Väsymys

Olen rv 10:llä ja minulla ollut ihan järkyttävän lamaavaa väsymystä. Onkohan täällä ketään muita joilla olisi samanlaista tai on ollut ja jos on niin onko helpottanut koska?

1.3.2023
35 v ensiodottaja
35 v ensiodottaja
24 weeks pregnant

Heippa! Itselläni oli myös voimakasta väsymystä noilla raskausviikoilla. Kesti muutaman viikon ja helpotti. Yritä olla armollinen itsellesi ja levätä ja nukkua aina kun suinkin mahdollista. Ihanaa odotusaikaa väsymyksestä huolimatta. ❤️

10.3.2023
Vanillla
Vanillla
6-month-old baby

Täällä myös alussa todella kova väsymys ja nyt (rv 36) loppuraskaudessa samanlainen väsy. Väsymykseen helpottaa kun lähtee esim ulos kävelemään. Sillä oon saanu hetkeks olon energisemmäks ja pirteemmäks. :)

3.3.2023
Sohvinea
Sohvinea

Täällä kanssa kaamea väsymys! Päivät tuntuu menevän jonkinmoisessa koomassa juuri väsymyksen takia ja töiden jälkeen on ylivoimaisen vaikeaa ruveta tekemään yhtään mitään

3.3.2023
_kiiski
_kiiski
21 weeks pregnant

Moikka,

Väsymys on ihan normaalia alkuraskaudessa. Itsellä tämä oli ensimmäinen ja melkein ainoa oire rintojen arkuuden lisäksi. Ensimmäisen kolmanneksen jälkeen alkoi olla energisempi olo, mutta sitten kolmannella kolmannekselle alkoi uudelleen pikku hiljaa olla väsyneempi olo kehon väsyessä ja vauvan kasvaessa.
Tsemppiä odotusaikaan! Hemoglobiinia kannattaa pyytää seuraamaan neuvolassa (tai pyytää tarkistamaan), meillä ainakin tuo unohdettiin ottaa ja mitattiin ensimmäisen kerran vasta jossain viikon 20 paikkeilla.

2.3.2023
C4pric4
C4pric4

Hemoglobiini kannattaa tarkistuttaa neuvolassa,
Toki raskauden alussa se on yleensä hyvä.

1.3.2023
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Joo sama mulla, kaikki arkisetki asiat vaatii paljon ponnistelua et jaksaa.. odotan vaan että tulis enegrisempi olo.

1.3.2023
Avuton mami
Avuton mami
25 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...