nyt alkoi opettelu!

pari päivää jo olen tuijotellut liberon sivuja uskaltamatta sen kummemmin osallistua mihinkään keskusteluun, mutta jotten nyt ihan vieraantuisi,  niin pakko se on opetellatätä sivua  taas käyttämään:)!   kuinkas  täällä mennyt viime viikot? oon ihan  hukassa kaikesta ja  pitäsi lähtä viemään koiraakin iltapäivällä jälkiehkäsyyn x) ei kiva.

23.1.2012
Blanco
Blanco

no mie herkesin ettimään kakkuloita päähän kun tillukka kantoi pikkuherraa sylissään ja hauvamamma raahautuu perässä.    joo,kyllä ne kiinni jo oli...

23.1.2012
Blanco
Blanco

Hulluja suomalaisia ollu taas liikkeellä ;)

 

tein pitää hommata nuorikolle nainen että ei tarvii alkaa rutsailemaan ;) jäikö se ihan kiinni?

23.1.2012
Boco
Boco

Minä oon täällä kans kai vasta toista kertaa. En oikein tykkää näistä sivuista. Tiiä sitten mikä näissä kaihertaa.

Meillä ei juuri viime yönä nukuttu. Vauva huuti ku hyeena koko armaisen yön. Aamulla olin jo niin kuitti, et silmät luppas kiinni enkä jaksanu tehä mitään sängystä noustakseni vaikka yksi huuti kainalossa. Minen tajuu, miten ukko jakso lähtee raahautuu töihin aamuviideltä. Kai siellä sit on kuitenki rauhallisempaa ku kotona. Ottaa ja laittaa jalat pöydälle ja tempasee pari tuntia unta töissä ku kaikki muut tulee töihin vasta kymmenen tienoilla ;) Meillä tehdään siis hampaita. Kaksi on nyt viikon sisään tullu ikenistä läpi ja ne kauan kaivatut ylähampaat tekee vieläkin tuloaan. Ja lapsi on kiukkunen ku mikäkii.

23.1.2012
misukka
misukka

reissu  meni hyvin. tai niinhyvin  kun nyt intiassa keuhkokuumetta potiessa voimennä xD nooo..onneksi vainpari päivää meni lopulta sairastellessa kunnolla.  ihan vain miehen  kans oltiin jottasaatasi hetken lapsivapaata:)  vaankyllä myö ikävöitiinkin!  yksi taksikuskikaan ei  enää uskaltanut puhua meille mittään kun myökahteen pekkaan porattiin silmiäpäästämme silkasta ikävästä taksin takapenkillä x))

 

ihana olla suomessa taas ja suomalaisten lääkkeittenvaikutuksen alaisena xD toivo paranemisesta alkaa vihdoin nostaa päätään.   paitsi se koira.. perkele. satikutia pitäsi nuoremman saaha kun meni äitinsä astumaan... ois vaan jatkanut nallejen raiskaamista:/

23.1.2012
Blanco
Blanco

Mites täälläkö menny, no uusia sivuja odotellessa ja niihin tutustuen ;) ihan on olo kuin vieraalla maalla. mut eiköhän se tästä :) mites se sun matka meni? 

ja sekös on blancon koiruli pitäny vähän "hauskaa" ;)

23.1.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...