Vauvakuumeilijat vol 1

Tervetuloa kaikki vauvaa kuumeilevat ja vauvantekohommiin ryhtyneet mammat. Täällä saat jakaa KAIKKEA kuumeiluun ja vauvantekohommiin liittyviä asioita :) Ketjussa kulkee lista johon voit lisätä halutessa itsesi. Listaan merkitään kuluva kiertopäivä ja kuukautiskiertosi pituus. Alempaan listaan yrityskerta (as montako kuukautiskiertoa vauvaa on yritetty) ja monettako lasta kuumeillaan. Ja vielä varoituksen sana, ketjussa puhutaan asiosta niiden OIKEILLA nimillä :) ketjussa sana on vapaa ja aiheen poikkeaminen muihin asioihin on sallittua :) Ja mikä tärkeintä, ketjussa pidetään hyvä ilmapiiri ja herjaajat pieksetään ;D

20.1.2012
Boco
Boco

Niin tulin jop. Ajattelin, jos tätä kautta sais enemmän tukea ja mielipiteitä ja kokemuksia kuulla. Tilannettani tosiaan hankaloittaa vielä se, että olen maaliskuun loppuun asti Hollannissa. Kihlattuni tulee tänne neljäksi päiväksi 24.-28.2. Ja jos tää nyt menee/meni kesken, niin toivon, että silloin olis ovis edes suunnilleen siihen aikaan, että olisi edes pieni mahdollisuus plussata sillon uusiks. Oltiin suunniteltu, että nyt jos tää raskaus ois menny niinku ois pitänyt, niin olisin ollut Suomessa neuvolassa juuri tarpeeksi ajoissa rv 16 aikana. Mut toivotaan, että huomenna selviää... :(

25.1.2012
Serah89
Serah89

No... mitenköhän tän nyt sitten aloittaisi. Nyt rv 6+0. Maanantaina sain positiivisen tuloksen virtsanäytteesta laboratoriolta. Tiistaina oli kipua mahassa, ei mitään aikaisempaa kummempaa. Sitten illalla alkoi vuoto ja huolestuin. Soitin paikalliseen neuvolaan josta ensin sanottiin asian olevan normaalia. Tivasin päästä varhaisultraan ja siellä sitten tänään kävinkin. Alkioa ei löytynyt. Epäilivät keskenmenoa, mutta antoivat vielä pienen toivon kipinän ja sanoivat, että mene kotiin ja tee raskaustesti. Jos testi osoittautuu edelleen positiiviseksi soita uudestaa ja jos negatiiviseksi, ei se aiheuta jatkotoimenpiteitä. No, testiin piirty oikein haamun haamu, eli todella paljon haaleampi kuin aikasemmat testit positiivisuudestaan ilmoittivat. Kerran siihen nyt jotain tuli, niin huomenna menen sitten gynegologin tarkistukseen iltapäivällä. 

Nyt vuoto on lähes loppunut (eli ei tule enää pikkuhousunsuojaan vaan ainoastaan pyyhkiessä) ja kipuakaan enää edes hädintuskin huomaa. Itsellä nyt lähinnä pinnassa ajatus siitä, että keskenmeno oli ja se on nyt sitten loppunut. En uskalla ollenkaan edes ajatella, että siellä vielä joku ihana pieni maha-asukki olisi. Tuntuu siltä, että hajoan :'(

25.1.2012
Serah89
Serah89

Ite oon kanssa hämilläni, että mistähän mie alkasin laskemaan, kun 2-5 päivää ennen varsinaista menkkalosahusta tulee ns. varotuslaukaus, eli aavistus vaaleanpunaista ja sitten on muutaman päivän ihan ilman mitään vuotoja. Näin ollut muutaman kierron.
Oon kyllä sitten laskenut siitä varsinaisesta vuotopäivästä sen kaks viikkoo (eikös se suurinpiirtein niin mee..? :D ).
Vaikka seksiä harrastetaan varmaan joka toinen päivä silloin kun mies on kotona, oli ovulaatiota tai ei (mies työssä siis niin, että saattaa olla neljäkin päivää poissa). Tuommonen työ tietty heikentää mahdollisuuksia aina sekstailla oikeina päivinä, vaikka aika hyvin meillä on tässä sattunut hänen vapaat tärppipäiville.

