Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huhtivauvat

Tänne kirjoittelemaan jos tulossa Huhtikuussa 2012 vauva! :) Itse olen plussannut vasta viimeviikolla ja 9.4. olis oletettu la. Neuvolassa en ole vielä käynyt. Ensimmäinen tulossa ja ikää 22v. naimisissa olen ja lapsi on hyvin toivottu

1.8.2011
Keiju12
Keiju12

Heippatirallaa!! :)

Mulla hei ihan sama juttu ku sulla Milla, istukan kontrolliultra 30.1, oli myös rakenneultrassa niin lähellä kohdunsuuta, et pitää tarkistaa onko noussu tarpeeks ylös! Ja toivon että meilleki selveis sillon kumpi on tulossa :) Vaikka eihä se se tärkein juttu oo, mut ois se silti kiva tietää.. Rakenneultrassa ku pikkune oli niiin kippurassa ettei ollu toivoakaan nähdä, eikä kyllä meinannu muutenkaan mitään tätille itestään näyttää :p

Raskausaika on menny ihan hirmu nopeesti esikoisen kanssa touhuillessa. Oon päässy tosi helpolla! Nyt ehkä pikkasen jo alkaa joissain asennoissa vatta häirittemään, mutta muuten oon kyllä pelkästään vaan nauttinu tästä 3 ihanaa ku pikkunen potkii ja myllertää masussa :) Tuntuu, että on melkeen koko ajan hereillä.. =)

26.1.2012
Huiva
Huiva

Hellou... täällä taas ollaan. Nimimerkin vaihdoin vähä parempaan... ku viimeeks kävi pikku moka sen kanssa... heh. Mä ku oon tällane tekniikan nero ;)

Mut joo, elikkä lähin vaa "ääneen" ihasteleen näitä liberon uusia sivuja = tosi paljon kivemmat ku aikasemmat ja sit tietenki kyseleen teitin kuulumisia?

Me ei vieläkää sitten tiedetä pikkuisen sukupuolea, mutta 31.1 olis istukkaultra, josta kattellaan että onko miun eteisistukka siirtymässä poispäin kohdunsuun läheisyydestä. Niin ehkäpä siinä näkyy sitten sukupuolikin. Mut jos ei näy, niin samahan tuo... kunhan tulis terve ja voimissaan oleva vauva =)

Mitens teillä muilla? Onko ollu mitään ihmeellisyyksiä odotuksen varrella? Tai pelästyksiä... tms?

21.1.2012
milla79
milla79
2 years, 4-month-old toddler

Moikkelis!

Meille tulossa huuhtikuussa myös. La 8.4. Raskaus mennyt tähän asti hyvin, mieletön pahoinvointi takana ja tiety se raskauden ajan diabetes leima ottassa, Sokerit koti seurannassa olleet hyviä. Aika mennyt todella nopeasti. Töissä olen vielä yllättävän hyvin jaksanut. Pieniä hankintoja jo tehty vauvalle... Ihanaa ja onnellista odotus aikaa kaikkille kanssa odottaville.

2.1.2012
eppus
eppus

Re: Rakenneultrasta

No moikka,

Hienoa että saitte tietää sukupuolen. Me ei sitä kysytty, mutta meiltä kyllä kysyttiin, että halutaanko tietää, jos näkyy. Ekaks epäili tyttöä ja sitten myöhemmin poikaa sen takia, kun toisessa munuaisessa oli pienen pieni nestekertymä (yleisempää pojilla). Joten ei tarkkaa tietoa saatu vielä.

Tammikuussa on kontrollikäynti ja silloin todennäköisesti sukupuolikin jo selviää. Meille tärkeintä kumminkin on, että pikkuinen on terve =) Ja neuvolan täti sanoi, että ei siihen arvioon olis kumminkaa voinu luottaa, ku periaattees ne ei saa sitä ees nykyään kertoa, ku saattaa olla pikkuisella "vehkeet" jalkojen välissä ja yllärinä tuleekin juuri se toinen sukupuoli, jota ei oo "odotettu"...

Itse tavallaan toivon tyttöä ja tavallaan poikaa... Molemmissa omat ihanat puolensa. Joten olen onnellinen kummasta vain =)

9.12.2011
milla79
milla79
2 years, 4-month-old toddler

Re: Hellou =)

No moikka.. Mä oon Paimiosta eli Turun lähistöltä. Ja meillähän on ultrat melkein samaan aikaan, meillä ois seuraava ultra 23.11. =) Ja saattaa se sukupuoli sieltä näkyä, jos pikkuinen on oikeassa asennossa, mutta eihän mitään varmaa voi sanoa ja mulle on kans tärkeintä et kaikki on kunnossa ja lapsi on terve! Ja että raskaus menis loppuun asti niin hyvin, että lapsi syntyy normaalisti. Synnytys kyllä jännittää jo nyt, ku oon ensi kertaa näin pitkällä raskaudessa. Mitens sulla? Ekaa kertaa menossa synnyttämään keväällä vai onko jo kokemusta karttunut?

