Vauvakuumeilijat vol 1

Tervetuloa kaikki vauvaa kuumeilevat ja vauvantekohommiin ryhtyneet mammat. Täällä saat jakaa KAIKKEA kuumeiluun ja vauvantekohommiin liittyviä asioita :) Ketjussa kulkee lista johon voit lisätä halutessa itsesi. Listaan merkitään kuluva kiertopäivä ja kuukautiskiertosi pituus. Alempaan listaan yrityskerta (as montako kuukautiskiertoa vauvaa on yritetty) ja monettako lasta kuumeillaan. Ja vielä varoituksen sana, ketjussa puhutaan asiosta niiden OIKEILLA nimillä :) ketjussa sana on vapaa ja aiheen poikkeaminen muihin asioihin on sallittua :) Ja mikä tärkeintä, ketjussa pidetään hyvä ilmapiiri ja herjaajat pieksetään ;D

20.1.2012
Boco
Boco

Niin tulin jop. Ajattelin, jos tätä kautta sais enemmän tukea ja mielipiteitä ja kokemuksia kuulla. Tilannettani tosiaan hankaloittaa vielä se, että olen maaliskuun loppuun asti Hollannissa. Kihlattuni tulee tänne neljäksi päiväksi 24.-28.2. Ja jos tää nyt menee/meni kesken, niin toivon, että silloin olis ovis edes suunnilleen siihen aikaan, että olisi edes pieni mahdollisuus plussata sillon uusiks. Oltiin suunniteltu, että nyt jos tää raskaus ois menny niinku ois pitänyt, niin olisin ollut Suomessa neuvolassa juuri tarpeeksi ajoissa rv 16 aikana. Mut toivotaan, että huomenna selviää... :(

25.1.2012
Serah89
Serah89

voi muru.. toivottavasti huomenna selviää tilanne (sydämiä laittasin vaan en osaa)

tervetuloa joukkoon..

25.1.2012
ninnup
ninnup

No... mitenköhän tän nyt sitten aloittaisi. Nyt rv 6+0. Maanantaina sain positiivisen tuloksen virtsanäytteesta laboratoriolta. Tiistaina oli kipua mahassa, ei mitään aikaisempaa kummempaa. Sitten illalla alkoi vuoto ja huolestuin. Soitin paikalliseen neuvolaan josta ensin sanottiin asian olevan normaalia. Tivasin päästä varhaisultraan ja siellä sitten tänään kävinkin. Alkioa ei löytynyt. Epäilivät keskenmenoa, mutta antoivat vielä pienen toivon kipinän ja sanoivat, että mene kotiin ja tee raskaustesti. Jos testi osoittautuu edelleen positiiviseksi soita uudestaa ja jos negatiiviseksi, ei se aiheuta jatkotoimenpiteitä. No, testiin piirty oikein haamun haamu, eli todella paljon haaleampi kuin aikasemmat testit positiivisuudestaan ilmoittivat. Kerran siihen nyt jotain tuli, niin huomenna menen sitten gynegologin tarkistukseen iltapäivällä. 

Nyt vuoto on lähes loppunut (eli ei tule enää pikkuhousunsuojaan vaan ainoastaan pyyhkiessä) ja kipuakaan enää edes hädintuskin huomaa. Itsellä nyt lähinnä pinnassa ajatus siitä, että keskenmeno oli ja se on nyt sitten loppunut. En uskalla ollenkaan edes ajatella, että siellä vielä joku ihana pieni maha-asukki olisi. Tuntuu siltä, että hajoan :'(

25.1.2012
Serah89
Serah89

kauan sulla sam kesti se vuoto sillon?

aikasemmassa ei mulla tämmöstä ollu, muistaakseni ainakaan.. oltiin reissussa sillon ni ei tullu kytättyä omituisuuksia :D

23.1.2012
ninnup
ninnup

Mulla ainaki tuli raskauden ihan alus semmost tooooooosi vaaleeta vuotoo, et josko se ois vaan sitä. Älä viel heitä kirvest kaivoon tän kierron suhteen, huomenna sen sit ehkä näkee. :)

