Vaalit, miehet ja homot

Voi vitsi mua sieppaa ihan täysillä!!! kopsaan mielipiteeni facen seinältä kun ei tässä suuttumuksessa voi edes kirjoittaa kun kädet tärisee :/   Ja naisetko muka turhamaisia, ja paskanvitut!!! ""miltä se nyt näyttää jos suomella on homo-presidentti", "mitä muut maat ajattelee" "yhyy,yhyy"". Vittu mun face etusivu on täynnä jätkien herjaavia viestejä Haavistosta, mitäs jos meillä ois lesbo ehdokkaana? ei varmasti ois sama haloo...se vaan on ku mein suomimiehillä on niin huono itseluottamus, pelkäävät että kaikki suomalaiset miehet leimataan homoksi jos pressakin on...pikkusielusta ellen sanois !!!! Ps: mä kuitenkin äännestän Niinistöä ;)   tän kommentin heitin kaverin päivitykseen mihin miehet oli ottanut ahkerasti kantaa siihen että Haavisto on homo, eikä sen koommin ole miehen arvoihin tutustunut.

24.1.2012
Boco
Boco

Minä taian jättää äänestämättä tällä toisella kieroksella kun taisin heittää sen ennakko äänestys lapunkin roskii,ajattelin että sitä ei tarvita et kattooko pääseekö äänestämään :D Mä oon niin täynnä noita vaalijuttuja pläähj mun puolesta niinistö olkoot presidentti kun timo soinikaan ei päässy,en mä' nyt haavistoa halua presidentiksi,eikä mun kanta perustu siihen mikä ihminen on,mun puolesta olkoot vaikka apina,jos haluan äänestää niin äänestääse ei ole sukupuolesta tai seksuaali suuntaukista kiinni.

25.1.2012
Surunauha
Surunauha

Mä otin eilen illalla miehen kans tämän asian puheeksi...ja sieltä tuli sama kommentti "ei homo pressaksi". kysyin sitten että ootko tutustunu haaviston aatteisiin sen koommin kuin että leimaat sen vaan homouden takia, no seuraava puolustuspuheenaihe oli sivarius :) sanoin ettei tarjakaan inttiä oo käyny...seuraavaksi mies kysyi että mihin tämä suomi on menossa kun homoja pyrkii pressaksi ja jopa ihmiset sitä äännestää, vastasin, suvaitsemammaksi...ja mies vaihtoi puheenaihetta xD

ja mä kiemurtelin hetken hiljaisesti tyytyväisyyttäni kun olin odottanut suurempaakin keskustelua sillä saralla että isimies ois puolustanut kärkkäämmin mielipidettään kuten sen tyyli on jos jotain mielipidettä edustaa hanakasti :)

25.1.2012
Boco
Boco

Virallisesta statuksesta en tiedä, mut mulla on muutama tuttu, jotka on saanu vapautuksen armeijasta ja kun kuitenkin halunneet suorittaa sen jollakin tapaa, niin käyneet sivarin. Yks sai suorilta vapautuksen terveydellisistä syitä ja toisella oli pari viikkoa armeijaa käytynä kun tuli terveydellinen este.

24.1.2012
Mummy83
Mummy83

Mäkään en ole vielä päättänyt äänestänkö vaiko enkö. Mua ärsyttää moni asia, tämä hypetys Haavistosta ja miten ne jotka häntä ei äänestä tuomitaan heti homofobikoksi ja puolustuspuheet että homous ei saa olla syy o/lla ääbestämättä. Samaan aikaan on tunne että ERittäin monella se on juuri sie syy äänestää häntä.

Mua ärsyttää ne ala-arvoiset kommentit homppelipojista ja pilanteko siitä, että Haaviston puoliso on kampaaja. Ketä on ikinä kiinnostsnut mitä poliitikkojen puolisot tekee työkseen?? Voi herraisä.

Ja siitä ikäerosta. Olisko tämä hyväksyttävämpää, jos Haaviston puoliso olisi samanikäinen suomalainen mies? Olisko ne sitten herttainen homopari sen sijaan et nyt Haavistolla on "toyboy". Yhtälaila silti Niinistöllä on nuori vaimo.

Mut pointtina se, että jokainen olkoon mieltä mitä on, mutta ajatelkoon sitä myös toiselta kantilta. Ei pidä äänestää vaan siksi, että varmasti saataisiin se homo presidentti, että oltaisiin edistyksellisiä ja ties mitä muta, jos samaan aikaan toitottaa, että ei saa äänestää henkilökohtaisen elämän takia, vaan ansioiden.

Tästä syystä mä olen kahden vaiheilla. En halua äänestää Haavistoa siksi, etten halua että hänestä tulee presidentti FB hypetyksen takia, kun ihmiset äänestää vääristä syistä. Lisäksi en ikinä ole ollut mikään edelläkävijä. Niinistöä en äänestä, joten se harkinta todella on/sen välillä äänestääkkö vaiko ei.

