tavoitteena keveämpi elämä-lörppää.. :)

nonni.. mie mittailin itteeni eilen (voipi käydä kyttää mittaustulosketjusta) ja sentit senku nousee ylöspäin.. mahasta ja takapuolesta oli hävinnu jokunen sentti ja vyötärölle ja rinnan alle tullu molempiin sentit lisää.. no eipä ne onneks ollukkaan miun ongelmat vaan just tuo vatsa lähinnä.. :) mites muilla keventäjillä menee? vai joko siellä on muut luopunu kuntokuurista? :O ei saa kun sit miekään en saa itteeni enää tsempattua millään!!

20.1.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
1 year, 6-month-old toddler

Mä oon törmänny tuphon laiha läskiin just siinä yhteydessä et ihminen on laiha, mutta hällä on yleiskunto ihan surkea, eli ei liiku ja hengästyy pienestäkin rasituksesta.

Se on muuten jännä miten sitä tosiaan ihannoidaan laihoja ja oletetaan että laihat ihmiset on kaikki huippukuntoisia ja lihavammat taas laiminlyö kuntoilua ja että ne on lyllertäjiä tmv.

Mulle tuli tää mieleen sillon ku näin puolimaratonilla tytön, ehkä mun ikäisen, joka oli päällepäinkin ylipainoisen näköinen, mutta silti hän juoksi ihan samalla tahdilla kuin ne treenattukroppaisetki :) ja sit taas salilla on tullut vastaan muutama semmoinen mallimitoissa oleva, joita paremmin jaksaa itse treenata vaikka niillä on kroppa "kunnossa".

Eli se ulkonäkö ei todellakaan kerro ihmisen peruskunnosta oikeastaan mitään..

21.1.2012
Mummy83
Mummy83

huh! Ei oo minuu hylätty.. En jaksanu tänään zumbata.. Pitäis vissiin sit viikonlopun aikaan jaksaa.. Jos ees sen 20min jaksais, ois ees tyhjää parempi.. :) ja anskulle paljon tsemppiä ja itsekuria noiden herkkujen kans! Itellä samaa ongelmaa, tosin oon jotenkuten saanu piettyä itteni kurissa hedelmien ja murojen avulla.. :)

21.1.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...