Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Sairasloman paikka...

 Moikkelis!  Elikkäs nyt raskausviikkoja 29+2 ja lähihoitajana pienessä hoitokodissa. Työ on fyysisesti raskaskasta ja myös henkisesti. Nyt viikon verran supistellu ihan kiitettävästi varsinkin työvuoron jälkeen, illat sitten kotona menee ihan vaan makoilessa kun on niin puhki. Yöt nukun erittäin huonosti noin 3-2 tunnin unilla ja kun teen pääsääntöisesti aamuvuoroa niin voitte kuvitella sitä väsymyksen määrää ja sekin tietysti vielä henkisesti käy päähän... Nyt eilen otin ja soitin lääkäriin ajan että nyt on jo päästävä huilaamaan sen verran itsekäs olen, pakko ajatella vauvan parasta. Nyt jo poden huonoa omatuntoa kun joudun jäämään pois töistä... Ehkä näin parasta myös niille mummoille joita hoidan ehkä en ole ihan parhaimmillani enää :) Ja työkaverit kanssa. 

24.1.2012
eppus
eppus

Ite samalla alalla hoitokodissa. Rv 28 jäin töistä pois supistelujen vuoksi. Mulla ei sillä hetkellä ollu voimassa olevaa työsopparii ja kysäsin sitte pomolta et ku näin on ja tuntuu huonolta työskennellä niin saatko sijaisen hommattuu ja haenko sairaslomaa ja tämä onneks ilmoitti, et vauva on nyt tärkeämpi (kolmen lapsen äiti pomo iteki) ja käski vaan levätä ja voida hyvin et kyllä hän homman hoitaa ihan näin vaan. Et joskus näinkin päin onnekkaasti. Työttömyyspäivärahoilla nyt siis elellään kunnes kohta alkaa äippärahat ja hyvin on pärjätty ja supistelutkin osiltaan rauhottunu.

Vauva ja sinä ootte nyt oikeesti tärkeemmät ku työ!! Pidä huolta ja pintasi!!

29.1.2012
Massukkainen
Massukkainen

Tiukassa se oli mutta tuli kuitenkin siis sairaslomaa.. siis tänään oli se neuvolalääkäri ihan työssä jaksamisen tiimoilta. Voin sanoa että lääkäri oli kyllä aikas tiukka täti ei millään tahtonut antaa sairaslomaa vaikka kerroin työkuvani ja oireeni jotka ovat vaan lisääntyneet. Tutki kohdunkaula ja kaikki siellä ok. Oli hyvin töykeä ja  antoi sellaisen kuvan että esitän vaan ja näin supistuksien siivellä haluan töistä pois. Lopulta kuitenkin tyrkkäs lappusen kouraan, 2 viikoksi sairaslomalle ja sitten on uusi aika. Jäi todella paha mieli käynnistä. meinaankin antaa kyllä palautetta kyseisestä lääkäristä.

26.1.2012
eppus
eppus

minä jäin sairaslomalle heti kun plussasin. ja itsekästä on se jos meet töihin puolikuntoisena. eli kotiin nyt vain lepäilemään :)

24.1.2012
Boco
Boco

Mä jäin esikoisesta rv 27 muistaakseni poies töistä kun supisteli kanssa kovin. Mulla oli myös fyysisesti melko raskas työ ja paljon eristyksiä yms.

Ja hyvä että jäin saikulle!! Rvk 32 makoilin prenalla supistusten estolääkityksessä reilun viikon ja rv 35 tyttö jo syntyikin ja siitä seuraskin 3 viikon sairaalakeikka vauvalle. Mitenhän olis menny jos oisin vaan "sinnitelly"?

Eli kyllä saa olla itsekäs ja jäädä aivan hyvällä omallatunnolla töistä pois. Se syntymätön aarre on paaaaljon tärkeämpi kuin tekemättömät työt!

24.1.2012
fiona82
fiona82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...