Huomenta!!

Eilienen koulupäivä vieläkin tuntuu selässä ja mahassa :/ Muutenkin tuntuu tää little baby bear päättäneen,ettei äiti mee vieläkään töihin. Nukuttuakaan ei oikein saa   Siis soittoa lääkäriin ja pomollekkin tänään... huih!   Taitaa olla kylmä pakkasaamu,vielä ei näe mittaria kun ulkona niin pimiää,ja digi mittarista patteri loppu,pitäs kai vaihtaa :D Mitäs muut mammat? joko joku olis hereillä?

25.1.2012
satumamma
satumamma

Huomenta

Heitin esikon tarhalle kun niillä on siellä joku viidakkoseikkailu, ohjattu seikkailuretki :) Kuulosti kivalta. Vauva vetelee ekoja päikkyjä, sippas jo autoon mut vaan hetkeksi ennen ku oltiin taas kotona.

Täällä olis tänä iltana paikallisten vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseksi vaate- ja tavarakeräys ja mulla on tossa 4 pussillista vaatteita ja yksi vielä tulee ainakin. Erityisesti toiveena oli teineille tavaraa ni multa lähtee mm. yksi laskettelupuku joka ei ole mahtunut mulle enää herravuosiin mut on ku pakasta vedetty. Muutaman hassun kerran oon ehtiny sitä ite käyttämään.

Olishan noista saanu pöydällisen kirppikselle mutta ko oon niin mahottoman huono viemään mitään myyntiin mihinkään eikä kuitenkaan paljoa nettoais ni sama viedä sitten tarvitsevalle. Yhen jakkukokonaisuuden jätin myytäväksi kun se on teetetty thaikuissa ja on muistaakseni kashmirvillaa. Sekään tosin mahdu mulle enää mut jos siitä sais ees osan takasi mitä maksoi.

25.1.2012
misukka
misukka

huomenta :)

ai niin metalliki saapi miehen tänään takas kotio :)onko ne ristiäiset teillä lauantaina vai sunnuntaina?

meillä ei mitään ihmeitä oo tälle päivää suunniteltu...toinen vanhemmista tytöistä menee tänää eskari kaverinsa synttäreille joten toinen sitten vaan meneepi satujumppaan ja sitte pitäs saunaa lämmitellä :)

tällä viikolla ei oo tarvinnu onneksi ite käppäillä eskaria viemään koululle aamusin kun mies on ollu kotona niin se on autolla vienny...ja niillä onki nytte siellä eskarissa tällä viikolla joka aamu uimakoulu,joten ne onki pitänny viedä aamusta suoraan kauemmas urheilukeskukseen...

ja pihalla sataa taas lunta hissukseen ja pakkastakin on ihan kiitettävästi :)

25.1.2012
lenkkari
lenkkari

Huomenta! Hyvä yö takana; vauva nukku klo 22-03 ja sit 3:30-6 ja sittenki vielä vähän ja ä'sken vielä lisää ja ehdin laitella pyykkiä ja muuta hommailla! :-) Kaveri tulee käymään kylässä ja semmosta. Tässä aamukahvia ja nannia nyt! :D Mukavaa keskiviikkoa!

25.1.2012
pelargoni1
pelargoni1

pätkähti 3vko lisää pakkolomaa. jospa sitten alkais rauhoittua ja pääsis hetkeksi töihin 3

25.1.2012
satumamma
satumamma

huomenta

pojat pisteli parastaan eilen illalla ja huusivat vuoroon ja kilpaa ja tuo juniorikin niin kovaa että olin kiikutttaa sitä tänään lääkäriin mutta yö meni ehottomasti paremmin niin en sitten viekään vaan pien ajan itelläni! miulta pääsi jo kyynel ko isimies pamahti kotiin ko olin niin poikki... noh onneksi tosiaan yö oli hyvä vaikka monta herätystä olikin niin eivät huutaneet niinkuin sitäedellisenä yönä!

tänään on miulla lääkäriaika ko synnytys taas sais miun päänahan kukkimaan että siellä on pari kaljua läikkää vereslihalla.... ei kukaan oo keksiny vaan miksi se sinne tulee aina uudestaan ja uudestaan! ko ei sieltä löydy bakteeria ei mitää... noooh josko se taas tästää xD sain tänään varattua sen kierukkaajan  ja sitten tietää että se pitääkin maksaa ite vaikka lääkäri toisin lupasi :( saakeli!

sittenpä käydään oton kaverin luona ja kahvitellaan siellä saapi jäpikkä purkaa vähän energiaa :D eeeeettä semmmonen valitusvirsi tälle aamua!

25.1.2012
imppuliina
imppuliina

Huomenta! :)

Tänään on meillä äänestysbussi, joten äänestään siis mennään. :) Toivottavast poika käyttäytys yhtä hyvin ku viimeks, mut täl kertaa vois jättää ne tielle kirmaamiset väliin. Siinä voidaan sit samal vähän ulkoilla ja käydä kaupas jos jotain tartttee... Lenkille voitas rykästä päikkyjen jälkeen.

25.1.2012
Sralla
Sralla

minkura, mullahan on tänään 18+5 ja olen ollut kohta 2 vko sairaslomalla supitelujen takia, tää painaa tonne alaskin kuin olisin ihan viimeisilläni,että ymmärrän olotilasi paremmin kuin hyvin!

onneksi pomo on niin ymmärtäväinen,totesi vaan äsken puhelimessa että hän (masukki) päättää nyt tahdin ja meidän ei auta kuin kuunella:)

lekuri olsi 9.15,saa nähdä mitä hän sanoo,mutta ainakaan nyt vkl en aio mennä töihin leikkimään tän kanssa..

25.1.2012
satumamma
satumamma

Huomenta :). Käytiin eilen neuvola lääkärissä ja kaikki oli hyvin ja normaalisti :). Tää oli 4kk käynti ja poika oli 67,5cm pitkä ja painoi 7450g :). Kattelin omaa  vanhaa neukkukorttiani ja oon ollu täsmälleen samankokonen 6kk :D. Ihan pitkä poika :). Lääkäri naureskeli että meidän poika haluaa tehdä asiat ilmeisesti vaikeimman kautta kun osaa nyt kääntyä selältä mahalleen ja yleensä opitaan kääntymään mahalta selälleen :D. Pyöräyttikin ittensä siellä malliksi ympäri :). Katotaan jos jaksas ulos tänään lähtee vähän vaunuilemaan, alkaa tää räkätauti olla voitonpuolella nyt :).  Nyt vaan kahvia kaikessa rauhassa ja lueskelen libbee :).

25.1.2012
jeini
jeini

missä vaiheessa minkura on? juu pakko on ottaa iisisti,tää baby bear on nyt tärkein :)

 

ärysttää btw että ei saa sytäntä tehtyä, kun toi "nokka" merkki ei näy tekstissä :/

25.1.2012
satumamma
satumamma

iso pieni vauva jo 3

25.1.2012
satumamma
satumamma

Nea :) samaan aikaan laitettu viestit :)

huomenta! Peukkuja miehellesi työhaastatteluun!!

25.1.2012
satumamma
satumamma

Eikö oikeesti ketään paikalla?

25.1.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...