11.11.2011
milla79
milla79
2 years, 4-month-old toddler

Re:Menninkäinen4

En mä vielä tiiä haluunko tietää onko se tyttö vai poika. seuraava ultra olis 24.11 oon silloin 21 viikolla niin ei se varmaankaan vielä silloin näy kumpi se on. toivon vaan että siellä olisi kaikki hyvin sama se on kumpi sieltä tulee. Minä olen Kärsämäeltä. mistä päin sinä olet?

11.11.2011
Norsu2
Norsu2

Moi!

Ensinmäistä odotan avomieheni kanssa. laskettu aika 5.4.12. Ikää mulla on 29v.

1.11.2011
Norsu2
Norsu2

Keiju12

Mä laitoin sulle vieraskirjaan viestiä tosta facebookiin liittymisestä :) Ja tiedoksi muillekin, että Keijun sivuilta löytyy ohjeet :) Sen vieraskirjan sisällön ku näkee kaikki..

20.10.2011
Huiva
Huiva

Onnea Tainuli1!


Kyllä se ultra vaan on niin hieno kokemus! Ne liikkeet muistaa vielä pitkään :) Et ole varmasti ainoa jolla ollut väsymystä, ja se kuuluu kyllä asiaan. Omalla kohdalla meni parissa viikossa ohi.

Mulla oli joskus 11 viikon paikkeilla hirveetä väsymystä huonoa oloa ja lääkäri totesi että myös hieman masennusta.. sain sitten loppuviikon 4pv saikkua. Tosin se ei halunnut aluksi myöntää että oireet on pikemminki henkisiä kun fyys. Teki tosi perusteellisen ruumiintarkastuksen ensin.

Mut nyt kun on ollut flunssaa yli viikon eikä ollut edes kuumetta, niin sairaanhoitaja kirjoitti pävystyksessä ihan suosista loppuviikon kans (3pv)lomaa. Ajattelin et se ei kirjoita yhtäkään päivää, menin vaan nieluviljelyyn.

Mutta vissiin lääkärit kirjoittaa (etenkin jos ne on miehiä) nii vähän huonommin niitä lomia. Mut aika usein kun sanot että oot raskaana ja voi kun on kurja olo, niin pärähtää melkei viikko saikkua. Näin olen kuullut.. Riippuu vähän lääkäristä/terkkarista.
Voimia paljon!! :)

18.10.2011
Keiju12
Keiju12

Facebook-ryhmä

Miten sinne pääsee? :) olis kiva päästä mukaan!

18.10.2011
Keiju12
Keiju12

15+1

Ohhoh! Ompas aika mennyt tosi nopeesti :) sydänääniä kuunneltiin vk 11 ja ultrassa kävin 12+1vk, oli ihana nähdä oma pieni siellä masussa! Kaikki näytti olevan hyvin ja pahoinvointikin on vähentynyt. Mieskin sanoi että olen ollut tosi pirteänä.. taisi huomata kuinka olen viikannut vauvanvaatteita ja siivonnut komeroita. Tää on niin ihanaa:)

Aion mennä vielä yksityiselle ultraan ennen seuraavaa norm. ultraa :) En malta millään odottaa 2 kuukautta.

Tervetuloa kaikki uudet mukaan! Täytyykin käydä katsomassa sitä facebook-ryhmää! :) Hyviä vointeja kaikille odottajille ja mukavia syyspäiviä! Pian se kevät sieltä tulee ;)

18.10.2011
Keiju12
Keiju12

Tainuli1

Laitoin sulle vieraskirjaan ohjeita facebook ryhmään liittymisestä :)

Täällä myös alkaa vatta aika selvästi näkyä! Viikkoja on nyt 12+4 ja ylihuomenna eka ultra, sitä odotellaan malttamattomana :)

Pahoinvointia oli täälläkin joku kolmisen viikkoa viikolta 6 eteenpäin. Sitte oli kolme viikkoa taukoa ja yks päivä välissä todella ilkee olo, sen jälkeen taas oikeen hyvä :) Välillä sitä mietti, että onkohan vattassa kaikki hyvin, ku niin hyvä olo ollu.. Mut kyllä sieltä sydänäänet löyty neuvolassa, joten eipä kai tässä mitään hätää :)

Toivottavast sunkin pahoinvointi jo pian alkaisi helpottamaan!!

17.10.2011
Huiva
Huiva
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...