Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitä kuuluu muille lokakuun odottajille?

Täällä rv 15+5. Ihan vielä en uskalla hehkuttaa. Pelottaa vieläkin et vois mennä kesken. Päivä päivältä aina vaan paremmalla puolella ollaan. Eilen oli neuvola. Oli sit äitipolilta tullu laput ja terkka luki niistä et laskettu aika olis 20pv. Oli niihin sit tullu virhe, ku muuten kaikkialla muualla lukee et 29. ;) Vauvan sydän jumpsutteli tasaisesti. Vielä ei liikkeet tunnu. Kait vaikuttaa tuo istukan sijainti edessä. Painoa oli -100g lähtöpainosta. Meinasin siitä saada kuulla. Mutta ei sitten kuiteskaan siitä sanonu mitään, ku kerroin ettei muissakaan raskauksissa oo paino noussu.

12.5.2011
Annesa
Annesa
5-month-old baby

Heips :)

Täälläkin käyty rakenneultrassa ja kaikki oli ok :) Sukupuolesta saatiin arvio, nyt sitten aiotaan pitää muut jännityksessä. Saa nähdä lipsahtaako :)

Tosiaan ihanaa, kun kaikki pahaolo on takanapäin! Kyllä osaa taas nauttia, että pystyy syömään normaalisti. Nyt oonkin varmaan ottanut takaisin kaikki kolme kuukautta tuon syömisen suhteen, karkkia ym. menee aikalailla...

Liikkeitä tuntuu tosi paljon, meillä yöllä pysytään suht paikallaan. Illalla, kun esikoinen on mennyt nukkumaan alkaa
suurimmat potkimissessiot.

Täällä on nyt kesäloma menoillaan, en jaksanut odottaa syyskuun loppuun äitiysloman alkamista, sen verran rankka vuosi on ollut. Tässä keskiraskaudessa lomasta pystyy vielä nauttimaan ja saa esikoinenkin huomiota ennen vauvan syntymää :)

Mukavaa kesäkuun jatkoa ja tulevaa juhannusta kaikille!

16.6.2011
Jeid
Jeid

Ultrassa käyty

Käytiin tosiaan eilen ultrassa, kun rv 20+1. Vauva liikkui kovasti ja heilutteli käsiään. Kaikki näytti olevan hyvin ja sukupuolikin saatiin selville :)
Nyt vauva jälleen konkretisoitui lisää itselleni, kun se mielikuva, jonka on luonut sai sukupuolen ja varmuuden siitä, että kaikki olisi näillä näkymin hyvin.
Musta tuntuu kans, että nyt ne viikot alkaa meneen nopeemmin, kun alkuun meni niin hitaasti. Ehkä se johtuu siitä, että asiaan alkaa tottua. Nyt ajattelin kertoa lopulta töissäkin uutisen kaikille ja nauttia kasvavasta mahasta!

2.6.2011
hansu861
hansu861

Liikkeet tuntuu täälläkin vihdoinkin! :D

Nyt rv 18+5. Monta päivää oon epäilly et kupliiko maha (mulla on ollu ilmaa mahassa välillä melkoisesti) vai vauvanko liikkeitä ovat. No, eilen tuli ihan oikeita potkuja. Mieskin tunsi ne! :D Olo kuin ensi odottajalla, ihan innoissani olen. Tänään sit mahan päältä tunnustellessa löyty pää ku oli niin sopivassa paikassa. Ei vaan vauveli tykännyt mamman yrityksestä herätellä vaan jysäytti kerran kipeästi ja jatkoi uniaan. Nyt taas alkoi hetki sitten virkistyä, jyttyyttää pahimmoilleen tuonne rakon suuntaan.

