Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Normaalia?

Onko tää nyt normaalia ettei 5viikkoinen vauva nuku päivällä lainkaan, tai jos nukkuu niin maks tunnin ja sekin kahdessa puolen tunnin pätkässä?? Heräsi siis eilen klo 9.00 ja ja meni sit taas 21.00 nukkumaan ja sillä välillä vauva nukkui vaan sen tunnin?  Yön on sentäs tajunnut että silloin nukutaan, eli imetyksien jälkeen tajuaa että äiti laittaa takas sänkyyn...Oon aikas poikki kun vauva tosiaan valvoo päivät, eikä siinä mitään että valvoo, mutta se aika on aina yhtä kitinää :(( mikään ei ole hyvä jne..jos vois laskea vaikka selälleen köllöttelemään, mutta ei kun alkaa huuto, pienen hetken saattaa mutta parin minsan päästä alkaa taas huuto..kantoliinassa ei viihdy, siinäkin alkaa huuto..ja onko normaalia että 5 viikoinen vauva kääntyilee jo mahalta selälleen? tuntuu että vauvalla on jokin pakonomainen tarve päästä liikkumaan ja kun ei pääse eteenpäin niin alkaa huuto jne... ei uskalla vieraitakaan kutsua kylään kun tyttö tosiaan kitisee aina kun on hereillä ja tulee itselle niin huono äiti olo, mietin mitä ne muutkin oikein ajattelee kun tyttö on niin tyytymätön jne..ajattelevat varmaan etten hoida tyttöä hyvin tms..vähän pahamieli kun joutuu siis neljän seinän sisällä olemaan yksin ja olis kiva kutsua ystäviäkin kylään..

20.1.2012
mössykäs
mössykäs

moi! Meillä tämä viimeisin tyttö alkoi nukkumaan päiväunia vasta reilun vuoden iässä.. jo synnytyksen jälkeen sain nukutella tyttöä siihen sairaalasänkyyn heijaamalla sitä sänkyä ees taas kun ei oikein muuten nukkunu, ellei sitten hyvällä tuurilla nukahtanut rinnalle:) Ja siis reilun vuoden ikään asti nukkui vaan n. puolen tunnin pätkiä 2-3 kertaa päivässä ja myös öisin heräili monta kertaa syömään, kunnes puolen vuoden ikäisenä lopetin imetyksen ja sen jälkeen likka on nukkunutkin yöt putkeen ilman heräilyjä..Yhden kerran muistan, kun tyttö nukkui vaunuissa 3h putkeen ja se jäikin ainoaksi kerraksi:( sillo ihan vauvana ei ollu korvissa mitään ja maitoa sai rinnasta sekä pullosta, mutta puoli vuotiaana alkoi korvakierre ja vuosikkaana sai sitten putket.. Mutta voin sanoa lohdutukseksi, että kyllä oppii aikanaan nukkumaan ja kannattaa vaan sinnikkäästi kokeilla kaikkia mahdollisia tapoja missä voisi nukkua, jotta hyvä ratkaisu löytyisi!:) On varmasti raskasta, jos ei oikein hetkeäkään saa olla omassa rauhassa. Mulla oli silleen rankkaa muutenkin tuon kuopuksen kanssa, kun oli hoidettavana myös kolme muuta ja kolmas olikin vasta silloin 1v eli sai myös sen perässä juosta...hengissä on kuitenkin selvitty ja nyt tuo kuopus on jo 2v6kk:D

24.1.2012
Jentsu
Jentsu

Jossakin olen muistaakseni lukenut ja kai neuvolassakin joskus sanoneet, että on ihan normaalia että vauvat nukkuu 12-22 tuntia vuorokaudesta. Meillä tämä vauva nukkui ja nukkuu edelleen keskimäärin 14 tuntia vuorokaudessa, se milloin tämä nukkuminen tapahtuu onkin eri asia. Tämä yksilö on pääasiassa hoitanut nukkumisensa yöaikaan joten päikkyjä ei ihan hirveästi nukuta. Esikko herätteli pitkin yötä, ni päivällekin jäi sitten enempi nukuttavaa. Hän vaan tuppasi olemaan kranttu eikä ekaan puoleen vuoteen suostunut nukkumaan muualla ku mun sylissä tissi suussa. Se hieman rajoitti elämää.

24.1.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

elä oo huolissas! meillä oli samaa, sitä kesti jonku viikon verra ja sit loppu, olin iha loppu ja hermona siitä et olin iha hiljaa ku se nukahti ja nukku vaa iha pikku hetken, mut yön hyvi. se menee ohi.

21.1.2012
Yuna
Yuna

Onko vauvan korvat tarkastettu?

21.1.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Peesailen Jonnalee :). Meillä nukahti kun kiikutti sitteriä tai sitten kantoi rintarepussa.. ja rintarepussa nukku vaan jos liikku, turha luulo oli istuu minnekkään. Ja kannattaa kokeilla kaikkee semmosta missä itsellä on asento mahdollisimman epämukava..ja jos korjaat ittes hyvään asentoon ja huokaat helpotuksesta niin varmasti herää.. meillä toimii aina kaikki tommonen..:D nimimerkillä: Joka päivä nojailen pinnasänkyyn selkä mutkalla ja pidän kädestä että nukahtaa :)

20.1.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...