24.1.2012
Mummy83
Mummy83

osaan taas näköjään hienosti kirjottaa ... :D

24.1.2012
odevenks
odevenks

joo mäki lueskellu noita ja kihissy raivosta. homosita ei tarvii pitää mutta se tylli miten puhutaan ja mitä kirjotetana.. AARRGGHHH. poistin jopa muutaman kaverin ku meni niin yli ne jutut jo. ite äänestin ja äänestän haavistoa, en homouden takia vaan siksi että on samanlaiset arvot :) ja muutenki saa palon mukavemman ja sellasen helpommin lähestyttävän kuvan ku niinistöstä.

24.1.2012
odevenks
odevenks

ja tuosta hyväksymisestä. en tiiä, jotkut tuntuvat heittävän että on seksikästä kun naiset on kimpassa mut miesparit sitten inhottaa. jotkut miehet taas kuvittelee että jos homo on metriäkin lähempänä niin se käy just suhun kiinni ;) mun kamu (homomies) sanoi että heillä on melkoisen korkeet kriteerit...mut mun ex ei esimerkiksi tykänny kun toi mun homokamu kehui exää komeeksi ;D

24.1.2012
Boco
Boco

tuossa äsken tuli jotku maakunnan uutiset niin siellä kin kuulu jonkun juntin mielipide miksi niinistö pressaksi..."pitää presidentillä vaimo olla". jestas :/ ja sehän se onkin juu pressan tärkein tehtävä, olla kimpassa NAISEN kanssa!!!!

minunkaa alkuperänen ehdokas ei päässy tokalle kierrokselle :(

24.1.2012
Boco
Boco

Mikä siin on, että miehet hyväksyy ennemmin lesbot, kuin homot? :o

se ketä mä äänestin ekalla kierroksella, ei päässyt toiselle kierrokselle..
oon tehny vaalikoneella testin, että ketä, ni toisena tuli Haavisto, joten katsotaan ;)

24.1.2012
surkelo
surkelo

misukka, tuotapa juuri tuolla facessakin vaahdotaan että kun toi Haavisto ei oo inttiä käyni niin miten voi olla puolustusvoimien ylipäällikkö, ei ne tajuu ettei Tarjakaan ole :)

24.1.2012
Boco
Boco

Kyllähän sen nyt arvasi että äläkkä nousee ku on homo toisella kierroksella. Mulla on tässä tiukka mietinnän paikka, jotta ketä äänestää kakkoskierroksella. Mä nimittäin ekalla kierroksella halusin, että uusi presidentti on alle 60v, mitä niitä vanhoja patuja aina korkeimmille palleille päästämään. Miksi ei joskus nuorempikin voisi olla. Homous on se ja sama. Suomi voisi olla tässä asiassa edistyksellinen ja toisten mielipiteitä pelkäämätön maa. Minusta se loisi hyvää suomikuvaa maailmalla jos ollaan oikeasti suvaitsevaisia kuten esitetään maailmalle.

Sen mitä olen ehtinyt Haaviston ajatuksiin tutustumaan, ni hyvä mies. Sivari tosin ja se onkin ehkä ainoa mutta tässä touhussa. Niinistö kuitenkin armeijan käynyt ja presidentti on puolustusvoimien ylipäällikkö. Eli moraalinen ongelma, voiko siviilipalveluksen suorittanut olla puolustusvoimien korkeimmalla pallilla. Toisaalta Tarja ollut jo 12 vuotta samassa hommassa suorittamatta kumpaakaan, armeijaa saati siviilipalvelusta.

24.1.2012
misukka
misukka

Maarua, tuota mieltä olen minäkin. Ja ihan hiljainen olenkin ollut ja aikaisemmin en ole paljastanut ketä äännestän tahi mitä mieltä mistäkin olen. Mutta nyt alkoi sieppaamaan kun facebook on täynnä niin herjaavaa tekstiä että oksat pois, ja niissä kun ei oteta mitenkään kantaa haaviston osaamiseen ym taitoon ja tietoon vaan ainoastaa homouteen.. tottakai ihminen saa pitää homouttakin syynä olla äänestämättä tai juuri sen vuoksi ainoastaan äänestää. mutta tuo herja on osoitettu koko kansan homoille ja merkki siitä että miehillä tässä tilanteessa ainoa asia mikä vaakakupissa painaa on se miltä HE näyttävät kun/jos haavisto on presidentti. ja se mikä just ottaa päähän niin se että kun miehet aina ovat sitä mieltä että naiset ajattelevat liikaa sitä miltä muiden silmissä näyttävät tai näytetään niin minusta näiden miesten jotaka tätä herjaa tekee niin ajattelevat juurikin niin.

24.1.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...