Nyt siis kp 4/28, ja laskeskelin, että nyt lähteekin yrityskk nro.8. Ja tosiaan ekaa koetellaan. Eli nuo voi lisäillä listaan :)

Ja Boco, itse päiväkodissa lastenhoitajana koen, että pienemmät (n. 11-18kk) sopeutuvat nopeammin päivähoitoon, kuin esim.2-vuotiaat tai yli. Niin siitä tulee nopeammin arkipäivää, että päiväkotin tullaan kun vanhemmat menevät töihin/kouluun eikä esim. aamulla eroaminen ole niin vaikeaa. Vaikka onhan toki 9kk:n vielä todella pieni. 9kk:n ikäisistä päivähoidossa minulla ei ole kokemusta.
Ja onhan toisella vanhemmalla oikeus tehdä lyhyempää (6 tunnin) työpäivää, jos vain talous sen sallii. Ja hyödyntäkää toki rakkaat mummit ja kummit, jotka pääsisivät hakemaan lapsen vähän aiemmin.
Hyvin se menee! :)

P.s:Saanko udella että meneekö mussukkasi perhepäivähoitajalle, ryhmäperhepäivähoitoon vai päiväkotiin?

23.1.2012
Taitsu
Taitsu

Heippis kaikki, hiljasta on :O

pojan kans kerhoiltu ja tyttöä pitäis lähtee kuskaamaan soittotunnille, mut pikaisesti ehdin tänne kurkkamaan :)

Mulla ihan kauheet menkka kivut ja menkat pitäis alkaa keskiviikkona mutta olo on niinkuin alkais minähetkenä hyvänsä, eli se siitä haaveesta taas..ehkä viel joskus, en aio lannistua  ja odotetaan nyt niitä menkkoja vielä :)

Mites muilla menee?

noh, pitää mennä taas, heippa!

23.1.2012
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 6-month-old toddler

Toivottavasti saa mukavan hoitajan :) meinaan mä källittä ton mun isän että jos se vaikka hakis pojan aikasemmin hoidosta tai sit hyvällä tuurilla isimies pääsis aikasemmin töistä ettei tarviis olla 9 tuntia. tuo 9 tuntia on pakko laittaa mun työtuntien mukaan ku silloin on viimestään haku jos kukaan muu ei ehdi.

 

ja asiaan :) miten ne menikään ne lämmöt? siis oviksessako ne alkaa nousta ja jää korkeelle jos raskautuu mut laskee takas jos ei (missä ajassa)? ja milloin ne kannattaa mitata? aamulla, illalla?

23.1.2012
Boco
Boco

Tervetuloa Taitsu :)

mukaan vaan rohkeasti:) täällä on väliin hiljaisempaa (kuten nyt) mutta väliin juttu luistaa vikkeläänkin...paitsi nuo ahkerimmat höpöttäjät on tainnu jo plussata mut eiköhän mekin saada jotain aikaan ;) ja mää tiiän, ne käy täällä väliin kyttäileen (ahkeraankin), että jos on oloista ja oireista jotain kysyttävää ja mietittävää niin nuo kokeneet tulee vastaamaan ;D

ja omaa napaa: ihmeen kauan tuo vuoto nykyään kestää. viikon ollu jo ja ihan kohtalaisesti viel vuotaa :/ onko jotain vialla jos kuukautisvuoto kestää yli viikonkin? mulla on aina ennen ollu 4-6pvää ja tuohon lasken ihan ne viimeset tuhrupäivätkin. 

Tänään ohjelmassa siivoilua (huomenna tulevat nuorten psykkalta tekeen koulu ja kotikäynnin) niin vähän siistimmäksi raivata tätä mörskää. sitten pitäs lähteä kiitämään asioille iltapäivällä, käydä heittään hoitohakemus toimistolle...YHYYYY..mun vauva lähtee reba kuukauden päästä hoitoon HYI, aatelkaa nyt raasu menee 9kk ikäisenä hoitoon ja joutuu oleen 9 tuntia hoidossa :( aloitetaan se hoito jo viikko ennen ku aloitan työt niin pikkuhiljaa saa pidentää aikaa. ensin meinasin että haluun nauttia ihan viimeseen asti vauvan kanssa mut sit ajattelin että tällainen pehmeä lasku on vauvan kannalta parempi. LOHDUTTAKAA MUA!!!!!!! :´(

23.1.2012
Boco
Boco

Fiinus 50/30  
Mamma411 41/35  
lyllerö81 28/32  
ninnup 27/30-45  
Hilla91 26/28  
WanhaKurppa 22/26-36  
Nemo83 19/31  
karpalo 16/ 28-30 
Marru83 12/30 
Tirppa09 11/28-30  
Juice11 9/33-41  
Puffi 8/25-35  
Boco 7/32-40  


 ja toinen lista:  
Puffi yk5/2  
lyllerö81 yk 5/3  
ninnup yk 2/2  
mamma411 yk 3/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3  
Nemo83 yk 13/2  
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2  
karpalo yk 13/5

23.1.2012
Boco
Boco

Heissan!
Liityin tänään tähän Libero-klubiin ja meni jonkin aikaa kunnes löysin tällaisen viestiketjun.

