Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

tempun teki

ja kääntyi masulta selälleen! 3 äitin pikku kulta :D vielä harjoittelua että päästään toistekin päin! :) noh, kaikki ajallaan!   kyllä on nyt ylpee mamma täällä! :)

24.1.2012
mammae11
mammae11

joo kyllä sitä minäkin olen miettinyt kun naapurin poju ryömii ja kääntyilee ja tekee vaikka mitä että mikä meiän pojussa on vikana, ikäeroa heillä 1 kk. mut olen päättänyt että kaikki vauvat on erilaisia ja meillä mennää omaa vauhtia.

ite kanssa aina mietin ku jotkut hehkuttaa sitä että vauva tekee niin ja näin ja 3 kk ikäisenä ollu jo hampaita jne että missä meiän hampaat ja taidot?

aina sitä on huoli :)

tehäämpä jonna nyt niin että unohetaan ni mietteet että onko meiän pikkusissa jotain vikaa ja keskitytään niihin ihaniin asioihin, niinkun tohon kääntymiseen :) kyllä ne kaikki asiat sieltä tulee sitten kun on tullakseen. ja ne voi pian tulla vielä rytinällä, monta asiaa samalla viikolla :)

24.1.2012
mammae11
mammae11

eikös teilläkin jonna alotettu elämä teholta?? vai muistanko väärin. itellä on kanssa samaa vikaa, jos poika joku päivä naura tai tee jotain muuta mitä edellisenä päivänä oli tehnyt niin mulla menee pasmat sekaisin ja olen varma että se on rikki.

me siis alotettiin teholta elämä ja vaikka meillä ei niinkään ollut mitään hätää, jerellä oli vain kakkaa lapsivedessä niin silti kun katsoi niitä muita vauvoja ja niiden äitejä kun millon keneltäkin loppui sydänäänet jne niin mulle on ainakin tullut se kamala menettämisen pelko.

nytkin kun oli tuo vesirokko niin en pystynyt ilman itkemistä hoitamaan jereä vaikka ei se siihen kuollut ja kuuluu elämään niin olin todella hajalla ja valmis luovuttamaan. olin ihan varma koko ajan että tulee joku toinen tauti rinnalle tai jälkeen ja se kuolee siihen.

ja tuosta mahalleen ja selälleen kääntymisestä kyselin jo 4 kk neuvolassa että mihin ikään mennessä pitää kääntyä ku ei vielä käänny. se on vaikeaa esikon kanssa tasapainoilla. kun minä ainakin vertaan koko ajan siskoni lapsiin ja siihen kun hän on niin kiiltokuva äiti ja minusta tuntuu että minulla ei ole niitä hermoja ja kärsivällisyyttä kun siskollani. ja miehenikin edessä tunnen itseni joskus ihan paskaksi.

näistä asioista minunkin olisi varmaan syytä jutella neuvolassa. 4 kk kohdallahan mulla todettiin lievä masennus ja nyt tuntuu siltä että se on vain pahentunut. on tuo äidin mieli niin hapero. eka meillä loppu maito, no pystyin imettää öisin, sitten jere kieltäyty öisinkin tissistä niin se oli mulle maailman loppu, noh sitten tuli tuo vesirokko ja nyt tehdään sitä remonttia ni tuntuu että kaikki on ihan päin peppua ja olen yksin. mies siis päivät töissä ja töistä suoraan menee tekemään remonttia. huoh.

tulipa pitkä teksti mutta tulipa avauduttua.

kaikki me olemme erilaisia äiteinä mutta varmasti parhaita mahdollisia sille omalle vauvalle :)

24.1.2012
mammae11
mammae11

jonna huoli pois. kaikki ajallaan. ei oo mitään hätää tai "vikaa" teiän prinsessassa.

ite kans aattelin et toi poika on vialla ku ei käännny mut hups tosta se vaan yhtäkkiä meni ilman huutoa :)

24.1.2012
mammae11
mammae11

onnea uudesta taidosta :)

24.1.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

kiitos, tätä onkin odotettu ;P

24.1.2012
mammae11
mammae11

onneks olkoon uudesta taidosta :). Meidän poitsu taas kääntyy selältä mahalleen..mut ei toiste päin :D

24.1.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...