Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kumpi parempi tuttipullo?

Philips Avent Airflex vai Ainu Mam Anti-Colic? Kaapista ja käytöstä löytyy tällä hetkellä molempia, mutta Anti-Colicit pukkaa vuotamaan aina jostain, kun lämmitettyä maitoa sekoittelee (vaikka kuin ois painellu osat kunnolla mukamas paikoilleen). Mietin nyt sitten, hommaisko noita Aventin pulloja jonkun lisää..

23.1.2012
pelargoni1
pelargoni1

kiva jos oli apua :D

25.1.2012
ninnup
ninnup

ninnup, Kiitti vinkistä! Oon nyt välillä käyttäny MAMIN tutteja AVENTIN pullossa! :-)

25.1.2012
pelargoni1
pelargoni1

MAM! meilläkin on vain niitä pulloja käytössä. :) toosi hyviä välillä vähän vuotaa ja mies on kasannu ne :DD ei hallitse. en kyllä minäkään aina :D

23.1.2012
maryy
maryy

meillä oli molemmat myös.. pullosta en tiiä onko niillä ratkasevaa eroa mutta tutilla oli.. aventin tutin kanssa juominen tuntu olevan hankalampaa joten käytin vaan mamin tutteja mutta aventin pullosta välillä..

käyvät yks yhteen tutit.. meillä oli pienet aventin pullot ja isot mamit ni tuli vaihdeltua niitä pulloja..

molemmissa on aika tärkeetä että ne osat on kuivat, muuten fuskaa jostain välistä..

23.1.2012
ninnup
ninnup

RJ89, Tuo Aventtikinhan on kans tommonen koliikkia ehkäisevä pullo. Siinä on tommonen yksiosainen koliikkia ehkäisevä venttiilijärjestelmä, joka päästää ilman pulloon, ei vauvan mahaan.  ( http://www.philips.fi/c/avent-vauva-pulloruokinta/125-ml-hitaan-virtauksen-tutti-scf660_17/prd/ )

23.1.2012
pelargoni1
pelargoni1

Mä tykkäsin tosi paljon enemmän aventin pulloista kun noista mam:sta.. Aventitkin kyllä vuoti jos oli jäänyt kosteaksi, mutta muuten sopi meille paremmin..

23.1.2012
nazuuz
nazuuz

Itellä on käytössä Anti-Colicit, ja "vuotaahan" ne, toki tämä "vuoto" on ainakin mulla sieltä venttiilin ja pohjan välistä valuvaa vettä, koska pesen aina vasta just ennen käyttöä niin jää märäksi. :D Tai sit menee liian kuumaks niin hanan alla sitä vettä menee pakostikki sinne ja sit se tiputtaa sitä parin tipan verran.

Ite oon hyvin tyytyväinen kyseisiin pulloihin, Aventia en oo kokeillut joten jätän sen kommentoimatta. :) Anti-Colicit toimii juuri niinkun pitääkin, eli poistaa suurimman osan ilmasta mikä sinne muksun masuun muuten menis. Jätkällä ikää kohta puoli vuotta ja näillä mennään nokkamukiin asti. :)

23.1.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

Jaha, että löytyy muitaki valuttajia osien tarkasta asettelusta huolimatta! xD

23.1.2012
pelargoni1
pelargoni1

Oonkohan mää sitte keittämällä pilannu nuo. Hmm..

23.1.2012
pelargoni1
pelargoni1

meillä noita anti-colic pulloja ja ei meillä ne vuoda ellei itse hutassut niin että menee kierteet nurinkurin tai jotain muuta omaa hölmöyttään :D

 

aventeista ei ole kokemusta mutta varmaan nekin ihan yhtä hyviä :)

23.1.2012
mammae11
mammae11

Ärsyttää, ku sen verran monesti vuotanu, että mukamas aina nykyään laittelee ne osat siihen niin huolella, niin silti jostai lörisee useasti! Eipä ois tuossa Aventissa nyt ainakaa, ku se tutti, jonka tarttee nykiä kunnolla.. Ainussa siellä pohjassaki se valkonen juttu. Hohhoi. :D

23.1.2012
pelargoni1
pelargoni1

meil on aina ollu noita Aventin pulloja, nekin joskus pakkaa vuotaa, mutta kuhan muistaa vetästä vähän tuttiosaa ylöspäin, ni ei pääse vuotamaan :)

23.1.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...