Pcos ja ovulaatio

Hormooniverikokeissa selvisi ettei tapahdu ovulaatiota lainkaan. Joten tyttöni on sitäkin suurempi ihme :) Haaveissa olis tulevaisuudessa toinen mut saattaa jäädä haaveeksi. On mulla tuolla terolut lääkkeet mut en oo viel vaan saanut niitä aloitetuksi :(

20.1.2012
anue82
anue82

Viivi on saanut alkunsa luomusti. Mut silloin painoin 20kg vähemmän. Raskauden aikaiset 20kg tuli ja jäi... :( painoa pitäis pudottaa ainakin 10kg

24.1.2012
anue82
anue82

minulla on ja lapsia on silti siunaantunut kolme ;) ja ilman mitään sen kummempia kommervenkkejä. pcos tuppaa tulemaan ja menemään. mulla sen aiheuttaa todennäköisesti ylipaino, ja jo 5 kg pudotus auttaa että rakkuloita ei muodostu liiaksi.

24.1.2012
Boco
Boco

Kuusi vuotta sitten mulla todettiin, 20-vuotiaana, Pcos eikä myöskään ovulointia. Kiertokin oli mitä sekalaisempi, kesti 5-25päivää ja väliä oli 14-45päivää.

Teruttia kokeilin puoli vuotta, tuloksetta.

Terolutin lisäksi otettiin Clomifeen 3kk ajaksi -tuloksetta! Ainoa tulos oli tuona aikana yli 10kiloa painonnousua.

Sekaan vielä Metformiini -tuloksetta.

Sitten lääkärit alkoivatkin puhumaan painonpudotuksesta, kun on 10kiloa ylipainoa. Kas kummaa, juuri ne kilot, jotka sain lääkkeiden vuoksi!

Lopetin lääkkeet 2,5 vuotta sitten, eron myötä ja paino tippui kahdessa viikossa 8kiloa. Pikkuhiljaa tipahti vielä 5kiloa lisää.

3vuotta sitten aloin yhtäkkiä odottaa, joka kylläkin päätyi keskenmenoon rv 10+1.

Lääkärit pitivät raskautumista ihmeenä ja aloittivat uudestaan lääkkeet. Ainoa vaikutus niillä oli taaskin pelkkä painon nousu.

5,5vuotta lapsettomuuden toteamisen jälkeen odotan yllättäen lasta

- ei hoitoja, ei lääkkeitä, luomuraskaus?!?

 

En tiedä, kuinka monella prosentilla tuo Terolut on auttanut ovulointiin. Itselläni se ei auttanut, ei edes Clomifenin kanssa yhdessä...

24.1.2012
madde86
madde86
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...