mulla palaa käpy tuon gracon vauvelikeinun kanssa!!!!! 8-(

ääh, edelleen sama toosa temppuilee... tai ei siis välttämättä temppuile, mutta ku en hoksaa tuota "timer"-toimintoa! Onko jollakulla tuollasesta timer-toiminnolla varustetusta keinusta kokemusta/tietäiskö joku mistä tuon käyttöohjeen saa?? Ärsyttää, kun keinu ei välillä keinuta lainkaan, vaikka mitä yrittää painaa ja sitten tuo musiikki sammuilee (muksut käyny vissiin painamas tuota timeria tms?)

20.1.2012
Halitintti
Halitintti

voihan kerpele. Löysin tuon mallinkin nimen lopulta, Graco advantage, ja löysin myös sivun, jolla moni valitteli samasta ongelmasta kuin minäkin. :/ Gracon keinujen moottorit menee kuulemma aika näppärästi p-askaksi, ja uutta moottoria vanhaan malliin on vaikea löytää... joten kakka säkä. 8-( En tiä sitte onko edellisellä omistajalla toiminu kuitenki moitteettomasti, kun ei vastaa, vaikka oon yrittäny viestiäkin laittaa sille.

21.1.2012
Halitintti
Halitintti

mulla ei oo oikein muuta tietoa tuosta ku vain se, että vanhempi malli on. :/ Kuvahaulla sain pari gracon keinua näkyviin, jotka oli identtisiä, mutta niissäkin oli otsakkeena vain "gracon vauvakeinu" tms. Luulin olevani nokkela ja löytäväni kuvahaulla jonkun sivulta tuon keinun koko nimenkin, mutta plääh...

Laitoin nyt jo myyjällekkin viestiä, ettei keinu oikein pelitä. Kuitenkin tuttu ihminen, niin en halua mitenkään nalkuttaa asiasta, mutta harmittaa kun en saa keinua kunnolla toimintaan.

20.1.2012
Halitintti
Halitintti

oon... mutta ku mistään en löydä tuon keinun "virallista" nimeä. :/ Jos laitan gracon vauvakeinun hakusanaksi, antaa vain noita uusia malleja, joissa on värinät yms. Tämä on paljo raakileempi malli, ja mua suoraan sanottuna sapettaa, jos en saa tuota paremmin toimimaan. :(

20.1.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...