Ei oireita, RV6

Hei, Odotamme ensimmäistä lastamme. Tämä on itselläni myös ensimmäinen raskaus ja oletan olevani rv 6. Ensimmäinen neuvolakäynti varattu 3viikon päähän. Minulla ei ole ollut juuri mitään raskausoireita. Ainoa oire menkkamainen kipu muutama kertaa viikossa. Kipu kestää n. 20min. Onkohan tämä oireettomuus ja vatsakipu normaalia vai voikohan enteillä sitä ettei kaikki ole hyvin? Muita oireettomia tässä vaiheessa raskautta ja erityisesti kaipailisin tukea siitä, että oireeton raskauden alku päätynyt hyvin.

19.1.2023
Syyskuinen123
Syyskuinen123
9 weeks pregnant

Itsellä myös ensimmäinen raskaus menossa ja oireet olleet melko vähäisiä, rintojen arkuus ollut huomattavin. Mitään pahoinvointia ei ole ollut ja väsymyskin aika maltillista. Eniten stressaa tällä hetkellä pari pv sitten alkanut tiputteluvuoto, täytyy toivoa, että kaikki menee silti hyvin. Tsemppiä sinnekin odotukseen!

5.2.2023
Syyskuinen23
Syyskuinen23
8 weeks pregnant

Täällä myös arvioituna viikolla 7+0 ja melkeimpä oireettomana. Rinnat ovat turvonneet ja arat, mutta oikeastaan muuta ei ole. Ymmärtääkseni täysin normaalia, mutta huoli on silti melko kova.

2.2.2023
syyskuinen
syyskuinen
8 weeks pregnant

Ihtellä oli kans aluksi aika oireeton raskaus. Ainoastaan just nuo menkkamaiset kivut oli, todennäköisesti kiinnittymiskipuja ainakin itsellä oli. Mulla oireet kuten aamupahoinvointi ja yleinen huonovointisuus iski sitte rv20 paikkeilla ja kesti melekee koko raskauden ajan silloin tällöin. Kyllä niitä oireita tulee jos on tullakseen! Kannattaa nauttia jos niitä epämielusia oireita ei tuu :)

27.1.2023
Uusi mamma
Uusi mamma
7-month-old baby

Ja hei onnea raskaudesta, itsekin odotan esikoista ja laskettuaika myös syyskuussa.

27.1.2023
Pööpötin
Pööpötin
9 weeks pregnant

Moi mulla oli alkuun samanlaista! Pelkkää väsymystä tällä hetkellä. Se menkkamainen kipu on kuulema ihan ok kun kohtukin nyt kasvaa joten ei kannata siitä ottaa ressii.

27.1.2023
Pööpötin
Pööpötin
9 weeks pregnant

Minulla oli myös esikoista odottaessa hyvin vähä oireinen raskausaika. Ainoa oire oli se jäätävä väsymys mikä tuli siinä alussa jossain vaiheessa, joten en olisi oireiden puuttumisesta huolissaan :) oireita ehtii vielä tulla!

23.1.2023
cottonncandy
cottonncandy
36 weeks pregnant

Minulla oli täysin sama tilanne. Kipujen takia hakeuduin lääkäriin missä sain kuulla olevani raskaana. Nyt viikko 23 menossa ja ainakin tähän asti kaikki ollut hyvin :)

20.1.2023
Jess_
Jess_
25 weeks pregnant

Minulla oli koko raskaus lähes täysin oireeton. Lievää jomotusta välillä, mutta täysin terve poika syntyi!

19.1.2023
SininenKynttilä
SininenKynttilä
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...