1,5v:n yökukkumiset

Mistähän ihmeestä mahtaa johtua, et meidän 1v5kk likka on alkanu kukkumaan kaiket yöt? Nukahtaa ihan kivasti illalla, nukkuu tunnin ja sit herää. Ja ei suostu nukahtaa uudestaan. Sit kattelee meidän vanhempien kanssa vähän telkkaria (tiedän, et se ei auta asiaa, mutkun haluun illalla vähän rentoutua telssun ääressä) ja 11-12 välillä lähetää sit takas nukkuu. Ja siis tulee sillon meidän viereen, koska omassa sängyssä (tai oikeestaan jo omaa huonetta lähestyessä) alkaa hirvee huuto! Samassa huoneessa nukkuu isosiskotkin, niin ei voi oikein viedä sinne karjumaan. Yks yö, kun isoin tyttö oli mummilassa yötä, niin annoin pienimmän kiljua, kun keskimmäinen ei siihen herää. No, tyttöhän kilju: aloitti klo 2:06, lopetti 2:47, huilas vähän ja jatkoi 3:01. Annoin sit viel 20min huutaa, mut sit en enää jaksanu ravata lastenhuoneeseen rauhottelemaan vaan otin viereen. Siinäkään ei kyllä levollisesti nuku..   Eli lopputulos on se, ettei meillä saa aikuiset eikä pienin itekään nukuttua. Möyryää siinä vieressä levottomasti koko yön ja monottaa vanhempiaan.. Huoh...saiskohan lapsille jostain unilääkettä?;) Alkaa jo univaje painaa..

23.1.2012
zili
zili

Jonnalen kanssa samoilla linjoilla. Syliin nukuttaminen on osa teidän ongelmaa. Susumama meille aikoinaan joku sanoi että jos lapsen nukuttaa syliin ja siirtää sänkyyn. Niin totta kai tämä pelästyy herätessään eri paikassa. Ihan kuin jos itse nukahtaisit sohvalle ja heräisit sängystä.

19.2.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

Kokonaan nukuttu yö takana!:) Ja mun ei tarvinut tehdä muuta, kuin maata paikallani :D

Pari yötä tyttö yritti saada äitiin liikettä, mut kun vaan sitkeesti makasin paikoillani, enkä ees menny sanomaa, et nyt nukutaan, niin ei enää kolmantena yönä likka jaksanu vaivautua. Eli siis meillä oli taustalla ihan vaan huomiohakuisuutta! Mut on tää vaan ihanaa!:)

 

Susumama, sekin on jo avuksi, kun tietää, ettei oo ainoa äiti maailmassa joka joutuu valvoa :) Tsemppiä teille! Ja kovasti suosittelen unikoulua, jos teillä vaan on toi refluksi lääkkeillä kurissa.

26.1.2012
zili
zili

Kiitos Jonnale!

Meillähän unikoulu käytiin jo joskus 8kk iässä (muistaakseni). Ja sillon saavutettiinkin hyviä tuloksia, tosin pari kertaa yössä on sen jälkeen joutunu käydä pistää tytön takas makuuasentoon. Mut nyt sit on viimisimmän korvatulehduksen jälkeen alkanu olee tällästä showta. Voihan se olla et kipeänä otin helpommin viereen ja likka tottu siihen..

Noh, joka tapauksessa viime yö meillä huudettiin ja railakkaasti! On se vaan ihme, ettei noi toiset lapset tienny asiasta mitään O_o       tai oikeestaan ne nukkuu vieläkin, voi olla et niil on sydämet pysähtyny, ku pikkuneiti oikein kajautteli ilman ennakkovarotuksia ;)

Ehkäpä tää tästä helpottaa, mennää nyt tällä linjalla muutama yö ja sit onkin ens viikolla korvan jälkitarkastus.

 

Ja meil muuten kanssa aina tilannetta vaan pahentaa, jos meen näyttää naamaani..

24.1.2012
zili
zili

Voi ei, taidan olla ihan yksin ongelmani kanssa :(

 

No, veikkailkaa edes mistä vois johtua.

a) liikaa virikkeitä illalla

b) korvakipu (saattais olla sitä, kun edellinen kuuri ei ollut kuivattanut korvaa, mut sen jälkeen oli kyllä jo uus kuuri. ei olla viel käyty jälkitarkastuksessa)

c) eroahdistusta

d) tyhmä äiti (tää on yleisin syy kaikkeen kiukutteluun, mitä meidän lapset harrastaa ;)

23.1.2012
zili
zili
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...