Milloin kertoa työkavereille

Moi! Haluaisin kuulla muitten kokemuksia, milloin ootte kertonut raskaudesta työkavereille? Kesä tulossa ja ei varmaankaan koko kesää huppari päällä viitsi kulkea. Maha alkaa jo pikku hiljaa kasvamaan🙈🥰

13.5.2023
Katttti
Katttti
13 weeks pregnant

Itse kerroin kahdelle lähimmälle työkaverille (ystäviä ne taitaa olla :) ) jo ajoissa, kun takana keskenmenoja ja olen seuraavina päivinä tullut töihin silti ja tarvinnut tukea.

Pomolle kerroin jo alustavasti viikolla 11, koska se tuntui reilulta ja olen yksin vastuusssa isosta projektista niin vaatii pitkää plan B suunnittelua ennen poisjääntiä, mutta toki ei olisi ollut pakko. Pomo on ihana ja lämmin ihminen, niin se tuntui helpolta ja oikeasti välittää.
Muuten kerron varmaan kesäkuussa ennen lomia yksikössä (jos kaikki edennyt hyvin), koska loman jälkeen varmasti jo näkyy! Itse tuntuu, että näkyy jo, koska turvottaa yms (12+2), mutta tunikat ja trikooyhdistelmä toimii tai löysä paita ja farkut peittää hyvin ja ei kuulemma näy. Huppari ei ole ainoa tapa peittää, jos vielä haluaa :) käytän myös isoja jakkutakkeja muutenkin ja pikkulaukku edessä, niin eipä mitään näy. Toki yksilöllistä miten alkaa pyöristymään, mutta normi farkut ei tosiaan ole menneet enään viikon 7 jälkeen päälle. Olen normaalipainoinen ja korkeavyötäröiset farkut oli lempiasu ennen raskautta, mutta nyt ne olisi kidutusta x)

17.5.2023
Mapi88
Mapi88
16 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...