Lyhyt esittely meistä tähän ketjuun: 21-vuotias nainen, 25-vuotias mies. Seurusteltu reilu 5v., kihloissa 1,5v ja lasta yritetty 6 kk. Ja kun ei tärppää, niin pettymys aikamoinen (moni varmaan tietää tunteen..)

Huomenna perehdyn tarkemmin, että mitä ootte tänne kirjotelleet, mutta todennäköisesti uusi aktiivinen kirjottelija on saapunut joukkoonne. :) Eikun yrityksen iloa ja plussatuulia!

22.1.2012
Taitsu
Taitsu

hei

tais tulla tua ulosanti vähän hölmösti :) en tarkoittanu sitä Bocolle et olis halut hukas :) vaan lähinnä toi pohdinta linja on tuttu, kyllä se ikä tulee vastaan täälläkin :)

22.1.2012
karpalo
karpalo

Heeeiiii, stoooppp!!!! :D

mulla ei halut oo mihinkään karannu, päinvastoin ;)

mut fiilistely raskaudesta on, ehkä tässä sekin tekee paljon kun toi poju on nyt nukkunu tosi huonosti (aikaset herätykset) ja kaamea väsy päällä niin tulee ajateltua että olenko valmis uuteen vauvaan. mut eipä mulla oo vaihtoehtoja, ikä tulee vastaan niin haluan sen nelosen NYT ;D

22.1.2012
Boco
Boco

Huomenta :)

kyllä taas eilen oli niin jäätävät kivut tuolla sarjoissa,ihan kaksin kerroin sai taistella itkuu vastaan.mutt jospa se siitä ottais tärppii :) toivossa on hyväelää sano lapamato...Muuten Boco ja WanhaKurppa voin niin samaistuu noihin tunteisiin...itellä oli usko loppuu kesken viime menkkojen jälkeen,turhautuneena olin jo valmis luovuttaa koko homman ja pelkkä ajatuskin suukoista ja haleista nosti karvat pystyyn siinä pelossa et se johtaa jossain kohtaa taas sinne peti hommiin.Ei niin kiva tunne laikaan.Tsemppiä kanssa eläjät :) :)

22.1.2012
karpalo
karpalo

Korjasin tuohon Marrun. Mut miksi tohon tulee aina noin iso väli? :/ ei osaa käyttää ni ei :(

Ja Huomenta vaan kaikille :)

loppus tämä vuoto niin pääsis harjoittelemaan sitä peiton heilutusta ;)

en sit tilaakkaan niitä ovistikkuja, ajattelin että pian liian neuroottiseksi menee tää homma. jos ihan lima ja napukka tuntumalla menis ;)

22.1.2012
Boco
Boco

Fiinus 49/30 
Mamma411 40/35 
lyllerö81 27/32 
ninnup 26/30-45 
Hilla91 25/28 
WanhaKurppa 21/26-36 
Nemo83 18/31 
karpalo 15/ 28-30

Marru83 11/30
Tirppa09 10/28-30 
Juice11 8/33-41 
Puffi 7/25-35 
Boco 6/32-40 


 ja toinen lista: 
Puffi yk5/2 
lyllerö81 yk 5/3 
ninnup yk 2/2 
mamma411 yk 3/2 
Fiinus yk 4/5 
Marru83 yk 3/3 
Nemo83 yk 13/2 
Boco yk 5/4 
WanhaKurppa yk 4/2 
Hilla91 yk 1/2 
Tirppa09 yk 1/2 
karpalo yk 13/5

22.1.2012
Boco
Boco

Jotenkin nyt stop fiilis tän kuumeen kans, en tiiä mistä johtuu. mut niinku ennenki sanonu, mulle tulee se tunne aina menkkojen aikaan, ettei enää kuumeiliskaan. siksi vähän hiljais eloa...mut oottakaa vaan kuhan ovis lähestyy ;)

21.1.2012
Boco
Boco

En luovuta vasta ku menkat alkaa :) jomottelua alamasussa havaittavissa ja lämmöt on jatkuvasti korkeemmalla ku yhdessäkään kierrossa 37-37.2 :O Mutta kun oon vain sellanen että ajattelen aina pahimman kautta..jos tässä sit koittais mennä nää 4pvää vaikka päällään ja kattoo alkaako ne vai ei :) no nautitaan vielä tästä vkonlopusta murujen kanssa ku ei tartte vielä rätti persiissä kulkea :D

21.1.2012
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 6-month-old toddler

Huomenta!

testattu ja negaa se sit näytti :( eli menkkoja odotellessa keskiviikkona ja uutta kierrosta paremmalla onnella..

Oli kyl ihan järkyttävän sekava yö ja mitä ihmeellisimpiä unia. paikat jumissa :( mut eiköhän tää taas tästä..