23.1.2012
Sam81
Sam81

aamulla luulisin että hulahtaa jos hulahtaa.. tai yöllä.. täytyy seurailla..
voi paska sanon minä :/ mulla oli jo niin hyvä fiilis tästä hommasta, huomioin jo vähän tuttua etomistakin tuossa mikä ei liittyny kyl tähän nuhatautiin ku se alkaa olla taltutettu :/

tänään on tosin ollu puolen metrin k*rpä otassa että liekö sitten ollu etominenki pms:ää

23.1.2012
ninnup
ninnup

ninnup plussaa ihan varmast! Peukut nyt pystys et jää tollaseks se vuoto! :)

23.1.2012
Sam81
Sam81

jotenki oudot on..  
nyt ei ollu sellasta "menkkalimaa" ja tää on tosi vähäistä, lähinnä pyyhkiessä ja hyvin hyvin vaaleenpunasta.. siis ku tää alko jo joskus ihan päivällä eikä vieläkään oo yltyny.
kipua oli jonku verran ennen ku otin särkylääkettä, painetta persuuksissa (samanlainen ku mitä sillon ovisten aikaan, hyvä että istua kärsi) ja voimakasta nipistystä vaan toisella puolen, siihen otin sen lääkkeen (mun menkkakivuthan on aika rajut, mieluummin synnyttäsin kerran kuussa ku kärsisin tosta menkkakivusta, näitä oireita ei ainakaan vielä oo näkyny).. eikä tuo vuoto oo missään vaiheessa yltyny tuon enempiä ku normaalisti sitä alkaa kyllä iltaa kohden tulla ihan reippaasti, 1 ja 2 päivät yleensä vuotaa ihan kiitettävästi, saa rättiä vaihdella vähän väliä kunhan ensin vaan 1. päivänä yltyy.. nyt ei oo yltyny..

hyvin oudot normaaliin verrattuna ja hyvin oudot niihin edellisiinkin verrattuna vaikka nekin oli oudot normaaliin verrattuna..

23.1.2012
ninnup
ninnup

Ite oon kanssa hämilläni, että mistähän mie alkasin laskemaan, kun 2-5 päivää ennen varsinaista menkkalosahusta tulee ns. varotuslaukaus, eli aavistus vaaleanpunaista ja sitten on muutaman päivän ihan ilman mitään vuotoja. Näin ollut muutaman kierron.
Oon kyllä sitten laskenut siitä varsinaisesta vuotopäivästä sen kaks viikkoo (eikös se suurinpiirtein niin mee..? :D ).
Vaikka seksiä harrastetaan varmaan joka toinen päivä silloin kun mies on kotona, oli ovulaatiota tai ei (mies työssä siis niin, että saattaa olla neljäkin päivää poissa). Tuommonen työ tietty heikentää mahdollisuuksia aina sekstailla oikeina päivinä, vaikka aika hyvin meillä on tässä sattunut hänen vapaat tärppipäiville.

Nyt siis kp 4/28, ja laskeskelin, että nyt lähteekin yrityskk nro.8. Ja tosiaan ekaa koetellaan. Eli nuo voi lisäillä listaan :)

Ja Boco, itse päiväkodissa lastenhoitajana koen, että pienemmät (n. 11-18kk) sopeutuvat nopeammin päivähoitoon, kuin esim.2-vuotiaat tai yli. Niin siitä tulee nopeammin arkipäivää, että päiväkotin tullaan kun vanhemmat menevät töihin/kouluun eikä esim. aamulla eroaminen ole niin vaikeaa. Vaikka onhan toki 9kk:n vielä todella pieni. 9kk:n ikäisistä päivähoidossa minulla ei ole kokemusta.
Ja onhan toisella vanhemmalla oikeus tehdä lyhyempää (6 tunnin) työpäivää, jos vain talous sen sallii. Ja hyödyntäkää toki rakkaat mummit ja kummit, jotka pääsisivät hakemaan lapsen vähän aiemmin.
Hyvin se menee! :)

P.s:Saanko udella että meneekö mussukkasi perhepäivähoitajalle, ryhmäperhepäivähoitoon vai päiväkotiin?

