Pahoinvointi🤮

Nyt alkanut pahoinvointi.. Miten ihmeessä tätä helpottaa? 24/7 etova ja oksettava olo ja nyt alkanut muutamia kertoja päivien aikana oksentelemaan. Tuntuu että ei tee mieli syödä eikä juoda mitään, mutta vaan pakko. Kaiken lisäks kammo oksentelua kohtaan.. Oon väsynyt..

26.2.2023
Peloissaaan
Peloissaaan
38 weeks pregnant

Hyviä vinkkejä tullut. Itse lisäisin vielä pahoinvointi rannekkeet, SEA-BAND MAMA. Itsellä ne helpotti vaikka oksentelu ja huonovointisuus jatkui läpi raskauden.

Tsemppiä!

18.3.2023
Salamiakki86
Salamiakki86
1 year, 7-month-old toddler

Täällä ollut myös 24/7 pahoinvointia viikolta 6 alkaen, ja loppua ei vielä näy. Nyt alkoi vk 14 (13+0), ja toivon vielä, että tämä loppuisi/vähentyisi lähi viikkoina. Saikulla oon ollut jo kuukauden tästä syystä. Mulla on myös kivuliaan paha närästys ja syönkin siihen reseptilääkettä kans, en oikeen tiedä auttaako vai ei. Tuntuu mahottomalta syödä kunnolla, kun ruokahalu on täys 0 ja kaikki maistuu pahvilta suussa (paino tippunut tästä syystä). Ei auta kun vaan yrittää tsempata syömisen suhteen ja odottaa että ruokacravingsit iskee :D

4.3.2023
Ressipallo
Ressipallo
Raskaana

Itsellä alkoi viikolla 7 vai 8 ja jatkui viikolle 16 lähes tauotta. Epätoivo oli ihan uskomaton että kuinka tätä pystyy kestämään kauempaa. En uskonut että tilanne paranee ollenkaan ja olen varmasti yksi niistä joilla kestää koko raskauden ajan. Mutta sitten yhtäkkiä olikin yksi ilta, kun ei voinutkaan pahoin. Sitten yksi kokonainen päivä ja niin se pahoinvointi jäi pikkuhiljaa pois. Nyt viikko 18 menossa ja ei enää juurikaan ole pahoinvointia, ajoittain saattaa olla iltaisin jos ollut rankempi päivä. Mutta jo siitä voi iloita kun ei ole enää vallitseva tunne. Tämä nyt vain oma kokemus, ja toivottavasti sinunkin kohdalla alkaa pian helpottamaan.

28.2.2023
Ejsal
Ejsal

Ekaksikin, tsemppiä, etova olo menee (yleensä) muutamassa viikossa ohi. Täällä viimeiset 3-4 viikkoa on kamppailtu pahoinvoinnin ja oksennuskammon kanssa… mua auttoi pahimpaan maustetut vichyt, kylmä appelsiini ja hapankorput! Nyt alkaa jo helpottamaan, rv 11 nyt.

27.2.2023
Honna
Honna
40 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...