Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vauvan lääkitseminen

Onko täällä muita, joiden vauva laittaa kovasti vastaan ku yrittää antaa lääketta ruiskulla? :) Meillä auttaa se, ku on tutti jossa on ne isommat reiät siinä "levyssä" tuttiosan molemmin puolin (en osaa selittää! :D). Sit antaa tutin vauvalle suuhun ja työntää lääkeruiskun pään siitä toisesta reiästä myös sinne suuhun. Tällee saa vähän niinku "huijattua" vauvalle lääkkeen :) Toivottavasti tästä nyt sai selvää!!

20.1.2012
ellukka90
ellukka90

Itekki kokeili tuota lusikasta antaa, mutta ei onnistunut siitäkää :/ valikoiva tytönalku!

30.1.2012
ellukka90
ellukka90

Joo meijän vaavi alkaa heti huutaan ja pää heiluu puolelta toiselle ku se vaan näkeeki sen lääkeruiskun! nyt oli just kaks korvakuuria peräkkäin nii sai vähä taistella sen lääkkeen kans! Mut joo tuon tutin kans saa kyllä höynäytettyä ;)

30.1.2012
ellukka90
ellukka90

mam air tuti tai joku samankaltainen ilmeisesti :)

meillä on tuo tuti ja siinä on juurikin nuo "isot aukot" ku tavan mam tutissa on vaan pieniä reikiä.. tätä täytyy testata jos tulee taas ongelmia.. välillä ottaa nätisti lusikasta, välillä panadol ruiskusta mutta välillä ei kummastakaan ni siinä aina joutuu arpomaan että mitenhän tämän laittas :D
harvoin onneks tarvii antaa mutta sit kun tarvii ni on kuitenki useampia kertoja muutamien päivien sisään ni jossain vaiheessa se stoppi vaan tuntuu tulevan :D

22.1.2012
ninnup
ninnup

Nii ja lisäyksenä, että täsä tapauksessa lääkeruiskussa pitää olla pää, jossa on se ihan ohut "pilli"..että mahtuu siitä tutin reiästä!

20.1.2012
ellukka90
ellukka90
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...