23.1.2012
Taitsu
Taitsu

möh, ompa hiljasta aina ku mä pääsen tänne :/

päivällä katoin et on monta viestiä tullu mut ei tämä vehje päästäny lukemaan ja nyt ku vihdoin pääsin ni ei muita joutilaita ole...

oivoi

23.1.2012
ninnup
ninnup

jaaha, olikohan se tämä kierto tässä :(

jotain vuotaa, aika vähäistä (vielä) ja jos on menkat ni on kyllä taas niin omituinen alotus ettei oo ennen moista ollu mutta niinhän se oli edellisissäkin :/
täytynee vielä seurailla että yltyykö tuo tuosta ja nollata laskuri sitten

23.1.2012
ninnup
ninnup

Heippis kaikki, hiljasta on :O

pojan kans kerhoiltu ja tyttöä pitäis lähtee kuskaamaan soittotunnille, mut pikaisesti ehdin tänne kurkkamaan :)

Mulla ihan kauheet menkka kivut ja menkat pitäis alkaa keskiviikkona mutta olo on niinkuin alkais minähetkenä hyvänsä, eli se siitä haaveesta taas..ehkä viel joskus, en aio lannistua  ja odotetaan nyt niitä menkkoja vielä :)

Mites muilla menee?

noh, pitää mennä taas, heippa!

23.1.2012
lyllerö81
lyllerö81
7-month-old baby

Toivottavasti saa mukavan hoitajan :) meinaan mä källittä ton mun isän että jos se vaikka hakis pojan aikasemmin hoidosta tai sit hyvällä tuurilla isimies pääsis aikasemmin töistä ettei tarviis olla 9 tuntia. tuo 9 tuntia on pakko laittaa mun työtuntien mukaan ku silloin on viimestään haku jos kukaan muu ei ehdi.

 

ja asiaan :) miten ne menikään ne lämmöt? siis oviksessako ne alkaa nousta ja jää korkeelle jos raskautuu mut laskee takas jos ei (missä ajassa)? ja milloin ne kannattaa mitata? aamulla, illalla?

23.1.2012
Boco
Boco

Iiikh, boco. Kyllä se vauva siellä pärjää. Hyvähän se on ite mitään sanoa, kun ei tarvi omaa viel hoitoon lykätä. :) Tekis kyl niin kipeetä, ku jo se 2 h mitä ollaan max. oltu erossa on tehny jo tiukkaa (miten niin ripustautuva äiti?). :)

Kaikkee uutta ja kivaahan siel on luvas, ja mahd. samanikäisiä joitten kans leikkiä. Meilläki jätkä aina ihan onnessaan ryömimäs serkkujen leikkihin mukaan. :)

23.1.2012
Sam81
Sam81

Tervetuloa Taitsu :)

mukaan vaan rohkeasti:) täällä on väliin hiljaisempaa (kuten nyt) mutta väliin juttu luistaa vikkeläänkin...paitsi nuo ahkerimmat höpöttäjät on tainnu jo plussata mut eiköhän mekin saada jotain aikaan ;) ja mää tiiän, ne käy täällä väliin kyttäileen (ahkeraankin), että jos on oloista ja oireista jotain kysyttävää ja mietittävää niin nuo kokeneet tulee vastaamaan ;D

ja omaa napaa: ihmeen kauan tuo vuoto nykyään kestää. viikon ollu jo ja ihan kohtalaisesti viel vuotaa :/ onko jotain vialla jos kuukautisvuoto kestää yli viikonkin? mulla on aina ennen ollu 4-6pvää ja tuohon lasken ihan ne viimeset tuhrupäivätkin. 

