Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kauppareissusta mielekäs lapselle

Jos kauppareissut on hankalia lapselle... voi koittaa seuraavanlaista... ota lapsi mukaan ostosten tekoon. Tee kotona valmiiksi lapselle kauppalista, jonka hän saa kerätä kaupassa omaan koriin tai kärryyn. Esim. piirrä kuvina tuotteet, mitkä on lapselle tuttuja... juusto, maito, jogurtti, leipä, kurkku, banaani. Jos lapsi osaa jo lukuja, voit laittaa listaan numeroita mitkä kertoo tuotteiden määrästä tai sitten piirtää esim. paperille viisi banaania jne. Kaupassa käynti voi olla kivaa, kun lapsi saa itse osallistua siihen =)

24.1.2012
delise
delise

Meillä tyttö osaa jo lähisiwassa tehdä ostoksia. :D Eli ennenkuin mennään kauppaan, niin käydään läpi, että nyt ostetaan maitoo, leipää ja munia. Sit siwassa tyttö kiikuttaa mulle korin ja sanon ensin että maitoo ja tyttö hakee maidon (mie tietty vahdin vieressä) hyllystä, leipää, niin tyttö käy valkkaan leivän ja munat haiaan sit yhdessä ettei säry. ;D Sit tyttö ihan tohkeissaan nostelee kassalle ne tuotteet ja kantaa esim sen leivän kotiin. :)

Isommassa kaupassa käydessä tyttö istuu edelleen kärryssä (vilkas kaveri on), mutta noista lähisiwareissuista on hyvä aloittaa. :)

24.1.2012
Monster
Monster

PM ei tämä kuopiokaan mikään tuppukylä ole

24.1.2012
ninnup
ninnup

Mä käsitän delisen vinkin niin, että myös vanhemmat on sielä kaupassa. Kerrassaan loisto idea, sitten kun muksulla olis enemmän ikää kun 6kk.. :D

24.1.2012
RJ89
RJ89
2 years, 4-month-old toddler

Aika paljon viitseliäisyyttä vaatii lapsen vanhemmalta tuo aloittajan vinkki.

 

Täällä isolla paikkakunnalla ei kyllä voi meidän pian 5-vuotiasta laittaa yksin kauppaan ostamaan yhtään mitään. Eikä auta sekään vaikka itse odottaisi kaupan ulkopuolella. Ei osaa etukäteen sanoa, mitä meidän nuorempi kaupassa keksisi.

24.1.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

miks ihmeessä tuo sydän on pelkkä 3 :O

24.1.2012
ninnup
ninnup

mulla oli kerran asiakkaana ihana ehkä about 4-5 vuotias poika.. yksin tuli kauppaan (kaupan ulkopuolella odotteli isi) ostamaan voirasiaa ja yhdessä sitten laskeskeltiin millaseen rasiaan raha riittää, isoon vai pieneen ja katottiin hyllystä että minkä näkönen rasia on kotona ennen ollu että tietää mitä merkkiä pitää olla ja sitten maksettiin kassalle, käytettiin bonuskortit ja laskettiin vaihtorahat ja pakattiin kassiin ja sit lähti 3 halusi ilmeisesti opetella kaupassa käyntiä ihan itse :D

ihana reipas pieni poika kerrassaan..

24.1.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...