Huomenta!!!

Kertokaa tyhmälle,miten saa ton lapsia niin ja niin monta palluran ton odotuspalluran viereen?? Ei tajuu ni ei tajuu-vanha ja tyhmä blondi :/   Aamukahvia jo hörpiskelin, kohta pitäs herättää koululaiset ja viedä ne oppimaan päiväksi.

20.1.2012
satumamma
satumamma

Taivaltaja,

Juu imodiumia aattelinki pumpata itteni täytee ennenkö lähen ajelee. :D Maitohappobakteerit on semmottisia et niillä mie en enää täs vaihees tee mittää.. Ne pitäis aina älyy alottaa jo sillon ku stressivaihe alkaa nii saattaa ennaltaehkästä, mut ei ne kyllä ripulille tee yhtikäs mitää. Sitte pitää olla kunnon kemialliset mömmöt jo siinä kohtaa. :D Imodiumis on vaa se huono puoli et kerryttää ihan törkeesti ilmaa mahaa, joten varmaan hirmu romanttinen hotelliyö tulossa. :D No onneks ollaan ylitetty jo se nolosteluvaihe. :) Laivas nyt sinänsä ei haittais istuu vessassa, eihän se oo ku kaks tuntia se matka, ja siin on ainaki vessoi saatavilla, toisin kun tuolla tienpäällä ei aina oo. :D Noh, mut ehkä setästä, viel reilu 3h lähtöön. :)

20.1.2012
Sralla
Sralla

yritin tehä sydän hymiön niin tuli vaan 3 näkyviin :D

20.1.2012
mustikka88
mustikka88

mullakin näkyy tuo error laatikko.

 tuo kuva missä vauvalla on pipo silmillä on niin söpö, voisin tuijottaa sitä vaikka viikon :D 3

20.1.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta! :)

Voi perse sentäs... Kirjaimellisesti. ripulilla meni tämä aamu. Tai no ihan eka ku avasin silmät nii kurkusta yritti mönkiä joku muutaman sentin halkasijan mätäklöntti... No ei auta, nappii naamaa, minähän lomalleni lähden! :D Eli pojan vien isällensä , sit yö Helsingissä, aamusta laivalla Tallinnaa, yö siellä, ja sunnuntaina kotio. Ainoo vaan et mun auto raasuni oli viime sunnuntaina ihan hätää kärsimässä, vaihteet meni aivan lukkoo, ja vaikka mie niitä elvyttelin niin ei ne kitkatta vaihtunnu senkään jälkeen. Ja nyt pitäs lähtä viel pojan uutta kakkoskotia ettiin ku ovat muuttaneet, et halleluja vaan. Ja jos tää ripulikaan ei lopu, niin morjes. Multa katkee kohta otsasuoni.

20.1.2012
Sralla
Sralla

huomenta.. siis mulla killuu tossa viestien päällä tommonen error laatikko että maximi käyttäjämääeä 200 000 on täytetty.. ei lähde mitenkään pois tuosta.. voi silti käyttää tätä vehjettä :O

siis se on aina tossa ekan tekstin päällä mut ei kai mulla mitään elintärkeetä mene ohi :D

eilen illalla hinnoteltiin tota kirppiskamaa, tänään jatkuu ja sit vielä varmaan tää ilta tai huominen päivä menee noissa, huoh.. no ompahan tehty..

kirppiksiä vois pitää tiuhempaanki mutta aina nostaa kynnystä tämä hinnotteluvaihe.. siivoomiseen sain apua ku kaveri asuu siin ihan lähellä ni käy välillä siellä siistimässä pöytää ni ei tartte täältä pitemmän matkan päästä ihan joka päivä lähtee..

poju söi puuron nätisti, mä juon aamukahvia ja yks yrittää koko ajan räpellellä tätä konetta.

20.1.2012
ninnup
ninnup

huomenta vaan. 

 eilen oli hauskaa muskareissa, melkein samat laulut molemmilla :) vois tuo mies olla vanhemman lapsen kanssa, niin ei jäis päähän niin soimaan nuo kappaleet. opinpahan ainakin sanat :D

 

lähetään cittarissa käymään kun vauva hetää uniltaan. kummipojalle pitäs synttärilahja keksiä huomiseksi. ja jee miehellä on ens viikolla talviloma.

 kahvia keitin äsken niin unohin laittaa vettä. oiskohan tuo uus satsi jo valmis...

