Kohtalotovereita?

Olen raskauden ensimmäisellä kolmanneksella ja todennäköisesti jäämässä yksin lapsen kanssa. Olen todella rikki asiasta, eikä raskaus ollut vahinko. Miten selvitä tämmöisestä? Kaipaisin vertaistukea.. :(

30.10.2022
vaikeanihana elämä
vaikeanihana elämä
11 weeks pregnant

Hei, erotilanteita on tietysti monenlaisia. Omassa kriisissämme saimme kesällä apua anopiltani. Kutsuimme hänet kylään, koska hän on viisas nainen ja tuntee mieheni paljon paremmin kuin minä, ja haluaa tietenkin myös että perheemme pysyisi ehjänä. Minä ja mies olemme tunteneet vasta kolme vuotta ja molemmilla on vielä paljon opittavaa toisesta. Anopin kyläily auttoi meitä ymmärtämään toisiamme ja välttämään riitoja ennalta.

5.11.2022
marraskuinen
marraskuinen
40 weeks pregnant

Hei, et ole todellakaan yksin. Itse ehdin erota pitkästä suhteesta ja muuttaa jo omilleni ennenkuin selvisi, että olen raskaana. Nyt odotamme pääsyä pariterapiaan, mutta vaikuttaa silti siltä että ero on tulossa. Kahdella muullakin kaverilla on sama tilanne päällä, jossa molemmat muuttaneet erilleen ja jälkeenpäin selvinnyt raskaus. Ei ole helppoa, mutta jotenkin sitä haluaa hoitaa tilanteen parhaiten lapsen/lasten takia. Itse olen keskittänyt kaiken energian maha-asukkiin ja se tuo levollisuutta ja mielenrauhaa muiden asioiden pyöriessä ympärillä. Pahoittelut tilanteestasi ja todella paljon voimia sinulle!

5.11.2022
Karkkiloora
Karkkiloora
16 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...