Tietoa ja rehellisiä neuvoja kaipaava ei arvostelua.

Minut raiskattiin jonka seurauksena tulin Heti raskaaksi, mutta en saanut tietää sitä kunnes Olin 20 viikolla koska minulla oli kuukauutiset säännöllisesti siihen asti jos olisin alle 12 vk olisin tehnyt abortin Heti . Heti tiesin että lasta en pidä tekijä on tuttu menneisyydestä jonka tunnen joka tietää että minulla on kaksi lasta jotka rakkaudella tein olen palamassa vihdoin opiskelemaan taas elokuussa ensi vuonna kun pienin menee myös päiväkotiin ja elämä on ihanaa mies oli tietoinen että tulen tosi helposti raskaaksi ja että en halua lapsia nyt olen nuori jos minulla on aikaa muutama tehdä myöhemmin jos hyvä suhde löytyy. Aloin käymään yksityisellä Aavalla koska salaan koko Asia koska on tosi pieni vatsa koska olen luonnostaan erittäin hoikka niin kukaan ei ole arvannut mitään vaikka laskettu aika on jo joulukuun 17pv mutta siellä rehellisesti kerroin että en halua pitää lasta ja miksi ja mitä minulle tapahtui just sen takia että ei ihmetellyt miksi pidin kaksi ekaa mutta en tätä aina Olin täysin normaali en itkenyt enkä näyttänyt olevani shokissa tai mitään koska päätös on minulle täysin selvä eikä tunteita anteeksi tulevaa lasta kohtaan ole mutta halusin kunniallisesti kaikki seurannat hoitaa jotta saan vauvan turvallisesti terveenä mailmaan. Tapasin kaksi henkilöä neuvola tätini ja jonkun erikois lääkärin joka teki rakenneultran minulla oli tupla salassa pito tiedoissani jotta Asia pysyy salassa mutta muutama päivä sitten minulle selvisi että he kertoivat asiasta lapseni isälle ja muuta yksityistietoa ja vielä tekivät lastensuojelu ilmoituksen johon sotkivat lapseni vaikka Asia ei heitä koske eikä minuakaan kun annan lapseni pois Heti synnärillä . Mitä voin tehdä se että sotkivat viattomat lapseni tähän on liikaa ja että levottitävät salassa pito tietojani lapseni isälle vaikka emme ole yhdessä. Apua !

11.11.2022
Shokissa
Shokissa
16-month-old baby

Todella kurjaa, että pettivät luottamuksen ja salassapitovelvollisuuden. Olen pahoillaan sun puolesta.
Lapsi saa hyvän ja rakastavan kodin Suomessa. Siitä voit ainakin olla huoletta. Toivottavasti loppuraskaus ja asiat menisi paremmin! Ja raiskaaja pysyy kaukana sinusta ja syntymättömästä lapsesta! Tsemppiä hurjasti! ❤️

13.11.2022
annnika
annnika
35 weeks pregnant

Neuvolassa toimittiin väärin. Heillä on salassapitovelvollisuus, eikä he olisivat saaneet sitä rikkoa. Sen sijaan heidän olisi ensin pitänyt keskustella huolistaan sun kanssa, ja heidän olisi pitänyt kertoa sulle myös sen, että haluaisivat kertoa myös miehellesi asiasta. Ajattelivat ehkä toimineensa oikein, kun eivä halunneet su olevan asian kanssa yksin. Tiedän miltä tuollainen tuntuu, kun sanotaan toisin ja toimitaan toisin, mutta toivottavasti kaikki on mustaa-valkoisella, niin aina voit nousta heitä vastaan rikkomuksista. Eri asia jaksatko taistella, mutta väärin ovat joka tapauksessa toimineet, vaikka tarkoitusperät olivat ehkä hyvät. Olihan tuossa aikamoisia uutisia joka lähtöön, -raiskaus, raskaus, salailu.. En voi muuta kuin toivottaa paljon voimia ja jaksamista, ja toivottavasti asiat selkiintyy.

12.11.2022
Flunde
Flunde
36 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...