Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

heippahei

kaikki lokakuussa synnyttäneet :) mitäs teille kuuluu? meillä on alettu nyt pari viikkoo sitten vierastamaan (9 päivän päästä tyttö 3 kuukautta) eli kauhean aikaisin alkoi tää vierastaminen! ja koko ajan kuolataan mahottomasti ja jyrsitään nyrkkiä tai mitä käteen saadaan,eikai vain jo hampaita pukkaa noin pienelle :O ja masulleen ollaan menty jo parin viikon ajan,tai nyt on ollu muutama päivä ettei oo menny,mutta kuitenkin :) yöt nukutaan tosi hyvin,yhellä syötöllä :) kauheen nopiaa tää aika on menny,vasta synty ja kuitenkin kohta jo 3 kuukauden ikäinen! :)

1.1.2012
äitex3
äitex3
7-month-old baby

Heippa hei! mitä teidän muksuille kuuluu? Meillä ensiviikolla poika 4kk :) Meillä pyöritään leikkimattoa ympäri selälleen ollessa. pari kertaa on kääntynytkin mahaltaan selälleen. nyrkki maistuu hyvälle hampaitakin tulee. ihme ei ole kovin kiukkuinen päivällä ei vaan nuku kunnolla. soseita, ollaan vähän jo maisteltu :))

23.2.2012
maryy
maryy

Meillä tyttönen syntynyt 15. lokakuuta. Osaa kääntyä jo mahalta selälleen ja päinvastoin, harvemmin vaan näitä taitojaan esittelee. :) Kiinteitä aloteltiin tuossa pari viikkoa sitten, nyt peruna,porkkana ja bataatti kuvioissa mukana. Tosi hyvin ruoka maistuu. En kerkii lusikoida riittävän nopeasti. =D Meillä tyttö on kans tosi kova "tissuttelemaan". Päivisin syö tunnin välein. On niin isokokoinenkin, niin tarvii paljon ruokaa. :)

Iltoihin/öihin on löytynyt jo melko hyvin rytmi. Illalla kaheksan aikaan nukkumaan, pari kertaa yössä syö. Aamulla heräillään joskus klo 6-9. Päivisin nukkuu yleensä kahdet pitkät unet jos kotona ollaan. Jos on jotain menoa tai käydään vaunulenkillä, niin nukkuu vähän miten sattuu.

Meidänkin neiti on tosi kova vierastamaan. Heti hirvee huuto jos joku tulee lähelle. =/ Mutta jospa se jo kohta menis ohi.

10.2.2012
stige
stige
1 year, 11-month-old toddler

aika hassua, vastasin tähän, sillinkun oli vanhat sivut viel. mut sitä mun juttua ei löydy..  ensviikolla poika 3kk. : meillä nauretaan, ja syödään nyrkkiä, ja kuolataan.  aika on tosi nopeesti.:)

28.1.2012
maryy
maryy

Tai siis meillä oli laskettu aika lokakuun 7 mutta syntyi syyskuun 23, siksi kirjoittelen lokakuun juttuihin..

27.1.2012
Natina81
Natina81

Moikka!

Meillä on poika jo 4kk ja viikon vanha.

Mahalleen ei vielä käännytä mutta istumaan yritetään kovasti ja muutenkin on kovin tormakka jätkä, haluisi olla pystyssä koko ajan.

Siihen asti ennenkuin saatiin tuo maito juttu selville niin huuti suoraa huutoa iltayöt. Vaunuissa nukkuu pitkät tovit kun käyn koirien kanssa lenkillä. Yöt menee miten milloinkin, yleensä 2 syötöllä.

Meillä rintamaito riitti vain 5 ja ½ viikkoa ja silloinkin piti koko ajan antaa lisämaitoa.
ollaan telkuttu maitojen kanssa todella pitkään, käytiin lääkärissäkin ja sieltä ohjeeksi kokeilla Tuttelin Omniaa mutta kaupasta löytyi vain Nutrilonin Omniaa ja se on toiminut hyvin, nyt ollaan syötetty sitä 3 purkkia. (yhdestä purkista tulee 3 litraa).
Lisäksi meillä menee jo kiinteät, puuroa ja soseita, kasvis ja hedelmä. Marjojakin ollaan testailtu, mustikkaa ja vadelmaa.
Massu toimii hyvin mutta ei missään nimessä ole löysällä.

Juttua tulee niin ettei telkkarista kuule ääntä :D

Vauva uintiin päästiin ja siitä poika tykkääkin kovasti.

27.1.2012
Natina81
Natina81

Teillä 2pv vanhempi tyttö ku meillä :)

Vierastus alkoi jo 2kk 3vk ikäisenä 8. päivä tulee tytölle 3kk ja kääntyi mahalleen muutama viikko sitten. Kyljelleen jo 1kk 3vk. Tyttömme ei syö tuttia vaan nyrkkiä. Ei sillä, että pukkaisi hampaita vaan siksi, että imemisen tarve on suuri. Näin meille neuvolassa todettiin :) Meillä tyttö nukkuu yhdellä syötöllä, vähintään kymmenen tuntia yössä :) On kyllä mennyt tosi nopeaa aika!!! Vastahan tyttö synty!!!

5.1.2012
emma112
emma112
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...