Tänään ohjelmassa siivoilua (huomenna tulevat nuorten psykkalta tekeen koulu ja kotikäynnin) niin vähän siistimmäksi raivata tätä mörskää. sitten pitäs lähteä kiitämään asioille iltapäivällä, käydä heittään hoitohakemus toimistolle...YHYYYY..mun vauva lähtee reba kuukauden päästä hoitoon HYI, aatelkaa nyt raasu menee 9kk ikäisenä hoitoon ja joutuu oleen 9 tuntia hoidossa :( aloitetaan se hoito jo viikko ennen ku aloitan työt niin pikkuhiljaa saa pidentää aikaa. ensin meinasin että haluun nauttia ihan viimeseen asti vauvan kanssa mut sit ajattelin että tällainen pehmeä lasku on vauvan kannalta parempi. LOHDUTTAKAA MUA!!!!!!! :´(

23.1.2012
Boco
Boco

Fiinus 50/30  
Mamma411 41/35  
lyllerö81 28/32  
ninnup 27/30-45  
Hilla91 26/28  
WanhaKurppa 22/26-36  
Nemo83 19/31  
karpalo 16/ 28-30 
Marru83 12/30 
Tirppa09 11/28-30  
Juice11 9/33-41  
Puffi 8/25-35  
Boco 7/32-40  


 ja toinen lista:  
Puffi yk5/2  
lyllerö81 yk 5/3  
ninnup yk 2/2  
mamma411 yk 3/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3  
Nemo83 yk 13/2  
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5

23.1.2012
Boco
Boco

Huomenta!

Meikäläisellä tais kierto normalisoitua samantien. Huomenna pitäis alkaa perseen fuskaamaan vanhan kierron mukaan ja nyt tuntuu silt et taitaa pitää kutinsa. :) Eipähän tarvi ootella et koska palaa ennalleen ja pääsee tositoimiin heti ku mahdollist. :)

Jätkäki nukku viimeyön ihan superhyvin, raitis ilma teki tehtävänsä, kun ei nyt aamullakaan jaksanu valvoa ku tunnin ennen päikkäreitä. :)

Josko tänään sais ottaa rennost, kun koko viikonloppu ollu täynnä jotain puuhaa. Nyt tahtois vaan ladata akut, ens viikonloppuna olis taas kaikenlaist, veljentyttöki saa nimen sunnuntaina.

23.1.2012
Sam81
Sam81

uuu, tervetuloa :)

mehän ollaan saatu paljon uutta porukkaa nyt, jei \o/

22.1.2012
ninnup
ninnup

Heissan!
Liityin tänään tähän Libero-klubiin ja meni jonkin aikaa kunnes löysin tällaisen viestiketjun.

Lyhyt esittely meistä tähän ketjuun: 21-vuotias nainen, 25-vuotias mies. Seurusteltu reilu 5v., kihloissa 1,5v ja lasta yritetty 6 kk. Ja kun ei tärppää, niin pettymys aikamoinen (moni varmaan tietää tunteen..)

Huomenna perehdyn tarkemmin, että mitä ootte tänne kirjotelleet, mutta todennäköisesti uusi aktiivinen kirjottelija on saapunut joukkoonne. :) Eikun yrityksen iloa ja plussatuulia!

22.1.2012
Taitsu
Taitsu

tulee se wk sinneki se kakkonen joskus :)

mä kattelin ton vaaliohjelman.. eihän nuo hassummat ollu kakkoskierrokselle menijät, ois vaan ollu paljon mukavampi ku ois selvinny kerralla ni ei tarviis mennä uutta kertaa äänestämään.. nyt ei taida olla ees ennakkovaalia toiselle kierrokselle prkl..

pissillä saa kyllä ainaki juosta ja maha on kuralla vaihteeks ja lantioo on tänään särkeny jonku verran.. ei muita oireita havaittavissa paitsi tietysti tää räkätauti tai no yskä lähinnä enää.. just on tossa kurkussa limaa mut ei lähde yskimällä irti ja tuo resilar on niiiiin pahan makusta etten halua ottaa.. tehokasta kyllä mutta se maku, yyyyyh

