tosi pitkä lörpöttelyketjun otsikko on tämä, että saan auki myös kännyllä. Lörps! :D

MITÄS MAMMAT? MEILLÄ PIENIN ON UNILLA JA OLLAAN ISOMPIEN KAA KAHTOMASSA PIIRRETTYY. SAATAN KOHTA TORKAHTAA :D JALKOBVÄLI VOI JO PAREMMIN KUN MIES PAIKKAS XD KÄYTIIN JO ÄÄNESTÄMÄSSÄ JA MIES ULKOILI LASTEN KAA. MIUN SISKOKII KÄVI KYLÄSSÄ, JOTEN KAIKENKAIKKIAAN HYVÄ PÄIVÄ :) VÄHÄN AJAN PÄÄSTÄ JOS SITÄ ILTARUOKAA... MIE HALLUUN SAAHA LAPSET AJOISSA NUKKUMAAN TÄNÄÄN :D   ONKO MUUALLAKIN SATANUT KOKO PÄIVÄN LUNTA?

22.1.2012
riu
riu

jahast.. vieläkö täällä on joku hereillä...

mä katoin ton vaaliohjelman, eipä tuo hassumpi ole tuo kaksikko uudelle kierrokselle..

tietääkö joku onko tossa 2. kierroksella ennakkoäänestystä? vai onko se pakko käydä sillon vaalipäivänä, jestas sillon on jonoo jos näin on..

22.1.2012
ninnup
ninnup

noniin, pyykkiä pesty ja astioita pesty ja jonku verran jopa raivattu..

tulet on uunissa ni jospa huomenna ei enää paleltas.. poika rupes taas ruokalakkoon.. pari päivää söi taas ihan nätisti ja nyt taas muutama lusikka ja ei enempää.. kaiken maailman naksuja sun muita kyllä söis vaikka kuin paljon.. huoh..

22.1.2012
ninnup
ninnup

:D ihana nea...

olet suklaalevysi ansainnut :D

22.1.2012
ninnup
ninnup

täällä pyrytti hetken ihan ronskisti mut nyt ei taas..

sisko kävi kylässä ja tehtiin pannukakkua.. pitäs vielä muutama retonki hinnotella ku mies kaiveli vaatekaappiaan aamupäivällä ni ne vielä viimeset ennen ku palautan ton pyssyn.

keittiö pitäs siivota mutta en kehtaa lähtee riehumaan ennen ku tuo penska nukahtaa, ei tuu mitään siitä hommasta sen kanssa ku kaapit tyhjentää lattialle ja ronkkii pesukoneita ku yrittää täyttää.. äänestämässäki kävin jo aikaa sitten, oottelen vaan millon alkaa se lasku ku en oo sen vertaa perillä asioista, en ees tienny et se oli tänä viikonloppuna koko hässäkkä, luulin et ens :D

22.1.2012
ninnup
ninnup

Päivää! Mä kävin kans äänestääs äsken, oli vähän velvollisuudentuntoinen tyyppi, ihan vakavana ja tiukkana, syynäs ajokorttia ja mua vuoron perään että ollaanko samannäköisiä ja oikein tarkasti ruksitti sen lappunsa mun kohdalta :)

Käytii heittää samalla miehen systeri bussiasemalle joten taas perheen kesken. Oli kiva että hää käväs, mä sain aamulla nukkua "pitkään" eli heräsin puol ysi :)

22.1.2012
Mummy83
Mummy83

Vastataas tähänkin lörppään:

Me käytiin äänestämässä ja nyt on pitsa pohja kohoomassa..tulee taas niin tuhti setti että :D. Täytteeks vaan kaikkee mistä tykkää eli: jaukkari,tonnikala,pepperoni,ananas,paprika,katkarapu,juusto,aurajuusto :D namnam :D

Sit ois sipsii ja dippii :D oon nyt ollu kuukauden herkuttelematta niin pitää pikasen nautiskella välillä :D.

22.1.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...