Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

aiai.. liitoskipujako vain?

jotain mä tääl kyselin sillon, ku oli viel ne vanhat sivut, mut en ny muista oliko kysymys samasta asiasta...?! mutta siis tuo mun häpyluu.. ai jeetuna.. särkee melkolailla, pistelee.. tuntuu vähän semmoselta, kuin siin ois iho mustelma ja vain toisella puolella.. se kipu ottaa tohon persluuhun saakka.. sit vissiinkin lisänä supistelee(??) alaselkää särkee ja välillä tuntuu reisissäkin särkyä.. niin ja viikkojahan on 21+5, vaavi ainakin ny mullistaa masussa :) ♥ huomenna ois rakenne-uä, sieltä vois vähän kysellä mitä on... ja ootanko seuraavaan lääkärineuvolaan, joka on vasta viikoilla 26+..

23.1.2012
surkelo
surkelo

Itselläni oli kanssa ekassa raskaudessa häpyluussa inhottavaa pistelyä. Se oli ajoittaista ja tuli yhtäkkiä esim. kävellessä, tuntui kuin jollain terävällä olisi isketty suoraan häpyluuhun. Kipu oli toisinaan todella kovaa. Välillä en voinut kävellä lainkaan kun tuli jatkuvasti pistävää kipua. En siihen mitään ihmeellistä selitystä lääkäriltä silloin saanut. Minulla tämä jatkui raskauden loppuun saakka. Jos kipusi on jatkuvaa kannattaa puhua asiasta neuvolassa/ lääkärillä.

23.1.2012
MiMMiSiSKO
MiMMiSiSKO

kyllä ne varmaan supisteluja oli, kun ny tuntuu selkä normaalilta.. jossakin asennos vähän säteilee ilmeisesti tuo häpyluun kipu selkään, kun tuntuu vaan toisella puolella..

kiitos :)

23.1.2012
surkelo
surkelo

Kyllä se hyvin voipi noita liitoskipuja olla. Mutta varmistusta toki kannattaa siellä ultrassa kysyä, jos huolettaa. Mulla alkoi noilla viikoilla tuntuvasti supistelemaan, että niitäkin voit jo kokea :) Tsemppiä odotukseen!!

23.1.2012
Massukkainen
Massukkainen

ei iho mustelma vaan ISO mustelma :DD

23.1.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...