Uusi tyyli hakusessa mammoilta neuvoja!

Minkälainen tyyli olisi nuorekas,käytännöllinen esittelytilaisuuksiin?,mitään jakkupukua en päälleni näyttäisin keski-ikäiseltä ja sitä en halua.  Mitkä olisi sellaiset perusjutut mitä pitäis olla kaapissa? Kuitenkin edustan myyntialalla tuootteita ja markkinoin niitä jotta saisi tuottoa. Niin ja värina saa olla musta/punainen/valkoinen,et turha mitään kirkkaita väriä ees ehotella :) Mun nykyinen kroppani on ylhäältä leveä,keskeltä kapea,lantiosta sit levenee,eli tiimalasi mallinen vartalo,oon 172cm pitkä,et kandeeko hommata viel korkkarit lisäksi?

25.1.2012
Surunauha
Surunauha

kannattomat = korottomat :D harvemmin kai kannattomia kenkiä näkee :D

25.1.2012
ninnup
ninnup

uu, mä tykkään tosta taivaltajan ehdotelmasta.. tai sit joku kietasuneule-tyylinen pusero niitä näkee kans noilla edustajilla, on mun mielestä semmonen siisti mut vähän rennompi ja tuo jakku myös, ei sellanen mummojakku puoleenreiteen ja lörppä ku tyköistuva ja lyhkäsempi, semmonen ryhdikäs. 
mut mustien housujen linjalla mäkin oon, vähän ennemmin levenevää lahjetta (onko se bootcut mikä menee nätisti kengän päälle) ku kapenevaa tai sit suora mut koko matkalta leveempi lahje ettei töröttele kenkien päällä mitenkään rumasti. ja korkkarit kyllä mut vaikka vaan ihan pienellä kannalla et on kuiteski semmoset millä jaksaa pidemmänki aikaa talsia (mulla on esim kaapissa sellaset missä on ihan vaan sentin korko mut on siistimmät ku täysin kannattomat kävelykengät)..

vois olla myös joku polvimittanen hame ja saappaat, senki kans kävis kaikki nuo yläosat..

kauluspaitahan voipi olla minkä värinen vaan.. valkonen on tietty ajaton ja käy kaikkeen mut miksei vois olla punanen tai mustakin.. kunhan on semmonen tyköistuvampi se myös, ne on minun silmään aina siistimpiä ja ryhdikkäitä ku normi kauluspaidat

25.1.2012
ninnup
ninnup

parempi siis

25.1.2012
Surunauha
Surunauha

Ei mulla mitkää lyhkäsetkään oo,on noi aika pitkät mutta paksut,yläkroppa mulla paljon pahemmin joten sitä varmaa pitäis korostaa?

25.1.2012
Surunauha
Surunauha

Onko sulla pitkät jalat?

jos on niin passais sellainen jakkupuku mis leveet lahkeiset suorat housut ja ally mcbeal tyyppinen jakku. mun kaveri on just saman mittainen ja rintava ja persevä;) niin passaa sille ihan hiton hyvin, vaaleampi yläosa kuin alaosa niin rinnat korostuu ja persevyys katoaa :) ja 5-7 korot alle.

25.1.2012
Boco
Boco

hyvältä näyttää! eritoen se toinen vasemmalta ylhäällä:)

25.1.2012
Blanco
Blanco

eikös kynämekko ole sellainen ihoa myötäilevä yksinkertaisen leukkauksen omaava yksinkertainen kokonaisuus:)

25.1.2012
Blanco
Blanco

minkälainen on kynämekko??

25.1.2012
Surunauha
Surunauha

mie ehdottaisin kanssa sitä kynämekkoa ja vyötä vyötöröä korostamaan:)

korkokengät on aina mahtavan näköset. entäs jos  se punaisuus ei olisikaanpelkkä tehosteväri mustassa mekossa, vaan  myös kokopunaisissa korkkareissa:)?

25.1.2012
Blanco
Blanco

Noh joo mustat suorat housut,ja joku paita siihen,kauluspaita ja joku paita sen alle.. basic tyyliä..

25.1.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...