Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Menot ja meiningit?? :D

Heips. Nyt kun kaikki on ollu tovin tulokkaansa kanssa, niin ajattelin kysellä kuinka on menny? :) Meillehän tää kaveri on ensimmäinen ja hyvin on menny :). Poika synty 19.9 ja syntyi ns. pää pystyssä, eli heti jaksoin kannatella päätään, nyt se pitää sitä jo ihan kunnolla. Nyt pitää myös vähän leuhottaa: Jäppinen jaksaa nostaa myös ittensä suorille käsille ja koettaa vetää itteensä eteenpäin ja jalat sätkii :) kiireinen kaveri :). Neuvolassakin sanoi terkka harjottelijalle että: tää on se poika josta kerroin, tosi jäntevä ja jaksaa jo tehä vaikka mitä(sit esitteli sen taitoja). sitten täällä hymyillään, se on parasta :D. Ootan kovasti sitä kun alkaa nauramaan :). Ainut miinus puoli on se että pojalla jää pierut välillä eksyksiin, niin mahassa kipristää, onneks lääke on auttanu :). Siirryttiin viikko sitten 60cm vaatteisiin, hirmunen kasvu :D. Jaja hmm.. ens viikolla on sitten lääkäri niin selvii pojan tarkat mitat yms. Miulla on jälki tarkastus vasta joulukuussa, kun täällä on muutettu systeemi niin että tarkastus tapahtuu 8-12vk päästä synnytyksestä niin näkee paremmin kui on parantunu. Noh mie varmaan hyvin kun ei ollu kui 3 tikkii ja nekin eri kohdissa :). Helpolla selvittiin. Synytyskin oli sinänsä helppo, tän tekemisen kokonais aika oli 13h ja 1 min.Joutuivat vaan kalvot puhkasemaan kun sydän äänet hävis ja se oli kaikkein kivuliain homma, koska kaulaa oli vielä jäljellä ja joutuvat runnomaan väkisin ilman puudutuksia, huusin kun pien eläin :).Loppu meni kuin tanssi,ponnistusvaihe 18min ja ei koskenu enää yhtään :D.Maanantai aamuna tää synty ja keskiviikkona päästiin jo kotiin päivällä :). Mites teillä muilla on menny??

3.11.2011
jeini
jeini

Hyvää kuuluu :)

Aika paljon on muutunut meidän elämä ja rytmi, mutta on se vaan niin ihanaa

9.11.2011
Knytte1
Knytte1

zyppa

meillä on käytetty kupla stoppia nyt pari viikkoo..ainakin vauvan elämä on helpompaa kun ei kipuile niin paljoo :). Ja toki miun elämäkin on helpompaa tärykalvojen kannalta :). Saa noita imeväisille tarkotettuja käyttää :). Mekin ollaan reissattu vain koto Suomessa. Näin pienistä en tiiä, ja luulisin että rokotukset pitäis ottaa mitä tarttee suojaamaan ulkomailla, melkein neuvolasta pitäis kysäistä :). Pikkusisko täytti 1 vuotta joskus muinaisuudessa lomamatkalla Turkissa..että ei oo kun sen ikäisen lomailusta kokemusta :D mut tähän se ei nyt auta :)

Mukava kuulla että muillakin menee hyvin ja vauvat kasvaa :) Tuokin kääntyy nyt mahalta selälleen..jee :D

8.11.2011
jeini
jeini

Täällä on meiningit hyvät :D

Tyttö kasvaa ja on alkanu hymyilemään ihan kunnolla. Hymy on jo siis sellasta vuorovaikutteista: ku hymyilen saan takas hymyn..ja sit välillä tulee sitä: gaga gaga-juttua :D

7.11.2011
kukkis-ras
kukkis-ras

kasvu on hurjaa

aika kuluukin yllättävän nopeasti, kun tuntuu että 7 viikkoinen vauva on jo niin iso poika. Tosin onhan se kasvanut kun 62 cm vaatteet ovat nyt sopivia, jotkut jopa hieman kittania. Tällä viikolla lääkäriin, saa nähdä mitkä on mitat. KOvasti täälläkin päätä kannatellaan ja jotenkin oli yksi päivä saanut itsensä käännettyä vatsalta kyljen kautta selälleen.
Olisi pari kysymystä;
meillä on käytetty jo pari viikkoa cuplatonia kun vatsa vaivaa (alkaa kakkaa puskemaan heti ruokailun jälkeen), onko se niin pienelle vielä hyväksi syödä sitä niin usein?
Toinen asia, onko kukaan ollut pidemmällä matkalla ihan pienen kanssa? Ajateltiin isän talvilomalla lähteä vaikka kanarialle, vaikka poika on vasta niin pieni. Lähinnä mietityttää miten lento sujuu ja onko haitaksi kun ei ole ehtinyt saada kaikkia rokotuksia...
Kaikki kokemukset on tervetulleita!

Ihanan vauvantuoksuista syksyn jatkoa kaikille mammoille! :)

7.11.2011
zyppa
zyppa
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...