Emmaljunga sisaristuin!!

Tuolla vanhoilla sivuilla kyselin jo että löytyykö joltain emmaljungan sisaristuinta ylimääräsenä. Olisin kiinnostunut ostamaan. Joku siellä oli sit vastannuki, että löytyy.. Mutta enpä mä tietenkään sitä enää muista kuka se oli! :p Joten jos satut löytämään tämän uuden viestin, niin olis ihanaa, jos kertoisit miten kauan istuin on ollu käytössä? Millasessa kunnossa on? Missä päin maailmaa? Ja mihin hintaan mahtaisit myydä? :) Toki uusiakin tarjouksia otetaan vastaan hyvinkin mielellään!! :) Näitä kun ei hirmusesti tunnu olevan missään myynnissä käytettynä..

20.1.2012
Huiva
Huiva

Jospa mä kertaalleen vielä nostelisin tätä siinä toivossa, et h3l3na vastailis jotain :) Toki, jos jollain muulla sattuu olee musta istuin niin tarjoa ihmeessä!! :)

6.2.2012
Huiva
Huiva

Mä vähän nostelen tätä taas, jospa h3l3na sattuis bongaamaan tän :)

3.2.2012
Huiva
Huiva

h3l3na, ootko kyselly jo siskoltasi, et haluuko myydä istuimen? :)

31.1.2012
Huiva
Huiva

nasu80, lähettelin sulle sähkäriä! :)

30.1.2012
Huiva
Huiva

Onks toi sisaristuin miten hankala kiinnittää ja irrottaa... Mie voisin kans olla semmosta vailla jos joltain vielä löytyy sen jälkeen ku Minnski on saanu omansa.

26.1.2012
huopis
huopis

Kiitoksia vastanneille! :)

 h3l3na, kysyppä ihmeessä!! :) Tuu sitte kertoilee mulle...

26.1.2012
Huiva
Huiva

Se oli just ennen ku nää sivut uudistu, ku sitä aikasemmin kyselin ja sit joku oli heti pistäny et löytyy.. Mut enpä mä tietenkään sitä sit tallentanu, et kuka se oli :p Huuto.netistä oon aina välillä katellukin, viimeks siellä oli tosi kalliilla ja vaan yks musta myynnissä. Ja sit oli niin kaukana, et olis pitäny postissa lähettää ja siitä tulee heti paljon lisähintaa... Uutena ne maksaa sen verra paljon, et ajattelin et kannattaa ensin kysellä, jos jostain sais suht siistin käytetyn :) Eikä mulla tässä niin kiire oo ;p

22.1.2012
Huiva
Huiva

Mä taas nostelen tätä..!! :) Sori jos jotain alkaa tympiä ;D Mä niin kovasti tahtoisin löytää hänet, jolla tuo istuin on.. :)

22.1.2012
Huiva
Huiva

Löytyisköhän tää helpommin, jos kommentoin tähän ? ;p

21.1.2012
Huiva
Huiva
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...