Vellit

Ohoi ! Koska upea sivumme on uudistettu on kysymykseni aiheesta kadonnut bittiavaruuteen. Siis : Oletko huomannut jotain suurta ja mullistavaa (tai pienempää:) muutosta unissa annettuasi esim. maissivelliä, Semperin iltavelliä vs. tissi/korvike ?  Meillä siis jätkä nyt 5,5kk ja heräilee pahimmillaan vartin välein huutamaan tai ihan vaan hengailemaan, niin mietin että onkos jotain millä saisi unesta jatkuvamman. Nyt on annettu jo kauan maissivelliä, välillä kokeiltiin riisivelliä mutta sehän se oli vasta huutosirkusta. Vai auttaisiko ihan selvä puuro tähän asiaan? Jätkä syö siis "normaalin" ateriarytmin mukaisesti 4-6 ateriaa / välipalaa +maidot päivässä. Kiitos !

20.1.2012
RJ89
RJ89

meillä esikoisella kun alotettiin iltavelli 3 kuisena niin jäi yöheräilyt pois, nukkui ilta 9stä aamu 7-8aan. sitä ennen heräs 1-2 kertaa syömään maitoa. ja vielä nykyäänkin saa iltapalaks ton 200ml velliä ja nukkuu aina ilta 8sta aamu 8aan ellei pitempää jos en heti herätä. ja ikää 1,5v.

20.1.2012
mustikka88
mustikka88

Ugh ! Tohon mäki haluaisin päästä! Alkaa mammaa ihan vähän väsyttämään ku herää vähintään tunnin välein ja parhaimmillaan menee tunti ku saa takasi unten maille. :o Ja voi ku oliski niin että sais iskän tekemään osan heräämisistä, mut ku se on reissuhommis et pitäis oikeesti jaksaa päivätki ton mukulan kans. :o Onneks se nukkuu päivällä sit pidempään nii saa edes jotaki tehtyä kotona. :)

20.1.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...