20.1.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta!

 

Mäkin onnistuin tänne kirjautumaan, mutta jotenkin vaikutti kankealta tuo uudelleenrekkautuminen ja profiilisysteemit jne. Jännityksellä odotan, mitä mulla siellä näkyy :)

 

Toista päivää kotona kiukuttelevan kuumeisen kaksivuotiaan kanssa - kyllä osaa taas ottaa päästä. No, eka kerta melkeen vuoteen, kun tuo on kipeänä, mutta näköjään repii siitä kaiken ilon irti ;)

20.1.2012
Myy76
Myy76

satumamma nyt näkyy kaikki :))

20.1.2012
jeini
jeini

Juu..pitää kattella mikä on olo pienellä..meinasin ite kans että lääkäriin on lähettävä jos toi pahenee..yöllä oli vähän taas lämpöö ja sen jälkeen se oikeestaan rauhottu kun laitoin supon.  Täällä varmaan saa kans odottaa viikon.. mut luulen että saa viiä Jorviinkin jos sieltä selvii nopeemmin kun tosta tarveysasemalta..mut hyvä kun on tuota matkaa..ja auto hautautunu tonne jonnekkin prkl.. pitää nyt odottaa että toi heräis, mittailla,tutkia ja puunata..puuh..

20.1.2012
jeini
jeini

Kiitos,jeini!! en aiemmin huomannut noita valintoja ollenkaan, ihmettelin kun prof on julkinne ja lapset kaikkli laitettu ja silti ei näy :) no nyt pitäs näkyä :) JEE!!

 

koululaiset viety,ja teinipojille pidetty taas senpäivänen kapeli ettei tosikaan! Miten noi tienit ei osaa puhua keskneään yhtään nätisti? kokoajan nokittelua,piiloveetuilua tms..mun palo hermo tänään ku koko aamu pelkkää tappeluu!

20.1.2012
satumamma
satumamma

Huomenta:) Ihan ekaks satumamma :) tuolla on tuo muokkaa profiiliasi oikeassa reunassa ja siellä on perustiedot. Voit laittaa sen julkiseksi ja sitten alkaa rajailemaan mitä kukin saa nähdä :). Sen alapuolella on se lapsien määrä ja voi valita onko raskaana jne. Mutta jos et laita sitä asetusta julkiseksi että kaikki näkevät lapsien määrän niin sitten se pallukka ei näy :).

Nii joo..ja yö meni pomppiessa..10 min välein tuo räkätautinen kilju tuolla..vasta kolmelta rauhottu niin että nukku jopa viitteen..sitten se on tuolla mölissy, mutta nukkuu kuitenkin. Mie luovutin jo tuon nukkumisen kanssa kun herään sen joka kiljasuun :D. tänään ei oo ohjelmassa mitään..parannellaan parhaan mukaan pienen tautia..vaikka tuo kuulostaa kaameemmalta kuin eilen..

20.1.2012
jeini
jeini

nii joo, seuraako tein näytöllä kokoajan tämmönen viesti

"There is a license error on this site:

The maximum number of users (200000) has been exceeded.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:


Ensure that you have a valid license file for the site configuration.
Store the license file in the application directory.

If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center."

 

mä en jaksa alkaa lukeen sitä, ei aivot toimi ja muutenkin kun mun kielipää on niin mainio ;D

20.1.2012
Boco
Boco

Huomenta :)

en osaa vastata satumamma sun kysymykseen. ihan öööö itekki vielä näitten säätöjen kanssa. eilen koitin harjoitella ja kattella mitä kaikkee löytyy mut meni hermo ku nakkas aina ulos :/

mä en tajuu mikä tuota pienintä vaivaa ku ei voi nukkua. vaikka rajoitetusti annoin eilen päivällä nukkua ja illalla meni suht myöhään nukkuun nii eikö mitä, VIIDELTÄ YLÖS !!! meinaa vähäpikkusen väsyttää :( toissa päivänä, eilen ja tänään ois ollu siivouspäivä mut ei jaksa joten lorvitaan sitten taas ;)

20.1.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...