Oireettomuus

Hei, olen nyt rv8+5 ja tää oireettomuus vähän mietityttää. Viime viikolla varhaisultrassa näkyi syke ja viikot vastasi 7+2 niinkuin oli laskettu että pitäisikin olla. Minua vaan tää oireettomuus vähän mietityttää. Ajoittain on vaan tissit kipeet ja eilen oli kolotusta tuolla kohdun kohdalla. En tiiä pitäskö tästä olla onnellinen että niitä ei kauheasti ole. Onko muilla ollut paljon oireita tai oireettomuuttta ja kaikki mennyt hyvin. Tää olis meidän esikoinen nii siksi vähän jännittää että meneekö kaikki hyvin

11.6.2022
Oireeton
Oireeton
26 weeks pregnant

Mulla takana myös lähes oireeton raskaus. Rintoja ja nännejä kivisti/kivistää ajoittain. Raskaus edennyt normaalisti, nyt 27+0.

14.8.2022
rimppa
rimppa
35 weeks pregnant

Neuvolasta minullekin kerrottiin, että täysin normaalia että ei välttämättä oireile. Sain keskenmenon toukokuussa viikolla 5+5, ja tuossa raskaudessa ei juuri oireita ollut. Lievää rintojen aristelua ja hetkellisiä huonoja oloja. Nyt olisi taas viikot 5+5 ja on edelliseen verrattuna aivan eri oireet. Jatkuva etova olo aamusta iltaan, helpottaa päivällä vain hetkiksi. Oksennusfoobikkona ei ole helppoa.. 😅 mutta mikäli tämä tarkoittaa sitä, että saan nyytin syliini maaliskuussa, niin kärsin mitä vaan. ❤️ Nauti oireettomuudesta ja ihanaa odotusta! 😊

26.7.2022
Zessi
Zessi
17 weeks pregnant

Oireettomuuskin on ihan normaalia. Itselläni kolme raskautta takana joista yksi oli täysin oireeton. Odotin poikaani silloin ja ainoa raskaus oire oli kuukautisten pois jääminen ja vatsan kasvu! Olihan se aika luxusta verrattuna kahteen tytön odotukseen jolloin oli varmaan kaikki mahdolliset ja mahdottomat raskausoireet. Itseänikin huoletti oireettomuus poikaani odottaessa, mutta sitten kun aloin tuntea vauvan liikkeet ja potkut niin huoli hävisi. Tsemppiä ja ihanaa odotusta!

26.7.2022
Venissa
Venissa
15-month-old baby

Itsellä oli myös sama, koko raskaus ollut melko helppo. Alkuraskaudessa (viikoilla 8-10) ehkä muutaman kerran aamulla oli vähän etova olo ja tissit kipeänä. Nyt jos RV 23+6, esikoista odotan ja kaikissa ultrissa kaikki ollut hyvin ja sydänäänet voimakkaat ja vauva liikkunut. Eli ei syytä huoleen sinullakaan :)

20.6.2022
Krisu
Krisu
40 weeks pregnant

Mullakin oikeestaan ainoot oireet alussa oli rintojen arkuus + vessassa sai ravata useammin. Nyt viikkoja 9+1 ja kaks viimeisintä viikkoa oon oksennellut pitkin aamua. Toivottavasti ei kestä kauaa tämäkään. Mut olo helpottuu heti kun syö, joten ei onneks oo jatkuvaa :) mutta välissä jos on yks päivä kun ei oo aamulla huono olo, sitä alkaa jo epäilemään onko edes raskaana 😂 Meille tulossa myös esikoinen ja kaikki uutta. Musta on myös hassua, ettei missään vaiheessa varmisteta raskautta ennen ensimmäistä ultraa (siis esim. pissanäyte/verinäyte). En tiedä onko joskus näin ollut mut nyt vissiin ihan normi käytäntö ettei testejä tehdä enempää :) Me ei käyty ees varhaisultrassa koska parin vko päästä jo se ensimmäinen, enkä olis saanut aikaa kun tälle viikolle, niin koin sit vähän turhaksi parin vko välein mennä.

17.6.2022
Pätkis
Pätkis
25 weeks pregnant

Minullakin täysin oireeton raskaus ja esikoinen tulossa. Ymmärrän täysin ajatukset ja olin myös alussa vähän jopa stressaantunut tilanteesta. Neuvolassa kuitenkin rauhoiteltiin, ettei syytä huoleen. :)

13.6.2022
Kanelipulla
Kanelipulla
29 weeks pregnant

Itsellä kanssa vähän sama tilanne. Tuntuu "liian helpolta" kun oireita ei ole juuri ollenkaan. Samaa olen omalle mihelleni sanonut, että kumpa olisi jotain niin tietäisi kaiken olevan "kunnossa".

12.6.2022
EllenAmanda
EllenAmanda

Kiitos 🤗 täytyy yrittää nauttia tästä jos näin helpolla pääsen.

12.6.2022
Oireeton
Oireeton
26 weeks pregnant

Mun alkuraskaus oli myös tosi oireeton, nyt oon viikolla 35+0. Koko raskauden aikana en ole oksentanut kertaakaan, jossain vaiheessa (muistaakseni viikkojen 9-14 välissä) oli pientä etovaa oloa ja jotkut hajut haisivat tosi voimakkaalle, mutta nekin meni nopeasti ohi. Kuumottelin myös alussa että voiko olla näin oireetonta ja "helppoa", jossain kohtaa sanoin jopa miehelle että olispa edes jotain että tietäisi kaiken olevan hyvin 😂😅 Ymmärrän siis huolesi. Yrittäisin kuitenkin nauttia siitä, jos pääsee helpommalla 😊
Mun huoli helpottui rv 12 jälkeen kun isoin keskenmenoriski oli ohi ja sitten kun päästiin nt-ultraan. Tsemppiä ja onnea kovasti! 🤗

11.6.2022
Jennaaaa
Jennaaaa
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...