22.1.2012
ninnup
ninnup

Henkistä puolta minäkin pelkään tulevassa. Olen jo jonkin aikaa pyyhkinyt koko tämän asian melkolailla mielestä pois (en siis koko aikaa mieti tätä asiaa) ja nyt kun alkaa rankemmat hoidot niin pelkään, että stressaan niin paljon, ettei tämäkään tule onnistumaan. Mekin ollaan päätetty, että jos edes yksi vielä saatais ja sitten tulee jos tulee enää ikinä. Ei varmaan tulla käyttämään mitään ehkäisyä seuraavan jälkeen. Me käydään yksityisellä. Jospa tästä jotenkin selvitään ja kovin montaa hoitoa ei tarviis antaa :/ Mulla on onneks loma silloin kun keräys tehdään, saa levätä rauhassa.

Sitä vaan on miettinyt, että miksi me ja ollaanko tyhmiä, kun käydään hoidoissa vaikka yks luomu lapsi jo onkin. Ja tuntuu, että ollaan ainoita, jotka siellä hoidoissa ravaa. Eikä ole ollut oikein ketään kenelle puhua näistä asioista, koska kukaan tutuista ei ole täytynyt käydä samaa läpi.

22.1.2012
niina_4
niina_4

nostelen tän taas hollille..

mun pitäs rueta kotitöihin.. maha taitaa olla kuralla, nice!

mun kaveri kävi noissa samantapasissa ainaki jos ei samanlaisissa hoidoissa ja kyllä tuntu olevan henkisesti todella raskasta.. 2 kertaakohan he kävi sen läpi, jälkimmäisellä sitten alkoi kaksosraskaus mutta toinen meni kesken ja toinen onneks syntyi terveenä.. se raskauskin oli hyvin vaikeaa aikaa ja kaveri oli paljon ihan sairaalassa kaiken maailman vuotojen ja muiden takia.. tosi raskas kokemus oli varmasti heille kun oli jo raskas kokemus viereltä seurata mutta onneks sitten kuitenki kaikki kävi parhain päin..

22.1.2012
ninnup
ninnup

Ja julkisella puolella ollaan oltu hoidoissa ja sinne taas menossa.

22.1.2012
puffi
puffi

niina-4 ite oon aika hyvin pyyhkiny mielestä ne n.5vuoden takaiset hoidot. Piikit omaan mahaan joka ilta munasolujen kypsytys vaiheessa oli ilkeitä ja kuumia aaltoja ym. Hormoonien aikaan saamia oireitakin oli. Itse munasolujen keräys ei mulla sattunut, joillakin sattuu. Eli toi kypsytyshoito vaihe oli mun mielestä pahin. Alkon siirron jälkeen päivät matelee ja pettymys on tietty valtava jos ei tärppää. Jotenkin se pelko et ne kaikki hoidot ja lääkärissä ravaamiset on turhaa pelottaa ja välillä tulee tunne et onko tässä mitään järkee... Me ollaan päätetty et kerran viel käydään läpi toi kaikki, jos ei tuu tulosta niin ollaan ikionnellisia et meil on edes toi yks poika. Henkisesti rankempaa mun mielestä kun fyysisesti.

