Selällään nukkuminen

Moikka! Esikoista odotan ja oon nyt rv 18. Mietiyttää kovin tuo selällään nukkuminen että mihin asti on turvallista? Itelleni ei tuu mitään oireita, mutta miten on vauvan laita? Oon tässä 4pv harjoitellut kyljellään nukkumista ja siitä asti niskat olleet ihan juntturassa ja kerran jo migreeni pukannut asian takia. Äitiystyynyn omistan. Tuntuu vain että päänosa tyynyssä on (iso kokoinen 3metriä oleva tyyny) aika iso. Vinkkejä asian kanssa. Puoli istuva asento ei tunnu houkuttelevalta koska oon levoton nukkumaa . Terkuin. Lellueliisa 29v, rv 18

31.8.2023
Lellueliisa
Lellueliisa
22 weeks pregnant

Minulla oli istukka etuseinämössä, joten nukuin selälläni mukavimmin ihan synnytykseen saakka. Terve lapsi syntyi ongelmitta.

3.9.2023
ErakkoRusakko
ErakkoRusakko
3-month-old baby

Moi! Nukuin itse melko pitkälle kans selällään kesällä, kun odotin esikoista. En kokenut myöskään itse alkuun mitään oireita/pahoinvointia selällä nukkumisen kanssa, mutta vähitellen se ei enää tuntunut kovin hyvältä, jolloin siirryin kyljellään nukkumaan. En muista, miten pitkälle tosiaan selällään vielä nukuin, varmaankin lähes rv 30 saakka.

Hommasin myös itse sellaisen "raskaustyynyn", mutta se ei kyllä ollut kovin mukava juuri pään alla. Omistin jo aikaisemmin vartalotyynyn, joka oli kyllä ehdoton loppuraskaudessa - raahasin sen joka paikkaan mukaan: mökille, hotelliin yms!
Loppuraskaudessa nukkuminen oli todella pätkittäistä kun piti vähän väliä käydä vessassa ja vaihtaa kyljeltä toiselle, mutta sain kuitenkin nukuttua, ilman mitään ylimääräisiä vaivoja kropassa.

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan nukkumisasennon, että saat lepoa öisin!

2.9.2023
EllenAmanda
EllenAmanda
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...