21.1.2012
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 6-month-old toddler

nyt on suoras mut väli unohtu tost yk ja kiertojen välistä :)

ja kiitos Boco :)

20.1.2012
karpalo
karpalo

Fiinus 47/30 
Mamma411 38/35 
Marru83 38/28-37 
lyllerö81 25/32 
ninnup 24/30-45 
Hilla91 23/28 
WanhaKurppa 19/26-36 
Nemo83 16/31 
Tirppa09 8/28-30 
Juice11 6/33-41 
Boco 4/32-40 
karpalo 13/ 28-30
ja toinen lista: 
lyllerö81 yk 5/3 
ninnup yk 2/2 
mamma411 yk 3/2 
Fiinus yk 4/5 
Marru83 yk 1/3 
Nemo83 yk 13/2 
Boco yk 5/4 
WanhaKurppa yk 4/2 
Hilla91 yk 1/2 
Tirppa09 yk 1/2 
karpalo yk 13/5


PLUSSANNEET? 
151005 
Rouva_mursu 
tiitsu2

20.1.2012
karpalo
karpalo

Ja tervetuloa karpalo :)

 

mä kans mietin näiden kahden osion eroja ja tieten me sinne toiseen enemmän kuuluttas mut jotenkin se on niin radikaalia vaihtaa osioo ;)

20.1.2012
Boco
Boco

miten hiivatti se noin tuli :/ koittakaa joku, mä en jaksaaaaa!!

20.1.2012
Boco
Boco

Fiinus 47/30  
Mamma411 38/35  
lyllerö81 25/32  
ninnup 24/30-45  
Hilla91 23/28  
WanhaKurppa 19/26-36  
Nemo83 16/31                                                                                                     Marru83 9/30                                                                                                     Tirppa09 8/28-30                                                                                                  Juice11 6/33-41                                                                                                      Boco 4/32-40  


ja toinen lista:  
lyllerö81 yk 5/3  
ninnup yk 2/2  
mamma411 yk 3/2  
Fiinus yk 4/5  
Marru83 yk 3/3  
Nemo83 yk 13/2  
Boco yk 5/4  
WanhaKurppa yk 4/2  
Hilla91 yk 1/2  
Tirppa09 yk 1/2

20.1.2012
Boco
Boco

Heippa!

hieman täällä on muuttunut :) Meinas aamulla hieman lipsua testauksen puolelle mut jos kuiteski malttais ees huomiseen..outo tunne vatsassa eilisestä asti, nypytystä ja vihlomista ja tuntuu kohdun tienoilla, ei särje, eikä jomota munasarjoista niinkuin ennen vaan kaikki tunto kohdussa :D plaah, nyt tää sais jo merkitä jotain, pitäkääs peukkuja huomiselle jos ees jotain näkyis tikussa muuta ku se yks pirun viiva :) nyt on vaan niin joteski erillainen olo ku ennen..

20.1.2012
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 6-month-old toddler

hei kaikille kuumeilijoille :)

jospa sitä sitten uskaltautuisi tänne kirjoittelemaan.Teidän positiiviseen yrittäjien joukkoon :)

elikkäs täällä sellanen 30 kymppinen äityys haaveilee siitä pienestä nyytistä kera ukkokullan...

20.1.2012
karpalo
karpalo

Fiinusta minäkin oon koittanu huudella mut ei kuulu mitään :(

noi muut on kyllä käyny päivittelemässä olojaan :)

tuossa päivittäessä tuota ketjua huomasin että se todellakin on lyhentynyt, hieno homma :D uusia vaan mukaan kaivataan, ja ei tosiaan tarkoita että täällä joutus roikkuun pitkään, tais tiitsu ja 151005 (tai mikäs "mimmi" se nyt olikaan) ;) plussata heti kun remmiin ilmottautui ;) sit ku meillä on toi meidän "ennustaja-pienempi" joka sit tulee apuun jos alkaa käydä pitkäksi tää kuumeilu ;)

20.1.2012
Boco
Boco

Huomenta :)

Fiinus 47/30 
Mamma411 38/35 
Marru83 38/28-37 
lyllerö81 25/32 
ninnup 24/30-45 
Hilla91 23/28 
WanhaKurppa 19/26-36 
Nemo83 16/31 
Tirppa09 8/28-30 
Juice11 6/33-41 
Boco 4/32-40 

ja toinen lista: 
lyllerö81 yk 5/3 
ninnup yk 2/2 
mamma411 yk 3/2 
Fiinus yk 4/5 
Marru83 yk 1/3 
Nemo83 yk 13/2 
Boco yk 5/4 
WanhaKurppa yk 4/2 
Hilla91 yk 1/2 
Tirppa09 yk 1/2 

PLUSSANNEET? 
151005 
Rouva_mursu 
tiitsu2

20.1.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...