Mulla perussairauden vuoksi ultrat äitipolilla, juhannusviikolla on rakenneultra. :) Mutta täytyy kehaista kuinka meillä ne tuolla äpolilla vaihtoivat yhtäkkiä kuvan 3D:ksi ja sain nähdä pikkuisen jo silloin niin tarkasti, siis viikoilla 11+5. Ja siitä saatiin yksi kuvakin kotiin. On melkoinen ero kun vertaa vierekkäin olevia 3D ja perus ultrakuvaa samasta nyytistä. Niin ja eihän mulle tuosta tullut edes maksuksi kuin pelkkä äpolimaksu. Vaihtaisivatkohan seuraavassakin ultrassa noin? Taitaa olla liikaa toivottu. ;)

Mutta tänne kuuluu hyvää. Töissä oon jaksanu olla. Ja työkaveritkaan ei oo vielä hokannu meidän telttatyöpaidan alta vielä mitään. ;) Voinnit on hyvät, yhtenä aamuna mahaa kiristeli hetken aamun nosteluissa, mut muuten ei oo vaivannu. Ainoana vaivana nuo alapäään suonikohjut (jäävät synnärille onneksi), vauva taitaa pahimmoilleen painaa isoja suonia. Pomokin kirjoitti työsopparin melkeen äitiyslomaan saakka. Kyseli et voisinko ottaa sijaisuuden joka kestäis sinne ja sinne asti, passaa juu. :) Puolivälissä jo kohta, vaikka alku tuntui ettei viikkoja kerry sitten millään.. :)

2.6.2011
Annesa
Annesa

Moiks!

Täällä rv 19+6 ja vointi on flunssaa lukuunottamatta hyvä. Oon kesälomaillut nyt viikon, tällä viikolla paluu arkeen. Matkustellutkin oon ja kaikki mennyt hyvin. Juuri ennen töitä käyn vielä rakenneultrassa! Jänskättää kyllä, että onko kaikki hyvin ja selviääkö sukupuoli!
Nyt alkaa masu näkyä niin, että muutkin sen huomaa. Liikkeet tuntuu, kun pysähdyn hetkeksi ja lepäilen.

On kiva lueskella täältä muiden kuulumisia, mukavaa kesän alkua kaikille!! :)

30.5.2011
hansu861
hansu861

Heippa!

Tänään käytiin rakenne ultrassa ja kaikki oli kunnossa!

Poika on tulossa :) saatiin kuva "vehkeistä" kätilö tuumaili että jos on kumminkin tyttö niin tuokaa näytille :D

Nyt on rv 21.
Laskettua aikaa ei muutettu mutta vauva vastaa viikkoja 21+5 ja painaa noin 440g :)

rv 34 käydään synnytystä varten ultrassa kun istukka on hiukan kohdunsuun edessä eli silloin katsotaan että onko tilanne muuttunut ja voinko synnyttää normaalisti.

Tämmöistä meille!

27.5.2011
Natina81
Natina81

19+5

Pikkuinen jytistää jo kovasti, nyt olen viikon verran tuntenut liikkeet joka päivä :)

Rakenne ultra rv 21 eli ensi viikon perjantaina, jännittää :)

18.5.2011
Natina81
Natina81

moi

Onnea iinesvaan, kiva, että toive toteutui!

Myös täällä ylimääräinen lääkäriultra meni ok, mitään omituista ei enää näkynyt, joten näillä näkymin kaikki hyvin :) Mikä lie np -ultra-anturihäiriö sitten ollutkaan ;) Sitten ei muuta kuin odottamaan kesäkuun rakenneultraa.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

18.5.2011
Jeid
Jeid

Re:

Heippa.

Täällä 15+3. Paha olo on jo hieman helpottanut näiden parin viimeisen viikon aikana, tosin eilen vielä oksensin, ei kivaa, mutta hyvä, että ne harvenee..

Neuvola oli viime viikolla, ei täälläkään paino ollut noussut yhtään. En kyllä ihmettele. Sen verran on laatta lentänyt, että hyvä, kun jotain on sisällä pysynyt, niin eipä siinä painoakaan ole voinut kertyä ;)

Täällä jänskätään ensi viikkoa kun on ylimääräinen ultra. Kätilö oli näkevinään np -ultrassa jonkun pikkujutun, jonka halusi, että lääkäri tarkistaa. Riskikerroin oli tosin ok, mutta kyllähän sitä silti vähän jännittää.. Toivottavasti pikkuisella on kaikki hyvin siellä!

Ei sitä esikoisen kanssa osannut edes pelätä mitään, nyt on jotenkin pelko vähän erilainen. Ja ei kannattaisi lukea netistä kaiken maailman kauhujuttuja, että mikä voi olla pielessä, ei auta ainakaan yhtään omaan pelkoon ;)

Mutta ihan hyvillä fiiliksillä muuten, kun tuo olo on jo huomattavasti parempi :)

12.5.2011
Jeid
Jeid
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...