Taas niistä hampaista

Kauankos teidän muksuilla on mennyt että ne hampaat tulee oikeesti sieltä ikenestä läpi kokonaan? Jätkällä on nyt ömmm, viikon (?) verran loistanu ikenestä molemmat alahampaat parilla valkosella pisteellä läpi, muttei tuu läpi. Kaikenkaikkiaan hampaita on tehty nyt kohta 4kk, kauanko tää voi vielä kestää?

23.1.2012
RJ89
RJ89

Samassa veneessä siis ollaan :D Meillä kans nyt viikko menny hiukka heikoilla yöunilla noitten hampaitten takia. Odotellaan siis kumpainenkin, että hampaat tulis jo.

23.1.2012
misukka
misukka

Hih, joo eiköhän ne joskus sieltä tuu. :) Ei täs muuten mitään hätää mut ku en jaksaisi enää valvomista, jätkä huutaa pahimmillaan 20min välein yöllä ja pahimmillaan menee tunti ennen ku saa takasi unten maille. Särkylääkettä en oo antanu enää pariin viikkoon ku ei enää tehonnu, nyt tänä yönä ajattelin taas kokeilla, jos sais edes pari tuntia mammaki tutia yhteen menoon. Jaksais huomattavasti paremmin nää piiiiitkät päivät ku isäntä on 05:30-20:30 töissä ja tulee rättiväsyneenä kotiin, suoraa soffalle ja sammuu sinne. :D Vloppuna iskä onneks ottaa jätkän mukaansa heti aamusta jonnekki että mä saan edes vähä ladata. 8)

Nii ja joo, ehkä mun pitäis lopettaa se joka päivä vähintään kaks kertaa ikenien hinkkaus ja vahtaaminen.. :b Niinhän ne sanoo, odottavan aika on pitkä.

23.1.2012
RJ89
RJ89

Nii ja piti vielä lisäämäni, ettei niitä hampaita pidä odottaa niin ne tulee nopeammin :DD. Näin ainakin meillä. Aina kun on lopettanut hampaiden tunnustelun ja katselun niin on menny muutama päivä ja siellähän se uusi hammas on ollut vastassa.

23.1.2012
elhutu
elhutu

Alussa meillä tuli yksi hammas per kuukausi ja poika on nyt pukannut kuutta hammasta kahden kuukauden ajan ja vasta yksi on tullut niistä läpi :D. Tuntuu ettei ne ikinä tuu vaan kyllä ne sieltä pikku hiljaa poksahtelee ihasteltavaksi :).

23.1.2012
elhutu
elhutu

Ja tuommosta hurjaa odottelua oli muuten esikon aikaan ku tuli niin kutsuttu helmihammas läpi. Pieni piste näky monta viikkoa mut ei edenny mihkään, kunnes sit jossain vaiheessa pusertu läpi pieni kalkkinastura. Mut teillä tuskin on helmihampaista kyse ku kerran oikealla paikalla ja molemmat jo hitusen esissä. Tekkee vaan hitaanlaisesti hampeja. Toivottavasti ei ole kovin kiukkuinen pieni teillä.

Ja sitten se ite hampaan kasvaminen, se voi kasvaa tosi nopsaan täyteen mittaan tai siinäkin voi mennä useampi viikko. meillä ekan ja tokan hampaan puhkeamisen väliä oli 3 viikkoa ja yhtä matkaa ne lopulta pääsi täyteen mittaansa.

23.1.2012
misukka
misukka

Lapsi ja tilannekohtaista. Kyllä ne kaikki aikanaan tulee. Joskus impulle sanoin että turha moisesta ressata, kaikki aikanaan :D Mut meillä nyt tehdään monta hammasta kerralla, viimeisin pukkasi läpi eilen ja toista viikkoa se oli tulollaan, ylähampaita on odoteltu kohta 2kk ku on jatkuvasti ihan hollilla mut ei vaan tule ulos. Kiukkuhuutojakin on ollut viidet tässä välissä, että oltu varmoja et nyt tulee ku on noin kiukku. Vaan niinpä kerkesi alas tulla hampaat numero 3 ja 4 ennen ku noi ylähampaat tulee.

Minä odotan tällä hetkellä kuin kuuta nousevaa että saisi yöllä taas nukkua eikä vaan huudettais kipeitä ikeniä läpi yön. Panadolitkaan kun ei auta.

23.1.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...