Pelottaa

Eli! 2päivää sitten alkoi tihruttaa verta muutaman pisaran huomasin paperissa. Olen 8 viikolla. Neuvolassa kävin tänään päivällä, ultrassa todettiin että alkio on pienempi kuin pitäis olla tässä vaiheessa. Epäili että olisikin vasta 7 viikolla. Sydämen sykettä ei ultrassa löytynyt. Ensi viikolla uusi ultra. Pitäisikö jo varautua pahimpaan? Ensimmäinen raskaus menossa.

8.11.2022
Kuurankukka
Kuurankukka
23 weeks pregnant

Hei! Vähän myöhään vastaan. Mutta tosiaan hcg-arvot laskivat. Kaikki Raskausoireet hiipuivat pois viikolla 7, kun keskenmeno tapahtui. Veri-vuoto oli hyvin niukkaa. Oli siis keskeytynyt keskenmeno. Lääkkeellinen tyhjennys tehtiin. Kotona tyhjeni.

13.2.2023
Kuurankukka
Kuurankukka
23 weeks pregnant

Hei Kuurankukka,
Miten sinulla eteni tilanne? Minäkin kävin varhaisultrassa, kun oli 9+6, mutta kätilö sanoi sikiön koon vastaavan tilannetta 6+2, eli vähän huonolta näyttää. Yritän etsiä tietoa onko mitään toivoa, että se kuitenkin vielä kehittyisi parhain päin. Minullakaan ei juuri ole oireita, mutta ei myöskään lainkaan veristä vuotoa.

27.12.2022
Tähtisäde
Tähtisäde
15 weeks pregnant

Niinhän se oli että kasvua ei ollut viikossa tapahtunut. Sykettä ei löytynyt. Verentulo lisääntyi tuosta viime kerrasta, kuitenkin vähemmän kuin kuukautisten aikana.. Kipuja ei ole ollut. Raskausoireita ei myöskään ole ollut enään. :( On siis mennyt kesken viikolla 6+ jotain. Odottelen kuitenkin vielä hcg tuloksia mutta on kyllä ihme jos ne ovat kohonneet.

14.11.2022
Kuurankukka
Kuurankukka
23 weeks pregnant

Heippa! Jokainen raskaus on toki yksilöllinen ja muutama tippa verta ei vaikuta mihinkään. Kaverilla oli sama tilanne ja tällä hetkellä kaikki kuitenkin hyvin. Hirveästi tsemppiä sinulle, tiedän että on vaikea odottaa, mutta rauhassa vaan :)

9.11.2022
Karkkiloora
Karkkiloora
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...