7,5kk yölliset itkut

Hei! Onko muilla ollu vastaavia tapauksia, oisko antaa vinkkejä tms? Meillä on 7,5kk tyttö, joka muuten on aiemmin nukkunut yöt suhteellisen hyvin, paitsi nyt. Yöunille mentäessä nukkuu pari tuntia hyvin ja sitten alkaa rumba: alkaa itkemään, tuttikaan ei meinaa auttaa ja syliin kyllä rauhottuu useamman asennonvaihdon jälkeen. Itkee siis silmät kii useimmiten etten oo ees varma onko neiti hereillä edes. Tyttö kuitenkaan ei jatka pitkään nukkumista vaan jatkaa itkemistä muutaman minuutin kuluttua uuestaan. Tyttö nukkuu omassa huoneessa ja on menty siihen että yöllä otetaan sänkyyn väliin nukkumaan jossa sitten itkee ja pyörii, mutta eipähän tarvi enää ite nousta sängystä. Välillä tuntuu että johtus vatsasta kun piereskelee jonkin verran yöllä, mutta päivän aikana ei näytä merkkejä että vatsaan sattuu. Syö puuroa sekä aamusin että iltasin. Voiko tuo heräily, pyörimine ja itkemine johtua kun on alkanut liikkumaan niin paljon? Tyttö siis kävelee jo tukea vasten. Apuja, vinkkejä ja neuvoja kaivataan!

26.1.2023
Uusi mamma
Uusi mamma
9-month-old baby

Näinpä, josko tämä kausi ei kestäisi mahottoman kauan. 1,5kk niin töihin on mentävä ja neiti päiväkottiin, jos nuo ylähampaat ois siihen mennesä jo puhjenneet. Tänään annettiin särkylääkettä yötä vasten, oli sen verran itkuinenkin kun nukkumaan laittoi. Katsotaan josko yö menisi hieman paremmin.

27.1.2023
Uusi mamma
Uusi mamma
9-month-old baby

Mitä esikoisen ajasta muistan nii kylläpä niitä kausia oli enempi ja vähempi kun yöunet oli repaleisia. Veikkaisin itse myös, että hampaat ja juurikin kaikki uudet taidot jne.

27.1.2023
cottonncandy
cottonncandy
Raskaana

Meillä sama tilanne! Hirveetä vauhtia kehittyy ja tekee taas hampaita lisää. Uskon johtuvan kaikesta tästä. Meillä löyty pikkuselta myös korvatulehdus molemmista korvista, käytettiin lääkärillä kun itku oli ihan erilaista kun normaalisti. Tämä viikko sitten.
Mut varmaan teillä kans taidot tulee uniin ja tossa iässä saattaa myös olla eroahdistuskausi. Meillä sekin näkyy selvästi.

27.1.2023
EmmiliaE
EmmiliaE

Kaks hammasta alas tullu jo 5kk ikäsenä. Voi kyllä siis tehdä nyt niitä ylähampaita kans. Ei nyt käyttäydy samalla tavalla kuin alahampaat tuli. Päivällä ei siis juuri itke kuten alahampaita tehesä teki, kuolaa kyllä valuu hulluna ja pureskelee mieluummin mittanauhaa kuin jäähdytettyä purulelua. Pitää testata tota särkylääkettä ennen nukkumaanmenoa josko se auttas tähän hättään. Alahampaita ko teki niin annoin kans yötä vasten lääkettä kun ties että ne nyt vaivaa.

26.1.2023
Uusi mamma
Uusi mamma
9-month-old baby

Liikkumaan oppiminen voi hyvin häiritä unta.
Mutta tuli mieleen myös, että tekeekö hampaita? Jos ikenet vaivaa eikä siksi saa nukuttua. Jos antaisi illalla särkylääkettä, ja katsoisi herääkö itkemään.
Meillä ainaki hampaiden teko on pilannut yöunet.

26.1.2023
Salamiakki86
Salamiakki86
14-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...