Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitä mieltä iltatytöistä? (Eli iltalehden)

Niistä, kun poseerataan lehdelle/ nettisivulla? Laitoin huvikseen hakemuksen ja pääsin kuvauksiin. 250e Rahallinen korvaus.Mutta mieheni ei halua, että menen. Koska ei tykkää että muut miehet katsovat.Vaikka itsekkin katsoo kyseisiä kuvia. Miten teidän mielestänne ? onko se ihan syntiä jos menisin ? Ja kuulema poikani saa häpes minua silmät päästä, kun kasvaa isommaksi ( Nyt on 5kk.) Ja se tekisi minusta huonon äidin. Haluan vaan mielipiteenne kiitos kovasti :)

21.1.2012
JENNA911
JENNA911

en haluu haastaa riitaa, mut onnelliselta on pakko mielenkiinnosta kysyä tähän kommenttiin liittyen : samalla lailla voi sitten ajatella myös lapsipornon, et se on niiden ihmisten vika jotka niitä pieniä lapsia kattelee esim. uimarannalla ja saa niistä kiksit?? En osaa aatella, et se olis iltatyttökuvien katselijoiden vika jos niistä likasia haluaa tehdä...tietentahtoen en itseäni haluaisi kuviin jossa kuvan yleinen luonne ja käsitys kuvista on "halpa" eikä mikään taidemainen.

että vietkö lapsias uimarannalle kun siellä saattaa olla joku pervo niitä kattelemassa?

ja miusta se on ihan sama kuka siellä keikistelee, kyllähän mie saatan vilkasta ja kattoo et "onpa pattipolvet" tms :D mut ei miun maailmaa paljon hetkauta.. mut jos itelle tulis tuommonen tilaisuus (tosiaan viimesin lapsi jo reilu 1,5v eikä edelleenkään siinä kuosissa et pystys edes haaveilee :D) ja mies olis vastaan, niin käytäs kyl keskustelut puolesta ja vastaan ja edelleen jos mies olis vastaan, niin jättäisin menemättä! :)

22.1.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Pakko peesata taivaltajaa ;)

mut täytyy sanoa et jumalattomana kohteliaisuutena ottaisin jos 5kk synnytyksestä ois iltatyttö-materiaalia! :D mulla roikkuu maha vieläki ku kansallispuvun tasku ja perä on iso ku titanicilla. :DD 

22.1.2012
Boco
Boco

Vastaukset kysymyksiin:

Mitä mieltä iltatytöistä?

-ne on tosi mauttomia, ei sitten niin millään tyylillä tehtyjä...ja anteeksi nyt vaan mutta noihin kuviin näyttää pääsevän kunhan bmi on alle normaalin mutta naama saa olla kuin petolinnuperseellä.

onko se ihan syntiä jos menisin ?

-ei todellakaan synti, tietääkseni ei ole laissa eikä raamatussa sitä kielletty.

 

ei ole tarkoitus pahoittaa mieltä, mutta rehellinen mielipide, sitä varmaan hait ;)

22.1.2012
Boco
Boco

mie sanoisin että mene vaan. vuosien varrella on iltalehen iltatyttöposeerauksissa ollut niin laaja valikoima, että eihän sun tartte siellä tissit paljaana persettä keikistellä vaan olla siellä ikäänkuin semikiltisti:)on siellä aiemminkin kauniittytöt hymyilly vaatteet päällä nätisti ilman ettäkuvista on tullut rujoja.

22.1.2012
Blanco
Blanco

no joo totta, kaikki tuo. Mutta miksi mihet noita kuvia sitten katsoo jos on ns. "hempukoita"?

olisi kyllä kiva kokemus ! :) Ja ei varmaan saa uutta tilaisuutta. Poikapuolisit kaverit on sitten " Mee vaan, ei siinä mitään pahaa!" mutta poikaystävä sitten taas blaaa.... Tavallaan haluaisin kokeilla, mutta sitten taas pelottaa, että kaduttaa jälkeenpäin... mmm...

21.1.2012
JENNA911
JENNA911
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...