ei laske ei.... 8-(

mikähän on vialla? Oon nyt ollut kolmisen viikkoa herkkustopissa ja alkuun tuntuikin, että paino tippui jokusen kilon, mutta nyt tänään painoa oli melkein yhtä paljon kuin aloittaessani. 8-x Ja en kyllä myönnä syöneeni niinkuin possu, eli jossain muualla pakko olla kohennettavaa. o.O onko tuolla ajankohdalla merkitystä koska punnitsee ittensä? siis pitäiskö aina aamuisin, vaiko aina iltaisin punnita? Äh, epätoivo iskee, kun kuvittelin kerrankin syöväni suhteellisem fiksusti ja imetänkin vielä... sen luulisi vähän polttavan kaloreita.

19.1.2012
Halitintti
Halitintti

Lisäys,puolessa vuodessa olen saanut painoa pois 12,2kg :) Mutta en vähähiilarisella ruokavaliolla!

23.1.2012
kisu84
kisu84
11-month-old baby

Moikka! Olen ollu marraskuusta asti vähähiilarisella ruokavaliolla, eli syön aamulla hiilaria, välipalana käytän raejuustoa+salaattia tai Maitorahkaa+makeutusjauhetta+marjoja, illalla syön normaalin ruuan mutta laitan lautaselle puolet salaattia, iltapalaksi syön maitorahkaa+ marjoja! Vettä kannattaa juoda se pitää aineenvaihdunnan hyvänä,(itsellä ollu synnytyksen jälkeen huono aineenvaihdunta) käyn 3kertaa pv lenkillä 2kertaa vaunujen+koiran, 1kerran koiran kanssa, Sallin itselleni kerran viikossa herkkupäivän ja se on lauantai,käyn silloin myöskin vaa`lla, kannattaa pitää kerta viikkoon herkuttelupäivä niin ei elämä mene täysin tylsäksi :D, aineenvaihduntakin nopeutuu herkkujen ansiosta, paino tippui viime viikolla -500g, mutta joillakin viikoilla saattaa tulla +100g painoa, mutta yleensä se putoaa -400 -500g viikossa mikä onkin hyvä painonpudotuksen kannalta :) Vielä olisi -10kg pudotettavaa, ja aion jatkaa tällä eteenpäin siihen asti kun saan painon siihen missä olen ollutkin :) Pienillä teoilla pystyy vaikuttamaan siihen mitä haluaa :D

23.1.2012
kisu84
kisu84
11-month-old baby

juu, siis olin alussa viikon päivät ihan täysin ilman herkkuja, kun olin jäänyt totaalisesti kiinni sokeriin ja olin niin koukussa, että jos olisin syönyt yhden karkin, olisin pian hotkinut koko loppupussinkin. Mutta kun pääsin tuosta "sokerihimosta" olen syönyt joskus yhden pullan tms. Karkkeihin en ole koskenut, koska se on ns. heikko kohta. :D Oon niin monet painojojoilut ja pikadieetit kokeillu, että päätin kokeilla maaruan (muistaakseni sinä sen täällä joskus kerroit) neuvoa ja pienentää annoskokoja, mutta syödä melkeinpä kaikkea. Yritän ns. elämäntapa muutosta. :) Liikuntaan oon nyt kiinnittäny enemmän huomiota ja eilen otin yhden light-kokis lasillisenkin itsekurini kestämisen kunniaksi. *heh* Josko tää painokin tästä alkais pieneneen kunnolla, kun vain muistaa syödä oikein ja kuntoillakkin joskus.

19.1.2012
Halitintti
Halitintti

pitäis varmaan alkaa ottaan ihan mittoja mahasta, ja jaloista yms, niin vois tosissaan huomata onko "kuihtumista" tapahtunu... :) Se on varmaan tarkempaa ku tuon painon tuijotus... vai oonko vääräs?

19.1.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...