1-vuotiaan maidontarve

Meillä alkaa olla ensimmäinen vuosi pulkassa ja ollaan pari viikkoa korvikkeen seassa annettu tavallista maitoa. Vatsa on toiminut hyvin ja kohta olis tarkoitus siirtyä kokonaan tavalliseen maitoon. Lapsi on ensimmäiseni ja pähkäilenkin, että mikä on lapsen maidon tarve nykyään sitten? Tavallinen maito ei tietenkään ole yhtä ravinteikasta kun tuo korvike joten voiko maitovälipalat jättää pois ja korvata ne jollain hedelmällä esim? Tietenkin lapsi saa maitoa aterioilla ym.. Sekavasti selitetty. Lyhyesti siis, että miten tuo maidon juonti on teillä muuttunut vuotiaasta etiä päin?

21.1.2012
judetsi
judetsi

eikä oo oikein muuttunut mitenkään. poika saa ruokailulla nokkiksen täynnä maitoa ja sen lipittää pöydässä ja pyytämällä saa lisää. sitten saa jos jää tiru pohjalle niin mukaansa pöydästä poistuessaan. meillä ei enää pulloilla niin ei oo mitää unipulloja tai muutakaan...

21.1.2012
imppuliina
imppuliina

alexandraa peesailen. reilu puolisen litraa :) 

ja näkyy se mutta menee viive ennen ko näkyy :)

21.1.2012
imppuliina
imppuliina

1V:een maidontarvetta jossakin kohtaa kai kyselit. Meillä sanoi ravitsemusterapeutti että 5dl pitäisi saada maitoa päivävässä ja jos maito ei maistu niin jugurtilla ja viilillä voi täyttää tuota 5dl.

21.1.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 9-month-old toddler

Miksi tää ei näy keskusteluissa? Oon ihan pihalla tän uuden liberon kanssa :(

21.1.2012
judetsi
judetsi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...