Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Synnyttäneet huomio ! :D

Miten olette päässeet eroon ällöttävästä "lerppumahasta" synnytyksen jälkeen ? Tekemällä vatsalihaksia ? Käymällä kuntosalilla ? Vai miten ? Vinkkejä nyt kaipailisin :) Ittella tuo masu kyllä pienentynyt jo paljon, mutta haluaisin sitä vielä enemmän pois ! Kaikki vinkit ovat tervetulleita ! :)

21.1.2012
Nastysi
Nastysi
14-month-old baby

Oooo, nyt mä tajuun ;) mulla vaan ei tainnu olla rako vaan valtatie väylä ;)

29.1.2012
Boco
Boco

Mikä rako? xD tulee kaikkea hassua mieleen :)

mut juu roikkuu täälläkin, parhaiten tuosta varmaan pääsis kun lihottas itteensä että tulis pinkee ;D mut juu, jonkin verran auttaa rasvaaminen, jos se on se iho joka  roikkuu niin ei sitä hirveesti jumpalla pois saa, ikävä kyllä. en lukenut toka sivua että onkos maaru käyny vielä kommentoimassa mut muistelen että hän ois osuvasti ja hienosti sanonut että se roikkuva mahanahka on kunniamerkki äitiydestä♥

29.1.2012
Boco
Boco

Mulla on tehonnu ihan vaan jokapäivänen erittäin reipas tunnin vaunulenkki koissun kans. Sillä se on kadonnu ja nyt vielä lisää kun on karppausta jokunen kk takanapäin. :)

29.1.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

joo tuossahan tuo röllykkä näyttäis olevan :D eipä ole lähtenyt mihkää ja viikon päästä sunnuntaina tulee 5 kk synnytyksestä, mut joo voin syyttää itteeni, nytkin aamupalaksi batterya ja suklaata.

mutta kuhan saamme remontin valmiiksi ja muuton tehtyä niin aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja ostaa xbox kinectille zumban, siskolla on wiille ja oli niin perkutin hauska että tahtoo itellekin.

kait tuo joskus lähtee.. vois sanoa että ite näyttää masun kohalta samalta ku putouksen yossu :DD

27.1.2012
mammae11
mammae11

Jollain keinolla tuon "lerppapussin" on nyt kadottava... :P Nyt on jäsenyys Elixiaan plakkarissa ja ihan just kaikki viimeisetkin jouluherkut kaapeista tuhottu ja maanantaina alkaa kunnon ruokaremppa ja liikkuminen !! Aikaa olisi noin puoli vuotta laihtua n. 10kg... sitten on häät :) Ja oikein vielä omat ;) Synnytyksestä on nyt 2kk... iisisti pitää alottaa. Imetyksestä ei tartte kantaa huolta joska se loppui jo viikko sitten... vauva kieltäynyt kokonaan rinnasta jo loppuaisesta lähtien :( Mutta sitä ei nyt enää ehdi suremaan - kroppa kuntoon kesäksi !!

27.1.2012
srz
srz

en mitenkään XD

hyvin se piiloutu ku tuli muutama kilo takasi nyt syksyllä mutta edelleen se lörpöttää housun kauluksen päällä.. enkä taida tehdäkään asialle mitään kun kakkonen on haaveissa, jos lähiaikoina tärppää ni turhaa työtä teen :D

21.1.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...