22.1.2012
puffi
puffi

wk, samaa mieltä, ei kovin käytännöllinen ominaisuus tämmöisessä.. eikä kovin käytännöllinen myöskään noissa ohjelmistoissa kun sen kappalejaon voisi ihan yhtä kätevästi tehdä painamalla enteriä 2 kertaa jos rivinvaihto tulisi sillä yhdellä..

kait se jonku ylifiksun mielestä on ollu hyvä idea, me tavikset vaan ei hokasta :D

22.1.2012
ninnup
ninnup

Haluisitko Puffi kertoa enemmän tuosta IVF hoidosta? Meillä siis on jo yks lapsi (joka tuli ensimmäisestä yrittämisestä luomuna) ja nyt toista yritetty kohta 2 vuotta. Erimerkkisiä pillereitä söin sen vuoden verran ja nyt odotellaan vielä yhdet menkat ja niistä sitten alotetaan hoidot. Mitään vikaa ei oo löydetty minusta eikä miehestä ja lääkärikin ihan ihmeissään, kun ei vaan tärppää :O Ite olen nyt alkanut miettiä, että millanen se tuo IVF hoito nyt on! Lääkäri kyllä selitti meille viimeksi, mutta eihän se oikein voinu sanoa kokemuksista mitään, ku sille ei oo tehty. Käyttekö yksityisellä vai julkisella?

22.1.2012
niina_4
niina_4

boco

enterillä tulee iso väli (kappalejako) ja shift+enterillä pieni väli (normi rivinvaihto) :)

näkyy toimivan samalla tavalla ku noissa mun graafisissa ohjelmissa tää nykyään..

22.1.2012
ninnup
ninnup

hei

tais tulla tua ulosanti vähän hölmösti :) en tarkoittanu sitä Bocolle et olis halut hukas :) vaan lähinnä toi pohdinta linja on tuttu, kyllä se ikä tulee vastaan täälläkin :)

22.1.2012
karpalo
karpalo

Heeeiiii, stoooppp!!!! :D

mulla ei halut oo mihinkään karannu, päinvastoin ;)

mut fiilistely raskaudesta on, ehkä tässä sekin tekee paljon kun toi poju on nyt nukkunu tosi huonosti (aikaset herätykset) ja kaamea väsy päällä niin tulee ajateltua että olenko valmis uuteen vauvaan. mut eipä mulla oo vaihtoehtoja, ikä tulee vastaan niin haluan sen nelosen NYT ;D

22.1.2012
Boco
Boco

Huomenta :)

kyllä taas eilen oli niin jäätävät kivut tuolla sarjoissa,ihan kaksin kerroin sai taistella itkuu vastaan.mutt jospa se siitä ottais tärppii :) toivossa on hyväelää sano lapamato...Muuten Boco ja WanhaKurppa voin niin samaistuu noihin tunteisiin...itellä oli usko loppuu kesken viime menkkojen jälkeen,turhautuneena olin jo valmis luovuttaa koko homman ja pelkkä ajatuskin suukoista ja haleista nosti karvat pystyyn siinä pelossa et se johtaa jossain kohtaa taas sinne peti hommiin.Ei niin kiva tunne laikaan.Tsemppiä kanssa eläjät :) :)

22.1.2012
karpalo
karpalo

Korjasin tuohon Marrun. Mut miksi tohon tulee aina noin iso väli? :/ ei osaa käyttää ni ei :(

Ja Huomenta vaan kaikille :)

loppus tämä vuoto niin pääsis harjoittelemaan sitä peiton heilutusta ;)

en sit tilaakkaan niitä ovistikkuja, ajattelin että pian liian neuroottiseksi menee tää homma. jos ihan lima ja napukka tuntumalla menis ;)

22.1.2012
Boco
Boco

Fiinus 49/30 
Mamma411 40/35 
lyllerö81 27/32 
ninnup 26/30-45 
Hilla91 25/28 
WanhaKurppa 21/26-36 
Nemo83 18/31 
karpalo 15/ 28-30

Marru83 11/30
Tirppa09 10/28-30 
Juice11 8/33-41 
Puffi 7/25-35 
Boco 6/32-40 


 ja toinen lista: 
Puffi yk5/2 
lyllerö81 yk 5/3 
ninnup yk 2/2 
mamma411 yk 3/2 
Fiinus yk 4/5 
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 13/2 
Boco yk 5/4 
WanhaKurppa yk 4/2 
Hilla91 yk 1/2 
Tirppa09 yk 1/2 
karpalo yk 13/5

