Valokuvaus

Eli aattelin kysyä, kun tuon tytön 2v synttärit lähestyy ja mietin tuota valokuvausjuttua, että kuinka moni on otattanut kuvia ja mihin hintaan? :) Kun itse otatin edellisellä kotipaikkakunnalla tytöstä 1v-kuvat ja oli mun mielestä pirun kalliit ja lisäks en ollu oikeen tyytyväinen lopputulokseen. :( Ne makso muistaakseen jonkun reippaan 70 euroo ja kun se kuvaaja otti hurjan paljon kuvia joista sit valitsi 20 parasta niihin koevedoksiin, niin kummastelin vähän et millä periaatteella oli ne valinnut. Osassa oli jotenkin tosi outo ilme tytöllä ja osassa vaan muuten outo kuvakulma ja ne oli ihan kummasti rajattukin vielä. Eli tästä siis päättelemme että äijän ammattitaito (vaikkakin kymmeniä vuosia alalla olleena) oli vähän kyseenalainen! :/ Niin nyt sit mietin tota 2v kuvausta, että viitsisinkö vaiko en. Kun toisaalta noilla oli vasta päivähoidossa kuvaukset marraskuussa ja ne kut onnistui tosi hyvin, niin tuntuis vähän turhalta otattaa toiset jotka ois kuitenkin lähes identtiset. :D Mutta sitten mietin, että haluisin itsestä ja tytöstä semmoisen yhteisen kuvan. Jonkun semmosen tosi kauniin mustavalkokuvan jossa oltais molemmat nättinä ja jonka vois sit kehystää vaikka seinälle. Onko kellään kokemusta ja paljon on maksanut ja oottko olleet tyytyväisiä? Ja jos jollain ois suositella jyväskylän alueelta ammattitaitoista kuvaajaa, niin otetaan vinkkiä vastaan! ;)

22.1.2012
Monster
Monster

Huhhuh ku kallista! :D Itse en kyllä noin isoja summia valokuvaukseen pistäis! :D Pitää ehkä huomenna soittaa pariin kuvaamoon ja kysyä hintoja, kun eihän niitä tiettykään nettiin voi näkyville pistää. Prkl. Mä vaan niin vihaan sitä, kun jollain yrityksellä on nettisivut, mutta siellä ei näy mitään hinnastoja, vaan aina joku "pyydä tarjous" tai "ota yhteyttä". Plääh, vois nyt jonkun suuntaa-antavan luvun sinne ees heittää pethana! :D

22.1.2012
Monster
Monster

tuo 70 euroo on varsin edukas verrattuna siihen ku meillä täällä on näitä kansainvälisesti palkittuja (sanotaanko se noin) valokuvaajia ni heidän työt voipi maksaa jopa 200-300 euroo /tunti ja 3 kuvaa saa, hymyili tahi ei.. on toki halvempiakin paikkoja varmasti mutta hinta voi nousta tuommosillekin luvuille..

mä oon ite ottanu kaverien muksuista ja juhlista noita "virallisia kuvia" aika paljon et ihan voi kotioloissa ottaa hyviä kuvia, jos teillä on joku kaveri jolla pysyy kamera yhtään kädessä ni mikä jottei myös ton yhteiskuvan, käsittelee sen vaan sit vielä ;)

22.1.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...