40+ odottajia?

Hei! Mä plussasin äitienpäivän kynnyksellä. Oon 40v ja ennestään 2 lasta 17 ja 11 vuotiaat. Nyt uusioperhekuvioon annettiin tulla jos on tullakseen -periaatteella. Olis kiva vaihtaa ajatuksia muiden vähän vanhempien plussaneiden kanssa.

17.5.2023
Pionityttö
Pionityttö

Hei.
Osanotot Pionitytölle. ❤ Menetys on suuri ja näin kävi itsellenikin joku aika sitten.

Yritin etsiä sopivaa ryhmää,mihin liittyä, mutta en löytänyt. Koin ikäni puolesta tämän itselleni sopivimmaksi, vaikka en nyt raskaana ole.

Esittelyni; Täytän pian 41v ja yritystä on takana nykyisen mieheni kanssa 3 kuukauden verran.
Minulla on ennestään 2 lasta, jotka molemmat ovat jo kouluikäisiä.
En olisi ikinä arvannut että lähden vielä tässä iässä lapsia tekemään.
Näin se elämä joskus osaa yllättää. Iän tuomat vaikeudet raskautua ovat olleet kuitenkin murskaava tieto.
Tutkimuksiin en ole vielä mennyt, vaan hommasin nyt ovulaatio tikut. Onko näistä kellään kokemusta? Itse en ole koskaan tehnyt.Tein heti tänään yhden.
Selkeät kaksi viivaa tuohon pamahtivat ja menossa kp14. Kontrolliviivan vieressä toinen viiva joka ihan aavistuksen vaaleampi kuin kontrolliviiva, niin en nyt varma onko pos. vai nega.
Menkat niin sekaisin että huh huh. Keskimäärin kierto siellä jossain 36pv.

Kai sitä pitäisi kaiken maailman vitamiinitkin hankkia vartiksi. Olen yrittänyt parhaani mukaan olla stressaamatta asiasta.

Onnea odottajille ja yrittäjille isot halit ja tsempit 😊❤😊

17 h, 30 m ago
Helläsydän
Helläsydän
Toiveena raskaus

Pionityttö oi ikävä kuulla :( Minullakin oli lokakuussa keskenmeno.. mutta oli helpompi jotenkin käsitellä kun kyseessä oli ns tuulimunaraskaus. Nyt olemme olleet odotuksen kanssa päivä kerrallaan, ei liikaa odotuksia joten en osaa liikaa vielä iloita. Nyt kyllä 12 viikkoa tuli täyteen.

6.6.2023
aadee
aadee

Meillä onkin nyt surun päivä, tämä pieni ei jaksanut matkassa ja tuli kesken pois. Suru on suuri. Toivomme kuitenkin että saamme vielä kokea raskauden ja saisimme vauvan syliin. Aurinkoista kesää teille muille odottajille 🥰

2.6.2023
Pionityttö
Pionityttö

Olen 41v ja nyt viikolla 11+4. Entuudestaan yksi 5v lapsi. Eilen eka neuvola ja ensi viikolla ensimmäinen ultra. Jännittää melkoisesti onko kaikki hyvin. Pappa-S ja hcg arvot verikokeissa hyvin matalat mutta neuvola ei vielä ottanut kantaa niihin kun ultraa ei ole vielä tehty. En tiedä miten jaksan odottaa viikon, että saan tietää tilanteen.

2.6.2023
aadee
aadee

Täällä 42-vuotias. Entisestä suhteesta pian 12v. Muksu.
Useita keskenmenoja välissä ja nyt uuden miehen kanssa sillä periaatteella että, lapsi saa tulla kun ja jos on tullakseen.
Syyskuun lopulla laskettuaika. 🫶

25.5.2023
Jyväjemmassa
Jyväjemmassa
24 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...