22.1.2012
Boco
Boco

Fiinus 49/30
Mamma411 40/35
Marru83 40/28-37
lyllerö81 27/32
ninnup 26/30-45
Hilla91 25/28
WanhaKurppa 21/26-36
Nemo83 18/31
karpalo 15/ 28-30  
Tirppa09 10/28-30
Juice11 8/33-41
Puffi 7/25-35
Boco 6/32-40

 ja toinen lista:
Puffi yk5/2
lyllerö81 yk 5/3
ninnup yk 2/2
mamma411 yk 3/2
Fiinus yk 4/5
Marru83 yk 1/3
Nemo83 yk 13/2
Boco yk 5/4
WanhaKurppa yk 4/2
Hilla91 yk 1/2
Tirppa09 yk 1/2
karpalo yk 13/5

22.1.2012
ninnup
ninnup

huomentaaaaa

joo alkaa jo tuntua et ollaan jo voitonpuolella vaikka tämmönen peruspöhnä ja hutelo on edelleen..

tukkosuus on jo helpottanu onneks.. mistä sitä tietää jos tässä oiski jo uus alulla ku on näitä kaiken maailman muita oireita ni ei oo niitä raskausoireita voinu kytätä.. voipi olla hyvä vaan :D mistä näistä tietää :D

on tuo muru vaan sulonen.. ukkinsa kävi eilen vintillään ja toi miehen vanhan legotraktorin pojalle ni sitä onnessaan tutkii :D ja aina saa ison riemun aikaseks ku saa penkoo vaippapakettia XD vaikkei siellä nyt varsin mitään yllättävää olekaan..

22.1.2012
ninnup
ninnup

ja joo tää ei anna päivittää, pitää lähtee pois ketjusta ja tulla takas ni näkyy se viimesin teksti.. uskomaton masiina..

voi boco-muru :/ odotetaan oviksia jospa se siitä :D

mun täytyy kyl sanoo et nyt ku on ollu kipeenä ja tuo lapsi on kipeenä ja herjailee ku minkäki hurjimus ja ei ite oikeen jaksa ni on kyllä ollu monet kerrat mielessä että ei enää toista koskaan :D todellakin kuumeilu hivenen katkolla..

21.1.2012
ninnup
ninnup

painostaako sun mies WK?  muistelin että se mieskin kärsi vauvakuumeesta..

se voi mennä maku siihen jos on minkäänlaista painostusta ilmassa ja stressi siitä lapsenteosta :/

ja jos on ite väsyny ja muuta ni mua ainaki ärsyttää suorastaan se vonkaaminen, sen tietää et se alkaa ku yks kyöhnää ja yhden äkin pitää olla joka hiivatin rakosessa halimassa ja persuuksia hinkuttamassa (meillä on vähemmän tätä halipusi osastoo täällä kotona noin niinku "normipäivänä" ni sen "vonkaamisen" huomaa jo aikasin).. aina ei jaksa ja mein ukolla ei oo minkäänsortin tilannetajua asian suhteen..

sit ku ei oo sitä hinkuttamista jms ni on jo eri meininki :)

21.1.2012
ninnup
ninnup

Jotenkin nyt stop fiilis tän kuumeen kans, en tiiä mistä johtuu. mut niinku ennenki sanonu, mulle tulee se tunne aina menkkojen aikaan, ettei enää kuumeiliskaan. siksi vähän hiljais eloa...mut oottakaa vaan kuhan ovis lähestyy ;)

21.1.2012
Boco
Boco

Herätty on!

