Vellit

Ohoi ! Koska upea sivumme on uudistettu on kysymykseni aiheesta kadonnut bittiavaruuteen. Siis : Oletko huomannut jotain suurta ja mullistavaa (tai pienempää:) muutosta unissa annettuasi esim. maissivelliä, Semperin iltavelliä vs. tissi/korvike ?  Meillä siis jätkä nyt 5,5kk ja heräilee pahimmillaan vartin välein huutamaan tai ihan vaan hengailemaan, niin mietin että onkos jotain millä saisi unesta jatkuvamman. Nyt on annettu jo kauan maissivelliä, välillä kokeiltiin riisivelliä mutta sehän se oli vasta huutosirkusta. Vai auttaisiko ihan selvä puuro tähän asiaan? Jätkä syö siis "normaalin" ateriarytmin mukaisesti 4-6 ateriaa / välipalaa +maidot päivässä. Kiitos !

20.1.2012
RJ89
RJ89
3 years, 2-month-old toddler

meillä esikoisella kun alotettiin iltavelli 3 kuisena niin jäi yöheräilyt pois, nukkui ilta 9stä aamu 7-8aan. sitä ennen heräs 1-2 kertaa syömään maitoa. ja vielä nykyäänkin saa iltapalaks ton 200ml velliä ja nukkuu aina ilta 8sta aamu 8aan ellei pitempää jos en heti herätä. ja ikää 1,5v.

20.1.2012
mustikka88
mustikka88

Mä alotin meitin tissivauvalle (ei siis juo pullosta tai mukista ollenkaan, pahus vieköön) ihan suoraan antamaan ehtaa puuroa 5kk iässä, kun yöt alko olemaan katkonaisii ja poika tuntu ite kärsivän siit. Nyt se vetelee 12h yöunii, toki hörppää välil tissii, mut se on enemmänki tottumus ku nälkä. Neuvolassaki vaan tuumas et hyvä homma, antaa palaa vaan.

20.1.2012
Sam81
Sam81

oho..sehän heräilee. Mie annan tolle aina tuntii ennen velliä ja sit mennään maidon kanssa punkkaan niin nukkuu heräämättä aamuun asti. On se kyl kiva kun on noin "helppo"..mut kostautuu varmaan mulle myöhemmin jos hirveesti fiilistelee :D

20.1.2012
jeini
jeini

Ugh ! Tohon mäki haluaisin päästä! Alkaa mammaa ihan vähän väsyttämään ku herää vähintään tunnin välein ja parhaimmillaan menee tunti ku saa takasi unten maille. :o Ja voi ku oliski niin että sais iskän tekemään osan heräämisistä, mut ku se on reissuhommis et pitäis oikeesti jaksaa päivätki ton mukulan kans. :o Onneks se nukkuu päivällä sit pidempään nii saa edes jotaki tehtyä kotona. :)

20.1.2012
RJ89
RJ89
3 years, 2-month-old toddler

Poitsu 4kk nukkuu vaan pidempään kun on alkanu antaa maissivelliä illalla :). Mitään huutamisia ei sen puolesta ole ollu. Nyt tuntuu että on tyytyväisempi ja vetää unta kaaliin sen 10 tuntia putkeen jos antaa velliä..:)

20.1.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...