Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vilutuksia!! ??

Siis onko kellään samanmoista/kokemusta... Rv 33+4 ja nyt muutamia päiviä oon saanu useasti päivässä ihan jäätäviä vilutuskohtauksia. Iho on lämmin, kämppä on lämmin, mihinkään ei satu, ei ole flunssaoireita saati kuumetta niin mitä tää voi olla. Siis niin vilu et koko kroppa tärrää ja kämmenet on sillo yleensä hiestä likomärät. Onko tää taas joku ihana hormonijuttu...?

23.1.2012
Massukkainen
Massukkainen

Mulla iltapäivät on pahimpia. Silloin vedän villatakkii ja -sukkaa päälle, juon kupin teetä ja sitte ihana pojan muru (8v) peittelee mut parin viltin alle sohvalle ja tulee usein vielä itsekin sinne peiton alle lämmittämään. Kuuma suihku tehoaa kans hyvin, mut turvonneet jalat taas ei tykkää siitä niin paljoo :(

27.1.2012
Massukkainen
Massukkainen

jei kiitos! Kiva kuulla et on normaalii ja kohtalotovereitakin löytyy ;) Tsemii vaan meil kaikille tärisijöille (ja saa sitä välillä vituttaakin ;))!!

26.1.2012
Massukkainen
Massukkainen

Minä olen 16 viikolla ja ollut kylmä jo monta viikkoa,vaikka kuinka pukisi. Välillä iskee aina sellainen horkka että tutisee vaan =)

26.1.2012
Maikkilainen84
Maikkilainen84

Haha! :D Mie taas luin jotta vilautuksia, ja aattelin et kyseessä on masun vilauttelua koskeva ketju. :D

Mut joo, itel toimi hormoonit päinvastoin. Eli meil oli lokakuun lopus (kun olin suurinpiirtein samoil viikoil) makkarin ikkuna niin auki ku sai, mies nukku oman ja mun peiton alla täristen, minä taas alasti ja ilman peittoa tyytyväisenä. :D

25.1.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...