Vieraat ku lähti niin tunnin sai tapella enneku jäpiskä nukahti. Normaalist siihen menee max. vartti. Ja enköhän sit ollu unohtanu kännyn makkarin yöpöydälle, ihmettelin ku itkuhälyttimest kuuluu mun soittoääni! XD Onneks nukahti itekseen heti uudestaan, oisin varmaan pillahtanu itkuun jos ois heränny ihan oikeesti. :)

21.1.2012
Sam81
Sam81

jee täällähän on herätty :D

mun on ehdottomasti kokeiltava noita muffinseja joku päivä..

tervetuloo puffille ja karpalolle myös, en varmaan muistanu sillon sanoo ku mukaan tulit :D

poju nukkuu kaikussa, täytyypäs heti käydä surffailemassa tuolla raskauskeijun sivuilla että rahtisko niitä testejä tilata

21.1.2012
ninnup
ninnup

Mun alkaa jo käymään sääliks tot miestä, sille kun ei oo hetkeen herunu. Tossa se toissapäivänä jo surkeena totes, et vois olla jo se lääkäri ohi. :D Meillä kun ei käytetä mitään ehkäsyy, kumitki sattuu vaik käyttäis liukkarii, enkä pillereit halunnu.

21.1.2012
Sam81
Sam81

Pidetään peukut ja pottuvarpaat pystyssä! :)

21.1.2012
Sam81
Sam81

Meijän esikko on jo 4-v. Saanut alkunsa koeputkihedelmöityksellä. Toinen alkionsiirto tärppäsi sillon. En vaan millään jaksaisi niit hoitoja taas, mut kai se on pakko ku on niin kova halu saada se toinen vauva viel. Mut tosiaan tää kierto viel yritetään luomusti ja toivotaan ihmettä.

21.1.2012
puffi
puffi

Ja ninnup, ne on törkeen hyviä! :D Ohjees kyl on et pitäs paiskata sinne 1 pala daimsuklaa-levystä per muffinssi, mut meikäpä heitti pussillisen rakeita sinne taikinaan. Raksuu kivast hampaissa ja on AH! niin hyvää. :D

21.1.2012
Sam81
Sam81

puffi, onko teillä esikoinen minkä ikänen? Mullakin endo ja toisesta haaveillaan, viel pitäis 7 päivää odottaa et tietää saako alkaa yrittämään. Meillä poika nyt 7 kk ja ihmeellist kyllä, sai alkunsa ihan luomusti, vaikka lääkärit mulle aikanaan sano ettei kannattais haaveilla luomuraskaudesta. Oltiin jo luovuttu toivost, kun pikkuherra ilmottiki tulostaan. :)

21.1.2012
Sam81
Sam81

Liityn kuumeilijoiden joukkoon. Eli yk5 ja toisesta lapsesta haaveillaan. Kiertopäivä 6/25-35. Enskuussa hedelmöityshoidot alkaa eli tämä kierto viel yritetään luomusti... Voi kun tärppäis. Endometrioosi syynä et mennään hoitoihin.

21.1.2012
puffi
puffi

daim-muffinseja.. voi jestas ku kuulostaa hyvälle.. enpä oo koskaan aikasemmin kuullukkaat.. nam.

mä mussutan lakritsi-jäätelöö.. ihan jees mut salmiakki ois paaaaaljon paljon parempaa.. sitä vaan ei saa ku jätskikojuista :/

21.1.2012
ninnup
ninnup

Mulla ainakin ollu niin kiireinen lauantai, ettei oo kerenny koneella kävästä ku tosi pikaseen. :) Kaupas käyty, leivottu daim-muffinseja (nam), ruokaa laitettu, siivottu ja nyt oottellaan pojan kummeja kylään. Jahka täs jossain vaihees vähän toiminta meillä hiljenee, niin nostan koivet ylös ja korkkaan lähes non alc. lonkeron, elämä risaseks! :D

21.1.2012
Sam81
Sam81

naiset hei, nyt täytyy ryhdistäytyä... tää ketju oli jossain kolmannella tai neljännellä sivulla :O

sitä ei oo vielä koskaan tapahtunu o_0

on kyllä hutelo olo.. kuumeinen olo vaikkei oo kuumetta, ihan heikottaa ja palelee ja kivistää.. no ei auta ku ei osaa päivällä nukkua ni se on vaan pärjättävä iltaan asti

21.1.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...