mun petolinnu perseelle :) maksaahan tuo mut nyt alan jo pistään hiukka sivuun ku aika on vasta kuukauden päästä niin ehtii kertyä ;)

25.1.2012
Boco
Boco

mursu mä menisin heti ku ois varaa, oon katellukki noita hoitoja :) on mulla toi lahjakortti kasvohoitoo ku sais aikaseks varattuu ajan, hävettää tän naaman kaa mennä sinne -.- nii sais kunnol puhistettuu ihon ees kerra ja jotain vinkkejäki itsehoitoon :)

25.1.2012
odevenks
odevenks

mullaki aknea, jättäny ihania arpia ja ne jättinäpyt niitä onneks enää harvemmin tulee ja neki toho leukaperiin.. en vie ees roskia ilman meikkivoidetta :D mullla on kuiva mut tosi rasvanen iho kuiteski ja meikkipohja säilyy hyvänä sen muutaman tunnin hyvällä tuurilla.. eli täytyy siis käyä tota blascoo ostaa kuhan saa säästettyä vähä. ois kiva jos vois kulkee ulkona ilman et tarvii miettii naamaansa kokoajan

25.1.2012
odevenks
odevenks

mammaliini, minkä nimistä se voide on?

25.1.2012
Boco
Boco

mä en oo piitannu Joe Blascosta, tai sitten mä en vaan sitä osaa käyttää :D
musta tuntuu, et se tekee kauheen maskin ja on kovin paksua! ehkä joku juhlameikki, mut en varmaan osais joka päivä käyttää!

mutta siis peittäväähän se Blasco on! ja riittävää :)

25.1.2012
surkelo
surkelo

ei haittaa ode :) ihan yleinen meikkivoide ketju tämä :)

 

pitäsköhän tuota soittaa tuolle yhelle kosmetologille että jos menis huomen käymään (lapsilisä-päivä nääs) ja tuli mieleen että oon nähnyt tuota vihreetä mönjää jossain, ja ihmetelly että mitä ihmettä sillä tehään :) mää ku oon niin maalaistollo niin ei voi tietää, meikkaankin niin harvoin mut nyt alkaa pukkaa ikäriisiä niin vois alkaa panostaa itteensä :)

25.1.2012
Boco
Boco

anteeks boco että tuun tähän ketjuun kyselemään mutta JONNALE onko toi jb oikeesti niin peittävää ku lupaavat?? ahistaa ku en saa arpia ja näppyjä millään piiloon :(

25.1.2012
odevenks
odevenks

mä kävin ekan putelin hakemas stockman beautysta (toisen ostin jo sitten sokoksen verkkokaupasta, kun ties mikä sävy), kysyin hyvää meikkivoidetta, joka peittää, mutta on saalla kevyt, niin tuota heti ehdotti! paria sävyä kokeili ja vaaleampi oli mulle parempi..

että jos sulla on mahollisuus päästä just vaikka stockman beautyyn tai vaikka *nyt tuli taas muistikatkos*... mut siis siellä ne palvelee kyllä, eikä ota mitään lisähintaa siitä, kun sopivaa väriä sulle etsii :)

Mulla lyhin matka tommoseen liikkeeseen on rento 80km :p onhan täs meijän kyläs pari kauneusliikettä, mutta en usko, että ne on niin asiantuntevia, kuin kaupungissa! :D

25.1.2012
surkelo
surkelo

ne sielä liikkeessä osaa valita sulle sopivan sävyt,siitä ei tarvii murehtia.. jos suosit make up storea

25.1.2012
Surunauha
Surunauha

On ne kalliita...mut varmana sit hyviä. harmittaa vaan jos menee sit vahingossa ostaan väärän sävyn :/ miten muuten yleensä kokeilette kaupassa ton sävyn? tekis mieli kyl käydä ammattilaisella, mut ei oo nyt varoja, tai paljonkohan nuo ottas että vaan kävis meikkivoiteita testailuttaan :) täällä meillä kun siis ei oo perus kempparii vaan noita merkkituotteita myy pari kosmetologia, etten sit tiiä miten niiden toiminta rajoittuu...

25.1.2012
Boco
Boco

Make up storen ja kaikki ihon virheet häviää :) maksaahan se mut kestää monia vuosia :)

25.1.2012
Surunauha
Surunauha

näin muistelisin, että olis :) Kaverilla punakkuutta ja hän käyttää kans Lancomea! kannattaa käyä jossain liikkees oikein, ni saat semmosen meikkivoiteen kuin sinulle sopii, väri ja peittävyys yms.. :)

25.1.2012
surkelo
surkelo

onko lancomella sitä sävyä mikä poistaa punakkuuden? oliko se joku keltapigmentti vai mikä se nyt ol???? mulla olli hetken tumma tukka ja ihonväri tuolloin tasaisempi, mut menin nyt taas blondaan (idiootti ku oon) niin korostuu tuo punakkuus :(

25.1.2012
Boco
Boco

mä oon rakastunu Lancomen meikkivoiteeseen! on ihan parasta! :)

25.1.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...