Vauvavakuutukset

Hei, Kaipailen mielipiteitä vauvavakuutuksesta. Itse katselin eri firmojen vakuutuksia ja lähetin tarjouspyyntöjä. Mutta vakuutusviidakko on aikamoinen. Millaisia kokemuksia teillä on vauvavakuutuksesta? Mitä vakuutusyhtiötä suosittelette? Oletteko ottaneet vakuutuksen ennen vai jälkeen syntymän? Kiitos vastauksista jo etukäteen.

30.4.2022
Syksynlahja
Syksynlahja
6-month-old baby

Kiitos. Päädyttiin pienen pohdinnan ja keskustelun jälkeen ottamaan vauvavakuutus nyt jo rakenneultran jälkeen. Ja vaikka ensin mietitytti tarpeellisuus, niin kyllä se vaan jonkinlaisen mielenrauhan toi kun vakuutus astui voimaan. Ihanaa ja aurinkoista kesää.

8.5.2022
Syksynlahja
Syksynlahja

Hei!

Me otettiin molemmille lapsille vakuutukset jo ennen syntymää jo, et jos synnytyksessä käykin jotain tai on synnynnäisiä sairauksia, niin niidenkin hoito korvataan. Meillä lapset on onneksi pysyneet terveinä, ja vain esikoisen vakuutusta on täytyny kerran käyttää kun yskä ei meinannu lähteä millään pois, niin käytiin yksityiseltä hakemassa resepti yskänlääkkeeseen. Mut vaikka meillä ei oo noille vakuutuksille juuri ollu käyttöä, niin oman mielenrauhan takia oon tyytyväinen, et otettiin ne 😊 Onnea odotukseen!

1.5.2022
Heinävauvan äiti
Heinävauvan äiti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...