Pph:lle läksiäislahja

Meidän esikoinen lopettaa nyt perhepäivähoidossa kun jää mun ja piakkoin syntyvän pikkuveljen kanssa kotiin. Poika on ollut samalla hoitotädillä 2vuotiaasta lähtien, eli lähes 2,5v nyt. Hoitotäti on ollut ihan mahtava, poika on tykännyt olla hoidossa ja hoitotätikin tykkää meidän pojasta kovasti. Hoitotäti on iältään yli 50v ja ollut perhepäivähoitajana yli 25v. Mitä ootte ostaneet läksiäislahjaksi hoitotädille? Haluaisin jotenkin muistaa hoitotätiä ja korttiin haluaisin laittaa kuvan pojasta, jotta jää tädille muistoksi. Miten voisin kiitokset korttiin runoilla tai muuten kauniisti kirjoittaa, onko teillä runoideoita tms.? Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii ideoita tähän kirjoitella!!

24.1.2012
henna1985
henna1985

Mä oon tosi huono askartelemaan, joten varmaan ostan jotain kivaa jostain lahjapuodista. Kortti kyllä askarrellaan pojan kanssa, mutta siihen olis kiva joku runo laittaa tms.. Oisko kenelläkään mitään runoideoita?

24.1.2012
henna1985
henna1985

askartelet pojan kanssa jotain. tai sit ostaa jotain pientä.

 

mua harmittaa kun ei tajuttu antaa pph:lle läksiäislahjaa kun jäi sairaslomalle. ja puolen vuoden päästä viivi siirtyi päiväkotiin. ei mennyt enää hoitajalle ollenkaan. toisaalta vois askarrella likan kanssa ens jouluna vaikka kortin jossa hänen kuva mukana

24.1.2012
anue82
anue82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...