Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitäs kuuluu?

Moi, Hiljaista pitelee täällä lokakuun ryhmässä ;) Kyllähän tämä vauva-arki on taas kiireistä, mutta tosiaan osaa tämän toisen kanssa ottaa niin paljon rennommin ja ei stressaile turhista... Tämän pojan kanssa onkin ollut enemmän pullonpyöritystä kuin imetystä. Esikoisesta oli täysimetys, niin on hieman harmittanut, ettei niin hyvin onnistunutkaan tällä kertaa... No, pääasia, että poika kasvaa! Mitens teillä? Mistäpäin muuten tämän ryhmän äidit ovat? Täällä asutaan Päijät-Hämeessä. Mutta mukavaa joulunodotusta kaikille, toivottavasti lumi tulisi maahan pian :)

25.11.2011
Jeid
Jeid

heippa

No, onneksi Tiituli koliikki loppui lyhyeen! Täällä on muuten aika rauhallinen kaveri, kunhan saa vaan massun täyteen ja unta. Nyt vaihdettiin korvikemerkkiä ja tuntuu, että yön masuvaivat/ähkinät ovat vähentyneet, mutta tosin ollaan vasta muutama päivä kokeiltu uutta, että saa nähdä..

Meilläkin onneksi viihdytään ja vähän aikaa leikkimatolla, onhan se, kun isosisko vaatii huomiota, pitäisi askarrella ja lukea ym. Välillä sanotaan äidille, että laita se vauva nyt lattialle ja tutti suuhun, ja nyt luet minulle ;) Mutta siskosta on kyllä ollut paljon apuakin, kun tosiaan jo 4v. ja huomaa sen, että tykkää veljestä kyllä tosi paljon, vaikka mustasukkaisuuskohtauksia välillä tuleekin..

Niin, säkin olet varmaan petra synnyttänyt sitten PHKS:ssa, jos Heinolassa asut? Meille sattui hyvä viikko, tuo lokakuun viimeinen oli tosi rauhallinen siellä, jokainen äiti sai oman huoneen! Muutama kaveri synnytti kesällä/alkusyksystä ja silloin oli tosi ahdasta. Tuo oli meille kyllä tosi hyvä, kun meidän vauva oli tulpavalohoidossa siinä bilisängyssä sen viikon ajan, niin sai olla ihan rauhassa :)

Mutta joo, kai sitä pitää lähteä keittämään kahvit, nyt kun vauva vetää pieniä unia tuossa :) Viikonjatkoja!28.11.2011
Jeid
Jeid

täällä

ei onneksi itketä paljoo,mutta välillä tuntuu että ei kelpaa ku äidin syli vaan,eli koitan hoitaa kotihommat ja 2 isompaa lasta vauvaa sylissä roikottaen,nyt onneksi on muutamana päivänä viihtynyt tosi hyvin lattialla leikkimatolla :)
ja kova tyttö hymyilemään ja ääntelemään,ihania kiljahduksia tulee välillä :D
täällä syödään rintaa ja korviketta,on niin kova syömään,ettei mitenkään pelkkä rintamaito riitä.
mekin asumme pohjois-pohjanmaalla ja vettä sataa tälläkin hetkellä :( vanhemmilla lapsilla tympii ku ei oo lunta,tai no eilen satoi,ja melkein samantien lähti sit kaikki..ulkona on tympeen pimeetä ja ankeeta nytten :(
"jos ei jouluna ole lunta,voiko joulupukki tullakkaan"....

26.11.2011
äitex3
äitex3
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...