Voihan lastenhoito..

Joo, tää nyt on todennäkösesti vaan yliherkän raskaana olevan hormoonihirviön purkaus mutta.. Valvoin vauvan kanssa yöllä puol neljään ennen ku pääsin ite nukkumaan. Mies nukku varmaan jostain yheksästä asti koko yön tyytyväisenä sohvalla. Vauva heräs seittemän jälkeen ja yritin josko se ois vielä hetken suostunu vieressä nukkumaan. Vaihoin kakkavaipan, annoin aamumaijot silittelin ja rauhottelin. Ei nukkunu, ei. Itteeni väsytti ihan hitosti ja pyysin voisko mies hoitaa vauvan et saisin vielä nukkuu hetken. Joo, "hoitihan" se. Nousin sängystä ku mies oli ollu hitusen vajaa pari tuntii tytön kanssa. Normaali aamuna siinä ajassa ois keitetty ja syötetty tytölle puurot, pesty hampaat, kylvetetty ja puettu päivävaatteet+leikitty, juteltu ja tutkailtu maailmaa ja pikkuhiljaa oltais jo lämmittelemässä unimaitoo ja rupeemassa ekoille päikkäreille. Mitä mies oli saanu aikaan? No, olihan se antanu tytölle hedelmäjugurttisosetta! Ku nousin ni mies makas sohvalla ja tuijotti musiikkikanavaa ja tyttö touhus omiaan siinä, eikä nyt niin kauheen tyytyväisenä ees... Ku kysyin et miks ei ollu ees hampaita pesty ni vastas et ei keritty. Siis mitä .ittua!! Onko miesten käsitys lastenhoidosta oikeesti se, et riittää ku kattoo et se ipana ees suunnilleen säilyy hengissä siihen asti et äiti tulee hoitamaan kaiken... Ja mies tasantarkkaan tietää mitä mie sen lapsen kanssa aamusin touhuun. Ja tietää myös sen, et tota tyttöö pitää oikeesti ruveta laittaa unille suunnilleen ku se on ollu sen pari tuntii hereillä, ettei mee hirveeks huutamiseks. Olipas helppo saaha päikkäreille ku aamujuttuja ruvettiin tekee vasta ku oli hengailtu se kaks tuntii. Ois pakko saaha siivottuu koko kämppä tänään ja kaikki energia on kadonnu jo nyt :( Sori hirveestä vuodatuksesta! Kiitos, anteeks ja kumarrus!

20.1.2012
huopis
huopis

Joo kyllä tuokin osais jos viittis... Kyl se tekee kaiken ihan ookoo kun joka asian sanoo erikseen ja vahtii vieressä et tulee tehtyy, mut miten se voi olla niin vaikeeta tehä ne samat asiat ihan omatoimisesti. Miten ihmeessä mie voin levätä jos miun pitää kuitenki olla koko ajan "henkisenä tukena" ku se hoitaa tyttöö. Ja joo, kyl se varmaan siivois jos pyytäsin(lue käskisin) mut meillä on vähä eri käsitys siitä siisteydestä ja puhtaudesta...Miehen mielestä on puhasta ku se on laittanu imurin käyntiin, miun mielestä on puhasta ku on imuroitu, luututtu, pyyhitty pölyt, laitettu tavarat paikoilleen, siivottu keittiö ja kylppäri...ja nyt ei todellakaan riitä se miehen käsitys! Ärsyttää, jos jolleki tutulle sanosin tosta miehen lastenhoidosta, ni kaikki tokasis vaa et "se vaa teke ne asiat eritavalla". Ei, se ei oo eritavalla tekemistä jos ei tee ollenkaa, se on tekemättä jättämistä! Huoh..

20.1.2012
huopis
huopis

On se suurinpiirtein tollasta se miesten ajatuksen juoksu, ne ei ajattele asioita samallalailla kuin naiset :D.  Meillä menee suunnilleen noin myös paitsi sillon jos piirrän kartan miehelle että mitä sen pitää tehdä ja milloin. :D. Se vaan pitää vääntää ja vääntää. Saattaa mennä tieto perille asti :). Meillä on koulutus jo ihan hyvällä mallilla :D. Nostaa takamuksen sohvalta jo ihan omaaloittesesti. Koetahan jaksaa ja kerätä voimia, siivoilet sitten kun oot vähän lepäilly :).

20.1.2012
jeini
jeini

No huh. Meillä mies kyl kans tietää et mitä teen pojan kans aamusin. Ja tekee tasan samat, osaa jopa jo vitamiinitki antaa. :D Ku sattuu meikäläisen nukku-vuoro olemaan niin isäntä hoitaa, ruokkii ja leikkii, sit ku poika rupee väsähtämään niin se kuskataa äitin viereen sänkyyn ja mies saa hoitaa omat aamuhommat. Meillä ku on nukuttu tähän asti (ja tullaan nukkumaanki) perhepedissä ja nukutan pojan aina viereen, niin helpointa on et mä hoidan siit eteenpäin ja mahd. jatkan omia unia samalla.

20.1.2012
Sam81
Sam81
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...