burana vai panadol -suppo

eli äsken meni hukkaan se minun kysely ku tää päivitty nyt tää sivusto. eli kumpaa suosittelette. meillä nyt toi 4 kk ikäinen poju vesirokossa ja hieman näyttää kuume nyt verottavan yleiskuntoa niin kumpi parempi vaihtoehto? ite suosin panadolia sen takia kun ibuprofeiini aiheuttaa mulle masuvaivoja.. mut mitenköhän tuon ikäselle kaverille, kumpi on parempaa. vai voisiko niitä käyttää sekasin? auttakaa. alkaa olemaan yhtä tappelua tuon kaverin kanssa unille meno. tahtoo auttaa toista ja toisen pahaa oloa.

19.1.2012
mammae11
mammae11

Silloin kun poika oli ihan pieni niin käytettiin panadolia suppoina (ennenkuin tajuttiin tuo nestemmäinen vaihtoehto).. Muutaman kerran kokeiltiin buranan suppoja jos oli kovin kuumeinen tai hampaat vaivasi niin ettei panadoli auttanut, mutta se aiheutti niin hirveän huudon että ei olla kyllä enään käytetty.. Ilmeisesti kirveli kovasti koska huuto loppui kuin seinään heti kun suppo oli sulanut :/

23.1.2012
nazuuz
nazuuz

Täälläkin panadol nestemäisen käyttäjä. Helpompi antaakin kuin supot ja vaikuttaa nopeammin.

22.1.2012
alexsandra
alexsandra
9-month-old baby

Just tossa lueskelin netistä(linkkejä ei tänne saanu enää laittaa,mutta kopioin osan :D. " Lasten turvallisin kuumelääke on parasetamoli, jolla ei ole suositusten mukaisina annoksina sivuvaikutuksia. Yli yksivuotiaan kuumetta voi laskea myös tulehduskipulääkkeellä, ibuprofeenilla".)..että alle 1-vuotiaalle ei suositella buranaa juuri niiden masu ongelmien takia. Me käytetään 4kk panadolin 60mg suppoa. Voi laittaa 2 jos pahalta näyttää. Ite just viime yönä 3 aikaan sain niitä työnnellä kun on toinen kipeenä eikä asettunu millään huusi vaan pääpunasena.

20.1.2012
jeini
jeini

Ite käytän nestemäistä Panadollia. Menee parhaiten alas maidon kans ja pysyy suurimmalla todennäköisyydellä sisällä. :) Ja toimii.

20.1.2012
RJ89
RJ89
3 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...